serdi
Aktif Üye
Re: Yönetim Panelli DijitalPanoTV Uygulaması - FULL
Geri Sayım saatini bende bi türlü tutturamadım
Biraz daha sabredin düzelteceğim.
2.si yemekhane için excellden veri çekecek bir sistemi entegre edeceğim önümüzdeki günlerde... Bizim okulda sadece öğle yemeği için düşünüyorum. Farklı istek düşünce önerilerinize açığım.
Teşekkür ederim.
hocam tekrar teşekkürler, yemekhane olayı bizdede dediğin gibi öğle yemeği sadece. dört gözle düzenlemeni ve çalışmalarını bekliyorum. ellerine sağlık kolay gelsin. iyi çalışmalar. teşekkürler tekrar... :++: :++:
ikuru' Alıntı:serdi' Alıntı:hocam öncelikle ellerine sağlık, gerçeken büyük emek, büyük zahmet, büyük lütuf. tek sıkıntım, saat doğru olduğu halde solda logomuzun yanında, ders zili bir saat geride, yani 15:20 son dersten çıkış ise dersprogramına endeksli sayaç 16:20 i esas alarak geri sayım ve zamanlama yapıyor. kurum kodumuz: 967913, şimdiden teşekkürler.
Birde yemekhanemiz var bizim, günlük yemek listemizi yayınlamak istiyoruz. bu tür bir modül yada bölüm eklersen çok seviniriz.
Geri Sayım saatini bende bi türlü tutturamadım

2.si yemekhane için excellden veri çekecek bir sistemi entegre edeceğim önümüzdeki günlerde... Bizim okulda sadece öğle yemeği için düşünüyorum. Farklı istek düşünce önerilerinize açığım.
Teşekkür ederim.
hocam tekrar teşekkürler, yemekhane olayı bizdede dediğin gibi öğle yemeği sadece. dört gözle düzenlemeni ve çalışmalarını bekliyorum. ellerine sağlık kolay gelsin. iyi çalışmalar. teşekkürler tekrar... :++: :++: