YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Sıfır detay

Ekli dosyalar

• IMG_3185.webp
    IMG_3185.webp
    34.3 KB · Görüntüleme: 484
Resmi yazı ve ekler ile görev ve sorumluluklar illere gönderilecektir. İsim değişikliği yönergede yazmış. Ayrıntılar önceleri olduğu gibi resmi yazı ile olacaktır.

Görev ve sorumluluk ile ilgili değişiklik olursa, illere ağustosta bildirecekler. Ona göre görevlendirme yapılacak deniliyor.
YEĞİTEK okul sorumlusu görevini yürütecek öğretmenler, her yıl ağustos ayında Genel Müdürlük tarafından resmi yazı ile Valiliklere gönderilecek görevlendirme esasları doğrultusunda belirlenir.

Bu metinden o söylediğinizi çıkaramadım hocam anlamamışım demek ki

Hocam ben de 2 kurumda BTR yapıyorum. Bulunduğum okulda ders saatim 6. Ondan dokayı igtiyaç olduğundan il milli eğitim bir okulda daha yapman gerek diyor bana. Ondan dolayı olabilir.

Ayrıca görevlendirmeyle ilgili net bilgi yarın gelir sanırım. Burda hiçbir şey belirtilmemiş. İl koordinatörü - Proje koordinatörü - Bilişim koordinatörü detaylı. Okul sorumlusunun görev ve sorumluluğu çok az yazılmış.

bu konuda meşhur bir atasözü vardır laf buradan dışarı kimse üstüne alınmasın sadece atasözü diye hatırlıyrum
diyor ki; Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur!
Düzenleyelim hocam...
Sen resmi evrağa göre değil de milletin beklentisine göre BTR(formatör, .. adı neyse) olduktan sonra semer vuran çok olur! En sonunda da semer resmileşir :)

YEĞİTEK okul sorumlusu MADDE 14 - (1) YEĞİTEK okul sorumlusu, görevli olduğu eğitim kurumunda/ kurumlarında eğitim teknolojilerinin etkin kullanımını desteklemek, Bakanlık dijital eğitim platformlarının kullanımını yaygınlaştırmak ve bilişim teknolojilerine yönelik çalışmaları yürütmekle yükümlüdür. YEĞİTEK okul sorumlusu görevini yürütecek öğretmenler, her yıl ağustos ayında Genel Müdürlük tarafından resmi yazı ile Valiliklere gönderilecek görevlendirme esasları doğrultusunda belirlenir.

Her şey girer bu maddeye :) Geçmiş olsun!

Hocam ben de 2 kurumda BTR yapıyorum. Bulunduğum okulda ders saatim 6. Ondan dokayı igtiyaç olduğundan il milli eğitim bir okulda daha yapman gerek diyor bana. Ondan dolayı olabilir.

Ayrıca görevlendirmeyle ilgili net bilgi yarın gelir sanırım. Burda hiçbir şey belirtilmemiş. İl koordinatörü - Proje koordinatörü - Bilişim koordinatörü detaylı. Okul sorumlusunun görev ve sorumluluğu çok az yazılmış.
demekki okul sorumlusunun çok fazla şeye karışmasını doğru bulmuyorlar et ler ve bilgisayarlar faal olsa yeterli zaten bunları bile faal tutmak başarı her önüne gelen öğrenci ve özellikle öğretmenin çok değişik kullanım tarzları dolayısıyla harddisk sensör dokunmatik ve usb ler sürekli yanıyor, yazılımsal sorunları saymıyorum bile....

YEĞİTEK okul sorumlusu: Genel Müdürlük tarafından yürütülen bilişim teknolojileri
destekli ulusal ve uluslararası eğitim projeleri alanında yürütülecek tüm iş ve işlemlerin etkin,
verimli
ve mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olacak eğitim kurumlarında görevli
öğretmeni,

Tanımlar kısmında daha önemli bir detay var. Tüm değişiklik bunun içindi.

YEĞİTEK okul sorumlusu: Genel Müdürlük tarafından yürütülen bilişim teknolojileri
destekli ulusal ve uluslararası eğitim projeleri alanında yürütülecek tüm iş ve işlemlerin etkin,
verimli
ve mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olacak eğitim kurumlarında görevli
öğretmeni,

Tanımlar kısmında daha önemli bir detay var. Tüm değişiklik bunun içindi.
bunu yazmasalar da zaten içinde bilşim- teknoloji-bilgisayar-yazıcı-internet kelimesi geçen her şeyi bize tebliğ ediyorlardı

Zaten bu işleri yapanlara yardım ediyordum, artık sorumlu olmuşuz. O zaman o işleri de yapmayı bırakayım, birini bulsun müdür, bulamazsa kendi yapsın.

15 yılda toplam 3 ay btr görev aldım, iki okula gittim, sanırım yine aynı yolu seçeceğim.
"Her işi yapar" , "her şeyden sorumludur" yazsaydılar olurdu aslında. Size bol şans, iki okula gezmeye devam 🤣

Ucu açık bırakılarak herşeyin bize itelenmesini sağlayacaklar. Beklediğim gibi oldu. Bugüne kadar hiçbir değişiklik lehimize olmamıştı bu da olmayacak. Görev almamak en iyisi galiba
Görev almamak derken tam anlamıyla almamak lazım değerli hocam. Hiç bir şeye karışmamak lazım.
Çünkü; daha önce de çok kez yazdığım üzere "Baştan söyleyeyim branşım BT değil" diye söze başlayabilmenin lüksü var kimilerinde ve çok seviyorlar eski adıyla BTR yeni adıyla YOS işini... Şahsen kızamıyorum, Düşünsenize mesela sorumluluğu üzerime almadan yani zaten branşım değil diyerek Matematik, Fizik, Kimya derslerine girebilmek hoş olurdu. Elinizden geleni yapıyorsunuz, konunuzu anlatıyor, çıkıyorsunuz. Kimse size sınav başarısı filan soramıyor, ana branşım değil ancak bu kadar diyebiliyorsunuz, kestirip atıyorsunuz. Güzel şey vesselam...

Formatörlük sertifikası almıştık, adı Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği olarak değiştirilince bire bir aynı eğitimi sil baştan yeniden almıştık. Şimdi de öyle olmaz umarım.

ilksms
Geri