MEB-IMES (Millli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünün İşletmelerde Mesleki Eğitim ve Staj Mobil Uygulaması)

Kodla Büyü
Sen katılmazsan görev de alamayacaksın hocam. Bu iş katılmama ile çözülecek bir mesele değil.
Nasıl bu kadar eminsin hocam görev alamayacağıma. Hep beraber göreceğiz. Gerekirse görev de almam. Çözülür çözülmez ben karşı olduğum bir uygulamaya tepkimi koydum mu koydum. Önemli olan bu benim için. Bana hakkım olan görevi hukuka aykırı olan bir uygulamayı kullanmadım diye vermeyecek, işte o zaman dava süreci başlar.

Son düzenleme:
Nasıl kurulamıyor. Bugün kurdum ben
WhatsApp Image 2026-05-16 at 10.19.19.webp

Nasıl bu kadar eminsin hocam görev alamayacağıma. Hep beraber göreceğiz. Gerekirse görev de almam. Çözülür çözülmez ben karşı olduğum bir uygulamaya tepkimi koydum mu koydum. Önemli olan bu benim için. Bana hakkım olan görevi hukuka aykırı olan bir uygulamayı kullanmadım diye vermeyecek, işte o zaman dava süreci başlar.
Hocam ben de en az senin kadar belki daha fazla karşıyım bu uygulamaya. Ben bakanlığı iyi tanıdığım için söylüyorum görev konusunu ama şu konuda hem fikiriz sendikalar derhal dava açmalı, bu iş dallanıp budaklanmadan.
Dava süreci sonraya bırakılmamalı

ilksms
Geri