T truva07 Üye Mesajlar 22 9 Ekim 2021 #271 gazi57' Alıntı: imajı hazırlayalı uzun bir zaman oldu. ekte paylaştıgımın haricinde bir şifre yok diye hatılıyorum. şifre: 2210533883 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bazan kullanıcı adı ve şifresi istemesi dışında bir sorun yok.
gazi57' Alıntı: imajı hazırlayalı uzun bir zaman oldu. ekte paylaştıgımın haricinde bir şifre yok diye hatılıyorum. şifre: 2210533883 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bazan kullanıcı adı ve şifresi istemesi dışında bir sorun yok.
gazi57 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 9 Ekim 2021 #272 truva07' Alıntı: Teşekkürler. Bazan kullanıcı adı ve şifresi istemesi dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... şifreyi admin hesabında oturum açıp iptal etmeyi deneyin hocam
truva07' Alıntı: Teşekkürler. Bazan kullanıcı adı ve şifresi istemesi dışında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla ... şifreyi admin hesabında oturum açıp iptal etmeyi deneyin hocam
T truva07 Üye Mesajlar 22 10 Ekim 2021 #273 gazi57' Alıntı: şifreyi admin hesabında oturum açıp iptal etmeyi deneyin hocam Genişletmek için tıkla ... Sıfırdan format attım, şuan iyi
gazi57' Alıntı: şifreyi admin hesabında oturum açıp iptal etmeyi deneyin hocam Genişletmek için tıkla ... Sıfırdan format attım, şuan iyi