bilöğretmen79 hocam etimesgutta tavsiye etmeyeceğiniz okulllar varsa onları söylerseniz sevinirim?
msimsek' Alıntı:Arkadaşlar şu adrese tercihlerimizi ve puanlarımızı yazalım. daha düzenli bir sıralama oluşur. Böylece herkes durumu hakkında az çok fikir sahibi olur. Hadi üşenmeyelim....
http://www.egitimhane.com/index.php?ind=atama
sevincaltunel' Alıntı:ben eğitimhanede tercihlerimi girdim ona göre hiç bir yere yerleşemem gibi duruyor
vecta9779' Alıntı:Arkadaşlar BÖTE'li olupta 120-150 puanla tayin isteyecekler,nereden topladılar bu puanları.
1-köyde çalışan böteli hiç yok gibi bir şey
2-ilk mezunları 2002 eylülde göreve başladılar
3- 8 senede herkes yerine yerleşmiştir.
4- ortalama 6 senelik öğretmen olsa ortalama 15 puandan en fazla 90 puan yapar
açıkcası ben 120-150 puanı olan bötelilere inanmıyorum.
Ayrıca İl içi ile İldışı aynı anda yerleşecekse Ankara en düşük 40 puanlara bile öğretmen alacak göreceksiniz. Çünkü 2007 ildışında 15 tane Ankara açıldı ve Keçiörendeki bir okula yazan bile olmadı
katılıyorum hocam size.32 puanla Ankara istiyorum,atayım kendimi o zaman ben bi camdanerdcan' Alıntı:umudunuz yoksa yapcak bişi yok hocam, 83 puanınız var siz umudum yok diyorsanız diğer arkadaşlar ne yapsın
ozcan06' Alıntı:Arkadaşlar bakmayın öyle konuştuğuna bence hava atıyor az puanı olan insanların ümidini kırmaya çalışıyor bence bu sene puanlar çok düşecek bak buraya yazıyom 45'lere kadar düşecek ahada yazdım
açıkçası ben de oyle düşündüm ama agzımı açmak istemedim.tabi bu durum gene de beni "kesin giderim" hissine itmiyor.çok düşük puanım çünkü.ozcan06' Alıntı:Arkadaşlar bakmayın öyle konuştuğuna bence hava atıyor az puanı olan insanların ümidini kırmaya çalışıyor bence bu sene puanlar çok düşecek bak buraya yazıyom 45'lere kadar düşecek ahada yazdım
ozcan06' Alıntı:Arkadaşlar bakmayın öyle konuştuğuna bence hava atıyor az puanı olan insanların ümidini kırmaya çalışıyor bence bu sene puanlar çok düşecek bak buraya yazıyom 45'lere kadar düşecek ahada yazdım