bunların işgüzarlığı yüzünden onay sürecim gecikti şimdi kendi okuluma başvursam aceba liseler dolmasa bile onay çıkarmı?
dediğin gibi hocam bayramdan sonra çıkar önce çıkması imkansız gibi bişeyyusufcuk51' Alıntı:onayların bayramdan öncesi çıkması mümkün değil sanırım geçmiş tarihli onayda vermiyolarmış
taatoo' Alıntı:dediğin gibi hocam bayramdan sonra çıkar önce çıkması imkansız gibi bişeyyusufcuk51' Alıntı:onayların bayramdan öncesi çıkması mümkün değil sanırım geçmiş tarihli onayda vermiyolarmış
yediler bizim 15 günlük ekdersi kimin ihmali varsa misli misli çıksın o kişiden hocam
hocam hiç bir ilçe 15 saat şartı koşmadı sizin ilçe niye böle icatlar çıkartıyo anlamadımbahhele' Alıntı:15+1 lab ım var benim okul tercih listesinde yok..delircem yeminle yaaa.yok böyle bi çalışma şekli. 15+1 var diede yazı gönderdik ilçeye..bizim ilçe kadar gevşek iş bilmez bi ilçe daha varmıdır bilmiyorum. herkes bi kafasına göre modu! :verymad:
ilçe formatörümüz bile yok salihlideki formatör ilgileniyor.Aksaklıkların olması normal.Ne kadar işlgilenebilir ki salihlideki adam senin işinle????
manisa başka bi cumhuriyet abi! bunu öğrettiler saolsunlar. Manisanın MEb i ni düzeltemedi bi şu bakanlık yazıklar olsun
bütün kaidelerin üstünde çalışıyo adamlar. neymiş 15 saat derse girmek zorundaymış BT Rehberi! 15 saat kesin dolacakmış.Resmi yazışmayı daha geçen sene yaptım ben bunlarla tamam sen haklısın dedeiler. Gene bu sene sil baştan :-1: :-1:
kıt olunca yapıcak bişey kalmıyo..böyle düzenin...............
taatoo' Alıntı:şimdi bide olurları bekle vay babam vay kanser olcam valla![]()
olmaz o iş hocam takvimde 1 ekimde ilçeler ile göndercek anca ışık hızıyla yapmaları lazım ama manisa malesef öle bişey yapamazsheva' Alıntı:taatoo' Alıntı:şimdi bide olurları bekle vay babam vay kanser olcam valla![]()
Bayramdan önce bi süpriz yapsalar, sevindirseler.. nerdeeeee.....
Neyse hayırlısı..
taatoo' Alıntı:olmaz o iş hocam takvimde 1 ekimde ilçeler ile göndercek anca ışık hızıyla yapmaları lazım ama manisa malesef öle bişey yapamazsheva' Alıntı:taatoo' Alıntı:şimdi bide olurları bekle vay babam vay kanser olcam valla![]()
Neyse hayırlısı..
aynen hocam bayramdan hemen sonra olması gerek artık yapabilsinler okadarınıdaserver06' Alıntı:taatoo' Alıntı:olmaz o iş hocam takvimde 1 ekimde ilçeler ile göndercek anca ışık hızıyla yapmaları lazım ama manisa malesef öle bişey yapamazsheva' Alıntı:taatoo' Alıntı:şimdi bide olurları bekle vay babam vay kanser olcam valla![]()
Neyse hayırlısı..
aynen hocam bayramdan sonra anca, bayramdan hemen sonra yapsalar bari, kötünün iyisi diyelim![]()
aynen hocam cidden gaspettikleri ekderslerimiz haram zıkkım olsunsheva' Alıntı:Yazık çok yazık.. bu kadar sürede ilde müdürü olmaya okullara müdürler müdür yar. atandı ama bizim liste oluşturulamadı-imzalatılamadı.. Beceremeyen o koltukta niye oturur anlamam..
inblue' Alıntı:Bu arkadaşlar iş yapmamanın yollarını çok iyi bilen kişiler bir liste hazırlayıp onaya sunmayı beceremiyorlar, her sene bu kadar insanı fıtık ediyorlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları. :verymad: :verymad: :verymad:
server06' Alıntı:o kadar insanın ek dersini iç ediyorlar ve ahını alıyorlar ya...
taatoo' Alıntı:kendimi soyulmuş gibi hissediyorum böle işmi olur ya sadece manisa yapamadı bütün iller halletti adamlar resmen 500-600 liramızı gaspetti