anladım hocam teşekkürler. Demekki izmirdeki arkadaşlar da burdan almışlar templateyi.girdap08' Alıntı:Hayır, yönetim paneli sıfırdan kodlandı.
http://www.webresourcesdepot.com/free-a ... lications/
bu tasarımın üzerine giydirildi.
karakedi85' Alıntı:Hocam biz 2.0a geçerken resim dizinini silmeyip içine dosyaları atsam. yine de yazma izni istememe gerek var mı?
mb1984' Alıntı:hocam kullanıcı adı ve şifre için sitede mebsablon olarak gözüküyor ama yönetim paneline giriş yapılamıyor...
ufermis' Alıntı:girdap08' Alıntı:ufermis' Alıntı:Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'
[Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified
/ayarlar.asp, line 11
şeklinde bir hata alıyorum hocam. Nerede hata yapmış olabilirim
veriyolu.asp'de belirttiğin yol ile veritabanı yolunun aynı olduğundan emin olun.
onları kontrol ettim hocam 32 bit desteği ile ilgili galiba tekrardan mail attım internet@meb.gov.tr ye
compteach06' Alıntı:HATA: Varsayılan veritabanı ad veya yolunu değiştirmemişsiniz. Güvenlik açısından veritabanı adını değiştirmelisiniz.
hocam belirttiğiniz değişlikleri yapmama rağmen bu hatayı alıyorum..
girdap08' Alıntı:mb1984' Alıntı:hocam kullanıcı adı ve şifre için sitede mebsablon olarak gözüküyor ama yönetim paneline giriş yapılamıyor...
http://www.mebsablon.com/kurulum.asp
madde 2'yi uygulamamış olmalısınız.
compteach06' Alıntı:ufermis' Alıntı:girdap08' Alıntı:ufermis' Alıntı:Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'
[Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified
/ayarlar.asp, line 11
şeklinde bir hata alıyorum hocam. Nerede hata yapmış olabilirim
veriyolu.asp'de belirttiğin yol ile veritabanı yolunun aynı olduğundan emin olun.
onları kontrol ettim hocam 32 bit desteği ile ilgili galiba tekrardan mail attım internet@meb.gov.tr ye
Hocam halledebildiniz mi aynı hatayı bende alıyorum.Hallettiyseniz hangi izni talep ediyorsunuz.
Girdap hocam sonsuz teşekkür verdiğiniz uğraşlar için..
Hayır hocam, galeri o amaç için değil. Habere eklerken, sunucuya resmi yüklüyorsunuz, sistem size linkini veriyor yüklemenin ardından. Daha sonra o linki editorun resim ekleme fonksiyonunu kullanarak habere ekliyorsunuz.ilhangms80' Alıntı:Hocam tamamdır sonunda çözdüm resmi önce galeriye eklemek gerekiyormuş sanırım.
Size kalmış istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Galeri; çok fazla resim içeren haberlerde, tasarımı bozmaması ve sayfanın daha estetik bir halde sunulması için tasarlandı.ilhangms80' Alıntı:O şekilde de işimi hallettim ama. Galeri tam olarak ne amaçla kullanılıyor hocam. Birde personel resimlerini personel adında bir galeri oluşturup editörün resim ekleme kısmından ekledim sorun olurmu ki?
:alkis:girdap08' Alıntı:Evet 2.0 için öngörülen listede yapılmayan tek şey haber sırasına müdehale edebilmek.
Yapmayı düşündüm ama bir 100-200 tane haber olan bir sistemde haber sırasını tek tek belirlemek kullanıcılar tarafından pek tercih edilebilecek bir durum gibi gelmedi bana. Ama tercihe bağlı bu özelliği kapsayan bir yama çıkartabiliriz.
Ama biraz dinlenmek istiyorum
Bu arada Kasatamonu'da görev yapan formatör var mı burada?
hardeniz' Alıntı:hocam eline sağlık çok güzel olmuş ama localde çalışıyor mu? veritabanı yolunu değiştirmeme rağmen hala veritabanı ismini değiştirin diye hata veriyor.
BesSTy' Alıntı:O değilde hocam.. Bulunduğun okula ait yaptığın wordpress sisteminde kullandığın tema çok iyi.. Bir ara ingilizcesine baktım ama çevirisinde sıkıntı yaşadım .. Çok fazla ince ayar gerektiren bir tema.. Bilirsin sende Wp de her tema farklı bir ilgi alaka gerektirir.. Özellikle premium temalarda...Türkçe dil dosyasını paylaşman mümkün mü ?