okoyun' Alıntı:Hocam tib dosyasinda esd sikistirma nasil yaptiniz yardimci olur musunuz?
Tib dosyasında esd sıkıştırma yapmadım hocam acronis ile max sıkırtırma yaptım

okoyun' Alıntı:Hocam tib dosyasinda esd sikistirma nasil yaptiniz yardimci olur musunuz?
gazi57' Alıntı:okoyun' Alıntı:Hocam tib dosyasinda esd sikistirma nasil yaptiniz yardimci olur musunuz?
Tib dosyasında esd sıkıştırma yapmadım hocam acronis ile max sıkırtırma yaptım![]()
okoyun' Alıntı:gazi57' Alıntı:okoyun' Alıntı:Hocam tib dosyasinda esd sikistirma nasil yaptiniz yardimci olur musunuz?
Tib dosyasında esd sıkıştırma yapmadım hocam acronis ile max sıkırtırma yaptım![]()
hocam orayı kullandım. ancak 2 gb düştü image. yani 12 gb idi. 10 gb oldu. ama sizinki 5 gb olmuş. sizin programları kullandım. siz farklı birşey daha mı yaptınız. yardımcı olursanız sevinirim.
gazi57' Alıntı:okoyun' Alıntı:gazi57' Alıntı:okoyun' Alıntı:Hocam tib dosyasinda esd sikistirma nasil yaptiniz yardimci olur musunuz?
hocam orayı kullandım. ancak 2 gb düştü image. yani 12 gb idi. 10 gb oldu. ama sizinki 5 gb olmuş. sizin programları kullandım. siz farklı birşey daha mı yaptınız. yardımcı olursanız sevinirim.
Yedek almadan önce hazırda bekleti kapattım ve disk temizlemesi yapıp öyle yedek aldım. ayrıca benim imajlar 5gb degil 11gb hocam![]()
5gb olan iso imajıdır. Ultra ESD yöntemi ile sıkıştırılıyor.
![]()
neontester' Alıntı:daha önce yazıldı mı bilmiyorum fakat imajınızı yüklerken şöyle bi durumla karşılaştım;
imajı faz1 (siyah) tahtaya kurduktan sonra administrator hesabına geçip ATAK kuruyorum fakat sorun çıkarıyor. program sonlanıyo.
yeniden başlatım EtkileşimliTahtaKullanıcısı hesabıyla açılınca da ATAK normal çalışıyo. ilginç bi durum![]()
Ben kurdum sonuç değişmedi, Faz2, merak ettiğim faz1 lerde ses sorunu çıkmıyor mu?gazi57' Alıntı:trueandfalse' Alıntı:ses olayını çözebilen var mı
SRS Audio' yu kurup dener misiniz bi hocam.
ejdeharr' Alıntı:Evet arkadaşlar faz2 lerde yaşanan ekran ses sorununu çözmüş bulunmaktayım.
program ekle kaldırdan intel grafik sürücülerini kaldırın
Aygıt yöneticisinden de ses sürücülerini kaldırın
https://downloadcenter.intel.com/downlo ... 0-4th-Gen-
adresinden intel hd graphics 4600 driver ı indirin ( win64_154010.4300.exe)
ekranın ses sorununu çözün.
8gb lık flaşla on dakikada imajınızı faz2 lere gönül rahatlığıyla kurun. kolay gelsin...
atarsın hocam tüm bölümleri sil ve bas formatı..12 dk sürüyor...ben faz2 lere kurdum bugün...bekmez' Alıntı:şimdi bizde faz2 var. bu image ile kurulum yapmak istiyorum ama bios şifre sormayacak mı? direk format atabilir miyim?
erben23' Alıntı:Win 10 yüklü etkileşimli tahta açılırken masaüstü simgeler gelmiyor. Nasıl çözebiliriz acaba bir önerisi olan var mı??
gazi57' Alıntı:erben23' Alıntı:Win 10 yüklü etkileşimli tahta açılırken masaüstü simgeler gelmiyor. Nasıl çözebiliriz acaba bir önerisi olan var mı??
Bu konudan indirdiginiz iso ile mi formatladınız?
erben23' Alıntı:gazi57' Alıntı:erben23' Alıntı:Win 10 yüklü etkileşimli tahta açılırken masaüstü simgeler gelmiyor. Nasıl çözebiliriz acaba bir önerisi olan var mı??
Hayır hocam. Güncellemeden yüklendi.
gazi57' Alıntı:erben23' Alıntı:gazi57' Alıntı:erben23' Alıntı:Win 10 yüklü etkileşimli tahta açılırken masaüstü simgeler gelmiyor. Nasıl çözebiliriz acaba bir önerisi olan var mı??
Hayır hocam. Güncellemeden yüklendi.
çalıştır'a explorer yazınca geliyor mu hocam simgeler.