YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
herkese nasıl program yaparsa size de öyle yapmak zorunda kimseden korkumuz yok,okulda matematik öğretmenine özel yazı gelip gel okulun ekderslerini hesapla deniliyor mu bize de özel yazı gelsin susmamak gerek.
Öyle olmuyor işte hocam adamlar kafasına göre istediğine göre güzel program yapıyor . Yapmayınca kötü oluyorsun herkes dedikodunu falan yapıyor onun için branştan nefret ettirecekler artık

"Yönerge Cumhurbaşkanlığından da geçmiş, Eylül sonuna kadar okullara yazılar gönderilecekmiş. İçerikte pek bir değişiklik yok, zaten son hali üzerinde çalışılmış. Sadece isim kısmında ufak bir değişiklik yapılmış." Benim aldığım bilgi bu yönde eğer böyle olursa yeni bir kaos bizi bekliyor sanırım.
o zamana kadar neden kalıyor hocam biz napacaz o kadar geçse geriye dönük ödeme de olmaz sanırım

Öyle olmuyor işte hocam adamlar kafasına göre istediğine göre güzel program yapıyor . Yapmayınca kötü oluyorsun herkes dedikodunu falan yapıyor onun için branştan nefret ettirecekler
valla hocam bizde herkes 3 gün geliyordu mis gibi onlara öyleyse banada öyle onlara 5 se banada başkaları keyif sürüor her neyse hayırlısı

"Yönerge Cumhurbaşkanlığından da geçmiş, Eylül sonuna kadar okullara yazılar gönderilecekmiş. İçerikte pek bir değişiklik yok, zaten son hali üzerinde çalışılmış. Sadece isim kısmında ufak bir değişiklik yapılmış." Benim aldığım bilgi bu yönde eğer böyle olursa yeni bir kaos bizi bekliyor sanırım.
Nerden aldınız hocam bilgiyi

Yeni yapılan BT sınıflarını planlama dahilinde öğretmen ve öğrencilerin kullanımına açmak gibi yeni bir görev gelebilir

Öğretmen bilmek zorunda değil ki hocam. Bilmiyorum der yapmaz. Teknik servis mi öğretmen? Tüm sistemler Pardus olacak diyip öğretmen yapsın diyemezler çağırsınlar servisi format başına 500 TL versinler.
Btr olmadığın dönem, okul sitesini ben yapamam, ben ilgilenemem diyebiliyor musun hocam?

Yönerge mi yönetmelik mi?
Yönergelerde Cumhurbaşkanlığı onayı yok diye biliyorum.

Btr olmadığın dönem, okul sitesini ben yapamam, ben ilgilenemem diyebiliyor musun hocam?
zaten yapmıyoruz yönetici yetkisi vermiyorlarki şifreler çok gizli artık açarken bile başımızda duruyorlar o yüzden ben şahsen yapmıyorum bana güvenmeyene bende güvenmiyorum o kadar.

ilksms
Geri