Qr doğrulama kaldırıldı güncelleme de
Hocam qr doğrulama kaldırıldı dediniz peki gidip işlem yapılan gün saat dakika ve konum bilgisi sistemde devam ediyor mu acaba bilginiz var mıQr doğrulama kaldırıldı güncelleme de
Hocam,merak ediyorum,bu bilgileri nereden öğreniyorsunuz?Qr doğrulama kaldırıldı güncelleme de
27 saatmi kim alıyor hocam 27 saat 3 isletmede. Ben 4 işletmeye gidiyorum haftalık 7 saat alıyorumKoordinatörlük çok suistimal edilen bir durum çözümü bu mu tartışılır 2 saatte 3 işletme gezip 27 saat alınır mı o da tartışılır.
27 saat normal olmadığı gibi 7 saat hiç normal değil. Meslek liserinde haftada 14-18 arasında değişir mesemlerde 18-24 arasında değişir. Bunu idare kafasına göre planlar ders saati vs şeylere göre. 7 saat ekders için kimse koordinatörluk yapmaz ki ben yapmam mesela keza benzin parasını dahi karşılamaz. Eğer 35 saat ders yükünuz varsa belki o yüzden Max ekders olayından 7 yazıyor alabilirler ki böyle bir durumda zaten koordinatörluk saati yaşamazlar programa27 saatmi kim alıyor hocam 27 saat 3 isletmede. Ben 4 işletmeye gidiyorum haftalık 7 saat alıyorum