Yazmayınca düzeliyor mulegendary' Alıntı:Foruma yazınca düzelmeyeceğinden eminim.

arkadasım nerdesin çık çabuk ortaya
ALLAH herkesin gönlüne göre versin bu arada . zor ve karışık bir mevzu
uhaha:
uhaha:
uhaha:
Yok daha neler :mrgreen:masci' Alıntı:sanırsam muhabbete dahil olan bayan bilişimcilere kaç kişi özeldem pm attı merak ediyorum... :mrgreen: :mrgreen: yada tam tersi...
ama yadırgamıyorum biyerden başlamak lazım....
uhaha:Susamuru' Alıntı:Yeter bu kadar bekarlık yaa, askerlik çıksın aradan, ben de bu yaz başlıyorum artık ciddi ciddi girişimlere![]()
)))
kemal sunalın filmine dönmesin hocamozanturk' Alıntı:zamanında bir kitap yayınlanmıştı deneyimlerin toplandığı bir kitap
belki yeni versiyonları vardır...
araştırmak lazım tabi...

uhaha:neo_in' Alıntı:nedense bu konu üzerine nette dolanan geyik aklıma geldi "kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim"uhaha:
uhaha:
uhaha::alkis: :alkis: :+1:gokcen01' Alıntı:Beklentileri yüksek tutunca evliliğe karar vermekte zorlaşıyor ne yazık ki...Bence maddi veya fiziksel beklentiler asgariye indirilmeli.Karşıdan beklenmesi gereken en önemli özellik maneviyat(inanç,kişilik,davranış vs.) ve uyum bence. Tabi hoşlanmak da önemli ama bence karşısındakine kalp gözünü açarak bakmalı insan ondan sonra hoşlanırsın veya hoşlanmazsın sana kalmış.
:+1:SerkanF1' Alıntı:Karşı tarafa bütün duygularınızı ifade ederseniz, ne hissettiğinizi açıkça anlatırsanız kaybediyorsunuz... Bu işlerde biraz gizemli olmak gerekiyor bence.
SerkanF1' Alıntı:Şaka bir tarafa buradaki bir çok arkadaşın yalnızlıktan dolayı bunalımda olduğunu tahmin edebiliyorum. Benim evlenemeyen bir çok arkadaşım kendini içkiye verdi, kaderine isyan edip intiharı düşünen bile var.
30 yaş sendromu diyorlar ya, bunu en ağır atlatan bekarlar olsa gerek. Bazıları da atlatamayıp intihar bile etmiştir. Anne baba baskısı, çevre baskısı iyice bunaltıyor adamı...
Evli olan arkadaşlar çoluk çocuk yok, ne problemin var ki hayatta diyorlar. Benim yaşadıklarımı hissedebilmesi için eşinden, çocuklarından ayrılması lazım o şahısların...
Eşşekten düşen Nasrettin hocanın "Benim halimden eşşekten düşen anlar..." dediği gibi bizim halimizi yine bekarlar anlar...
uhaha:
uhaha:fahrican' Alıntı:1980 li yıllarda doğanlar olarak oldukça şanssız bir nesiliz. İşsizlik de eşsizlik de en fazla bizim grupta. Darbe sonrası öyle bir ortamda yetiştik ki, en verimli zamanlarımız saçma sapan sınavlara hazırlanmakla, mezun olmakla, atanmakla, öğrenim katkı kredisi borcu geri ödemekle geçti. Eksiden kurtulup sıfıra ulaştığımızda baktık ki 30 a dayanmışız.
Hala ailesinin yanında kalan biri olarak tek yaşayan arkadaşları düşünemiyorum.
Bulunduğum her ortamdaki mahalle baskısı nedeni ile bu sıralar ben de kafayı evlenmekle bozdum. Bütçeme uygun bir yer bulursam ev alacağım. O zaman evsiz değil de evli olacağımuhaha:
uhaha: