yagmur61' Alıntı:2008 gündüz mezunu...üniversite dediğimde hayatımda boşluk görüyorum...kurulan arkadaşlıklar var sadece iyi olarak hatırlayabildiğim...bir de Gökhan hocanın en basit niyetiyle sorduğu ama cevapsız kalan soruları ve ardından umutsuz bakışları...
bilgisayar öğretim 0...fen bilgisi öğretmenliğini daha iyi yapabiliriz hakkaten...mesleğe başlayınca elde hiç olduğunu görmek çok kötü....öğretmenliğe yönelik eğitim de 0...bi de birileri para kazansın diye son sene 2 şer tane aldığımız zorunlu seçmeli dersler...akademik üniversitede briç seçmeli ders...
omü bizden sonra değişir inşallah...
kendisi bizim sınıftaydıgandalf13' Alıntı:Murat Çetinkaya'ydı galiba o asistanın adı.hakanotuken' Alıntı:mehmet soylu, muhammed kara, hakan çobanoğlu birde yeni bir asistan vardı çok kıl adamdı adını bile unutmuşum
forum toplamında üniversiteler arası ilk 3'e gireriz sanırım.karinca_52' Alıntı:maşallah baya samsun mezunu var forumda
ben de bir alt dönem 2006 mezuntechnolog' Alıntı:2005 omu mezunuyum bende.
adamsın laaa...hakanotuken' Alıntı:bende 19 mayıs bilgisayar ve öğr tekn öğr mezunuyum 2006 da bitirdim yeni göreve başladım. Maraşta öğretmenim