MEB-IMES (Millli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünün İşletmelerde Mesleki Eğitim ve Staj Mobil Uygulaması)

Kodla Büyü
tek derdiniz koordinatörlük mü yani inşallah tek derdiniz bu olur
Hocam derdi koordinatörlük olan yok. Sizde öğrenci az ve koordinatörlük yok gibi olunca, bu yeni uygulamayı desteklemenizdi problem. Zaten bizlerdeki durumda olsanız desteklemezdiniz. Sizin okula özgü bir durumu tüm ülkedeki okullardaki genel durumlar ile kıyaslamak çok yanlış. Tek dert bu oldu yazışmalar boyunca benim açımdan.
Şunu da ekliyeyim gerçekten verilen koordinatörlük görevi ve ücret olarak karşılığı kesinlikle tercih edilecek durumdan çıktı. Üç kuruş ücret ve bir dünya sorumluluk artı görevi yerine getirirken karşılaşılan riskler var. Zorunlu verilmese almayan epeyce kişi çıkar.

Son düzenleme:
Ben 100 öğrencide olsa desteklerim zamanında idarecilik yaptım koordinatör müdür yardımcısı olarak çalıştım ve gayet destekliyorum 1 yıl çalışıp bıraktım olması gereken buydu bence sistemi burdan da ek ders modülüne entegre ederse miss gibi uygulama olacak sistem otomatik gidene ücret öder gitmeyeni keser herşey otomatiklesir. Bu arada birakmamdaki neden evraklar hiç zamanında gelmiyordu 2 ay sonra gelen var ama ücret kesintisi yapmiyorlardi. Okul 55-65 yaş arası öğretmenler sözün geçmiyor genç olunca bende bırakmayı tercih ettim 😀

ilksms
Geri