MEB-IMES (Millli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünün İşletmelerde Mesleki Eğitim ve Staj Mobil Uygulaması)

Kodla Büyü
Şu koordinatörlük görevini kaldırsınlar da onlar da rahat etsin biz de. Sanki hayrına para veriyorlar. Ücret birim fiyatı 3 kuruş olmuş, yaktığın mazot, aracının yıpranması, yolda ceza yeme, kaza riski, öğrenci ile ilgili sorunlarla uğraşmak. Bir dolu sorumluluk. Hiç de karşılığını ücret olarak vermeyen bir görev. Alsınlar başlarına çalsınlar.
bi ara maaş karşılığına saymışlardı zaten. Bizim okulda maaş karşılığına sayılınca dersleri bölmeyen bir alan anında dersleri 4 e böldü düşünün siz idare boşluğunu 8 saat derse girenler sonrasında dersleri bölerek 17-18 saate çıkardılar ardından sendika davaları tekrar ekders karşılığına geçti dersleri tekrar birleştirdiler idare de bu işe karışmadı. ben döyle bir okulda çalıştım o yüzden karşı değilim bu uygulamaya. gerekirse bana işletme vermeyin der çıkarım kenara

bi ara maaş karşılığına saymışlardı zaten. Bizim okulda maaş karşılığına sayılınca dersleri bölmeyen bir alan anında dersleri 4 e böldü düşünün siz idare boşluğunu 8 saat derse girenler sonrasında dersleri bölerek 17-18 saate çıkardılar ardından sendika davaları tekrar ekders karşılığına geçti dersleri tekrar birleştirdiler idare de bu işe karışmadı. ben döyle bir okulda çalıştım o yüzden karşı değilim bu uygulamaya. gerekirse bana işletme vermeyin der çıkarım kenara
Hocam bir okuldaki yanlış uygulamaya göre olmaz bu iş. Oradaki yanlış düzeltilmeli. Zaten ne sorun yaşıyorsak lokal sorunları çözecek uygulamaları genele yaymakla yaşıyoruz. Yolu bu değil yani.
Zaten bu işin sonu çoğu kişinin bu görevi istememesi ile sonuçlanacak belki de.

Hocam bir okuldaki yanlış uygulamaya göre olmaz bu iş. Oradaki yanlış düzeltilmeli. Zaten ne sorun yaşıyorsak lokal sorunları çözecek uygulamaları genele yaymakla yaşıyoruz. Yolu bu değil yani.
Zaten bu işin sonu çoğu kişinin bu görevi istememesi ile sonuçlanacak belki de.
oyle basit bi iş deil sorumlulugu fazla...yokmu usulune uygun var yapmayan idare daha dikkatli bakacak bakmıyorsa gorevini idare yapmıyor demektir eeee idareye sozu gecmiyor ogretmene sopa gösteriyor gibi anlaşılır baska bir sey deil

ilksms
Geri