YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Yaptığım yoruma kendince dalga geçmeye çalışanlar var gördüğüm kadarıyla 😂 İki arkadaşım Yeğitek’te çalışıyor ve sırf ben istedim diye öğrenebilmek için gidip sordular. Size aktarmak istediğim için gelen mesajı direk aktardım ayrıca kesin doğru olmayabilir onu bilemem. Bundan sonra bilgileri bir hocamızın yengesinin eltisinden alırsınız hocalarım. İyi günler

Yaptığım yoruma kendince dalga geçmeye çalışanlar var gördüğüm kadarıyla 😂 İki arkadaşım Yeğitek’te çalışıyor ve sırf ben istedim diye öğrenebilmek için gidip sordular. Size aktarmak istediğim için gelen mesajı direk aktardım ayrıca kesin doğru olmayabilir onu bilemem. Bundan sonra bilgileri bir hocamızın yengesinin eltisinden alırsınız hocalarım. İyi günler
"kendince" öğrenmeye çalışmanı takdir ettim hocam. Kızmaya gerek yok :) bakanlık bir derya. Bir damla su almaya çalışıyor herkes.

Hiç hesaplamadım. arkadaşlar bunu algoritmaya döksünler mümkünse
1756289886258.webp

Grafiğini çıkardım hocam. Detaylı çalışmak isteyen olursa canva linki bırakıyorum: https://www.canva.com/design/DAGxQq...share&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Sorumluluk artacak . Eski görevler ek olarak teknofest, e twining, TÜBİTAK vb. Projelerin yürütücülük görevi
olmayan şeyi nasıl yapacaz hiç yapmadım yapmamda tubitak hele kartonlara kitaplarda yazan şeyleri yazıp bir iki tane pille çalışan araba helikopter koyup bir yerde de ufak tefek cin fikirler al sana 100-300 bin destek böyle saçmalık olur mu? okula hibe edilsin o paralar kağıt kartona gidiyor sonra o gelen parayı bittiğini kanıtlamak için esnaflardan fatura toplanıyor biliyorsunuz orayı zaten sonra bir bakmışsın aaa para bitmiş kedi ciğer muhabbetine dönüyor

Benim anladığım şu. Artık kimse projelerde görev almak isteniyor. Sendikaların da zorunlu projelere katılmama kararı var. Hatta bildiğin kadarıyla mahkeme kararı da var. Yani projelerde gönüllülük esas. Bu yıl harezmiye yazmışlar, gönüllü değilim, değiştirin dedim. İdareye açıkça karşı çıkamayan arkadaşlar, gönüllü olmadıkları halde yaptılar.

Sanırım artık projelerde gönüllü bulmakla uğraşmak yerine, özellikle yeğitek’ in projelerinde görev verecekler.

İnşallah yanılırım. Yukarıda bir arkadaş proje kelimesinden bile midem bulanıyor gibi bişey yazmıştı. Tam olarak ben de o haldeyim. Böyle olursa bir daha Btr olmam, hiçbir projede de çalışmam.

Herkes kendi alanına giren projeyi yürütsün, niye biz her şeyde görev alalım ki? Ders sorumluluğumuz da var zaten bizim sorumluluklarımız niye arttırılmak isteniyor?
bu konuda meşhur bir atasözü vardır laf buradan dışarı kimse üstüne alınmasın sadece atasözü diye hatırlıyrum
diyor ki; Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur!

İşine gelmeyen görev almasın. Her şartta görev alındığında her seferinde daha fazla yük taşır dururuz.
Hocam sen de benim kadar iyi biliyorsun ki; 18 saati geçtim, 3 saat ek ders verilecek dense bile bu göreve koşan olur. Nöbet olayında gördük. Kınadığımız rehber öğretmenler o 3 saate tamah etmedi, bir duruş gösterdi. Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Hocam sen de benim kadar iyi biliyorsun ki; 18 saati geçtim, 3 saat ek ders verilecek dense bile bu göreve koşan olur. Nöbet olayında gördük. Kınadığımız rehber öğretmenler o 3 saate tamah etmedi, bir duruş gösterdi. Yiğidi öldür, hakkını yeme.
Imkansiz olsa da bilisimciler bu gorevlendirmeyi sadece yarim dönem almasa bir ton angarya cikarilir gelecek resmi yazidan ama nerdee

Keşke hakkı olmasan ama haklısın. Oysa bi görev istemeler olay çözülecek. Daha fazla ücretle daha az iş yapmış olacaklar.
Bir de bedava yap deseler yapacaklar var. Onları hele anlamak mümkün değil. Ne içiyolarsa artık ..

Projelerde görev verecek olurlarsa sendika kararını sunabilir miyiz? Yoksa görev almasaydin mi denir? Yasal olarak verebilirler mi? İlcemde istatistik kasmak için proje isteniyor. Proje sayisi yaristiriyorlar diğer ilçelerle

ilksms
Geri