Ağzınızdan yel alsın hocam.Sorumluluk artacak . Eski görevler ek olarak teknofest, e twining, TÜBİTAK vb. Projelerin yürütücülük görevi
Görev ve sorumluluk ile ilgili değişiklik olursa, illere ağustosta bildirecekler. Ona göre görevlendirme yapılacak deniliyor.Görevlendirme senelik mi sadece ağustos ayı olarak belirtilmiş
Her yıl ağustos ayı denildiği için senelik gibi.Görevlendirme senelik mi sadece ağustos ayı olarak belirtilmiş
YEĞİTEK okul sorumlusu görevini yürütecek öğretmenler, her yıl ağustos ayında Genel Müdürlük tarafından resmi yazı ile Valiliklere gönderilecek görevlendirme esasları doğrultusunda belirlenir.Görev ve sorumluluk ile ilgili değişiklik olursa, illere ağustosta bildirecekler. Ona göre görevlendirme yapılacak deniliyor.
Hocam çalışma esaslarına değinilmemiş burdaYazi bu galiba
Ben öyle anlıyorum.YEĞİTEK okul sorumlusu görevini yürütecek öğretmenler, her yıl ağustos ayında Genel Müdürlük tarafından resmi yazı ile Valiliklere gönderilecek görevlendirme esasları doğrultusunda belirlenir.
Bu metinden o söylediğinizi çıkaramadım hocam anlamamışım demek ki
Metinde çalıştığı kurum /kurumları ifadesi var , umarım birden fazla okul sorumluluğu verilmez
Sizce veriler mi? Bence kurumlar yaziyor diyerek iki okul verilmesi zorunluymus algilar ilcedeki ve ildeki cok bilmis arkadaşlar.Metinde çalıştığı kurum /kurumları ifadesi var , umarım birden fazla okul sorumluluğu verilmezEkli dosyayı görüntüle 79735
Görevlendirme esasları gönderilecek resmi yazı ve eklerinde belli olacaktır.Göreendirmeler max 6 aylık olmuyor muydu
Düzenleyelim hocam...bu konuda meşhur bir atasözü vardır laf buradan dışarı kimse üstüne alınmasın sadece atasözü diye hatırlıyrum
diyor ki; Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur!
demekki okul sorumlusunun çok fazla şeye karışmasını doğru bulmuyorlar et ler ve bilgisayarlar faal olsa yeterli zaten bunları bile faal tutmak başarı her önüne gelen öğrenci ve özellikle öğretmenin çok değişik kullanım tarzları dolayısıyla harddisk sensör dokunmatik ve usb ler sürekli yanıyor, yazılımsal sorunları saymıyorum bile....Hocam ben de 2 kurumda BTR yapıyorum. Bulunduğum okulda ders saatim 6. Ondan dokayı igtiyaç olduğundan il milli eğitim bir okulda daha yapman gerek diyor bana. Ondan dolayı olabilir.
Ayrıca görevlendirmeyle ilgili net bilgi yarın gelir sanırım. Burda hiçbir şey belirtilmemiş. İl koordinatörü - Proje koordinatörü - Bilişim koordinatörü detaylı. Okul sorumlusunun görev ve sorumluluğu çok az yazılmış.
bunu yazmasalar da zaten içinde bilşim- teknoloji-bilgisayar-yazıcı-internet kelimesi geçen her şeyi bize tebliğ ediyorlardıYEĞİTEK okul sorumlusu: Genel Müdürlük tarafından yürütülen bilişim teknolojileri
destekli ulusal ve uluslararası eğitim projeleri alanında yürütülecek tüm iş ve işlemlerin etkin, verimli
ve mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olacak eğitim kurumlarında görevli
öğretmeni,
Tanımlar kısmında daha önemli bir detay var. Tüm değişiklik bunun içindi.
Görev almamak derken tam anlamıyla almamak lazım değerli hocam. Hiç bir şeye karışmamak lazım.Ucu açık bırakılarak herşeyin bize itelenmesini sağlayacaklar. Beklediğim gibi oldu. Bugüne kadar hiçbir değişiklik lehimize olmamıştı bu da olmayacak. Görev almamak en iyisi galiba