:++:edaysu' Alıntı::+1: :+1:yasarsahbaz' Alıntı:Bari öğretmenlere 4+4+4 verseler![]()
:++:edaysu' Alıntı::+1: :+1:yasarsahbaz' Alıntı:Bari öğretmenlere 4+4+4 verseler![]()
Bu senenin yarısına geldik zaten, bu vereceklerini de hiç vermesinler daha iyi, hiç olmazsa milletin ağzına sakız olmayız.
Bu zam oranı şaşırtıcı değilde, konuştukları zaman, "memurumuzu emeklimizi ezdirmiycez, hep onları düşündük... vs. vs,.." derken dikkat ediyorum yüzleri bile kızarmıyor,
:+1:okanformula' Alıntı:Ne bekliyordunuz ki. Bugüne kadar 3+3 ü telafuz eden bir hükümetin, bugün şaka yaptık, hepinize %50 zam canlarım benim mi demesini bekliyodunuz ?
YuLiaN' Alıntı:Tam manasıyla netice alınsında tatmin edici değerler olmassa hem sendikacılık hem hükümet bitmiştir. bu zammı reva görenler kendilerine %40 yapanlar kıyak emeklilik yapanlarlada öteki tarafta hesaplaşmak üzere..
zaten %5 verecekler amaç "ölümü gösterip sıtmaya razı etmek"by_katliam' Alıntı:en az %5 + %5 + öğretmene ek ödeme olmalı!!
inanakyol' Alıntı:Son dakika haberi: Yapılan açıklamada aritmetik bir hata saptanmış teklif 3 + 3 değil 3 - 3 = 0 olarak açıklanmış hatanın basın yayın organları tarafından biran önce düzeltilmesi istenmiş. Memurlarımız boş hayallere kapılmamaları konusunda uyarılmış.
badem bıyık terbiyesiz bir kelime mi? yaran var gocunuyosun demekki, bırakın bu darbeleri uyduruktan yargılama muhabbetlerini filan gözünüzü açın referandumun amacı yargıyı ele geçirmekti bunu yaparken de gözümüzü boyamak için darbe salatası yapıp önümüze koydular sizde yediniz ve hala olanları savunuyosunuzkaan2334' Alıntı:zam oranı dalga geçer gibi.
ama
hocam eleştiriken terbiyesizleşmeyin.(badem bıyık falan filan)
toplu sözleşmede yetkili sendikayı referandumda seçmedik.
referandumla yetkili sendikayı karıştıracak kadar basitleşmeyin.
ben şimdiye kadar hiçbir sendikaya üye olmadım.
sen eğer karşı sendikayı sevmiyorsan üye sayını arttır yetkili sen ol.
ben referandumda evet diyerek darbelerin yargılanmasını sağladım. 28 şubatın yargılanmasını sağladım.
memoras' Alıntı:badem bıyık terbiyesiz bir kelime mi? yaran var gocunuyosun demekki, bırakın bu darbeleri uyduruktan yargılama muhabbetlerini filan gözünüzü açın referandumun amacı yargıyı ele geçirmekti bunu yaparken de gözümüzü boyamak için darbe salatası yapıp önümüze koydular sizde yediniz ve hala olanları savunuyosunuzkaan2334' Alıntı:zam oranı dalga geçer gibi.
ama
ben referandumda evet diyerek darbelerin yargılanmasını sağladım. 28 şubatın yargılanmasını sağladım.
kaan2334' Alıntı:zam oranı dalga geçer gibi.
ama
yuca' Alıntı:afaki teklif asıl bu işte
Biz hep hesabımızı öbür tarafa ertelemekten bu hale geldik sayın hocam. Gideceksin ve alacaksın hakkını ,vermeyecek kimse sana sen alacaksın.YuLiaN' Alıntı:Tam manasıyla netice alınsında tatmin edici değerler olmassa hem sendikacılık hem hükümet bitmiştir. bu zammı reva görenler kendilerine %40 yapanlar kıyak emeklilik yapanlarlada öteki tarafta hesaplaşmak üzere..