çelebi ne iş yaw.ben yazmıyorum o zaten kendiliğinden yazılıyokarinca_52' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:2005 gündüüz(hikmet)
hikmet kaç defa kendini tanıtıp reklamını yapacan yeter
çelebi ne iş yaw.ben yazmıyorum o zaten kendiliğinden yazılıyokarinca_52' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:2005 gündüüz(hikmet)
bilgekaan' Alıntı:çelebi ne iş yaw.ben yazmıyorum o zaten kendiliğinden yazılıyokarinca_52' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:2005 gündüüz(hikmet)
Amisos' Alıntı:Hikmet'in ekrana bakması yeter. pc aşka geliyor onu görünce. :lol: :mrgreen:
teşekkürler ismail.bu arada avatarın çok güzel.Amisos' Alıntı:Hikmet'in ekrana bakması yeter. pc aşka geliyor onu görünce. :lol: :mrgreen:
bilgekaan' Alıntı:teşekkürler ismail.bu arada avatarın çok güzel.Amisos' Alıntı:Hikmet'in ekrana bakması yeter. pc aşka geliyor onu görünce. :lol: :mrgreen:
Eyvallah dostum. :wink:bilgekaan' Alıntı:teşekkürler ismail.bu arada avatarın çok güzel.Amisos' Alıntı:Hikmet'in ekrana bakması yeter. pc aşka geliyor onu görünce. :lol: :mrgreen:
katılıyorum Kimsin sen :?: ben ilker......chakal03' Alıntı:2004 böte gece :+1:
vay vay vay ali yücegök haaaaaa 2004 gece :+1:yucegok' Alıntı:arkadaslar bende samsun 19 mayıs mezunuyum. ve K.Maraşlıyım
sizi gormek guzel :+1:
yaoksa sen serdarmısın?chakal03' Alıntı:ne güzel 2004 mezunu arkadaşlar varsa belirtsinler ben Ahmet 2004 böte gece mezunuyum Afyondayım bütün Samsun böte mezunu arkadaşlara selamlar
kimyadan çektiğimi başka dersten çekmedim Fenciler kadar genel kimya, fiziki, biyoloji matematikçiler kadar matematik gördük sanırım Saatleri toplasak bilgisayar dersleri azınlık olurduhakanotuken' Alıntı:Eğitim sıfır evet ama hocam, matemetik fizik kimya derslerine verilen önemi unutmayalım :x :x
aaaxxaa' Alıntı:yaw arkadaşlar bi ben kalmışım yazmayan ekip hep burda bende 2006 2. öğretim mezunuyum (berkan) ankarada öğretmenlik yapmaktayım buraya yolunuz düşerse mutlaka arayın beklerim kendinize iyi bakın çok özledim vallaha eski günleri.
dip-not' Alıntı:2008 gündüz mezunuyum bende tokat niksarda öğretmenim, boşu boşuna uğraştırdılar bizi fizikle kimyayla hatta tek ders sınavına kaldım fizikten az kalsın okul uzatıyodum
uhaha:hakanotuken' Alıntı:Eğitim sıfır evet ama hocam, matemetik fizik kimya derslerine verilen önemi unutmayalım :x :x
Murat Çetinkaya'ydı galiba o asistanın adı.hakanotuken' Alıntı:mehmet soylu, muhammed kara, hakan çobanoğlu birde yeni bir asistan vardı çok kıl adamdı adını bile unutmuşum