YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Şimdi idareciler nasılsa BTR var diye bilişim öğretmenlerini fazlalık olarak il-ilçe memlere bildirmeyecek. Bugünlerde okullardan öğretmen ihtiyaç ve fazlalıkları isteniyor. 8 Eylül de 15 saati tamamlamayan öğretmenler ne yapacak merak ediyorum.
Son bir kaç yıldır birçok ilde BTR 15 saate ders tamamlama için farklı okula görevlendirilebiliyordu zaten hocam. Velhasıl bahse konu durumu pek etkileyeceğini düşünmüyorum.

Bilinçli biriler yapıyor 8-5 artık nabız mı ölçüyorlar bilemiyorum.Rehber öğretmenler haftada 30 saat üstüne nöbet,ders gibi şeyler olmaması, üstüne dyk alabilmeleri derse girmeden ne güzel.Bizde ise sürekli olumsuzluklar daha fazla iş yüklemeler,belirsiz saatler,daha az ücret,ders girme ,nöbet tutma,okulun tüm sorunlarıyla uğraşma eee sonuçç sesimiz yok daha gelip burda yok bence 8-5 az haftasonuda olsun. şaka gibi böye bişey olursa ben yapmam.burayı okuyorlarsa😬 başka enayi bulsun sayın yöneticiler ekders ücreti saatlik 120 tl kimse uğraşmaz.
bunun sebebi rehber öğretmenler gibi odamızda oturmamamız ortalıkta çok fazla görünüyor olmamız öyle olunca bizi koridorlarda boş boş geziyor sanan kımıl canlısı (Halbuki sınıftan sınıfa - odadan odaya-labaratuvardan labaratuvara koşmaktan iflahımız kesildiği zamanlardır gördükleri anlar) çok olduğu için birde çekememezlikler her yerde ohh kebab valla hiç bir iş yapmıyorsunuz okulda boş boş dolanıyorsunuz ful ek ders ooohhh kebab valla ben bu sözü defalarca duydum bir kere iki kere değil defalarca saysam belki yüz olmuştur çünkü en az 15 farklı okulda btr aldım hepsinin ciğerini biliyorum. bu tip oh kebab valla diyen kişiler emin olun kantin öğretmenler odası idari odalar her yerde sizin ne kadar işe yaramaz bir insan olduğunuzu boş boş gezdiğinizi üstüne ful ek ders aldığınızı, oysaki kendisinin ve diğer öğretmenler full ek ders almak için tabiri caizse i.. gibi çalıştığını defalarca herkese bu şekilde anlatıyorlar (emin olun sizin kolunuza girip size samimi şakalar yapan sizinle sohbet eden kişidir en çokta bu davranışı yapan) haliyle biri tutmasa bu anlatanlardan birisi yukarılara bu şekilde malesef ulaşmıştır merkezde taşradan genelde habersiz olduğu için ne duysalar inanıyorlar.

Yeğitek'in +90 312 296 94 00 no'lu telefonundan bilgi alayım diye iki kez aradım. Bilgi alınca dönelim size dediler. Dönen olmadı. Dahili 9440 dijital beceriler bölümünde Elif Hanım. En çok yoğun olan dönem olan okulun açılış tarihine görevlendirme yetişmeyecek. Her şeyi okulda bizden bekleyip de koskoca tatil boyunca bir yazıyı yazıp illere göndererek öğretmeni hoş tutmak bu kadar zor olmamalı. 23.yıla yine stres ve belirsizlikle başlamak can sıkıcı. Ek ders değil mevzu burada, öğretmenine verdiğin değer. Yoksa her tarafı ücret olsa ne olur o kadar emeğe. İyice soğuttular, 25.yıl dolunca sanırım eyt ile emekli olacağım.
Yarın ben de bir arayayım. Bakalım ne diyecekler.

Yarın ben de bir arayayım. Bakalım ne diyecekler.
Yegitek Özel Büroyu aradım. "Yönergeyi Burcu hanım biliyor" dedi. Şuan burada yok size telefondan dönüş yapsın dedi.
Özel Büroda ismi Uzman Öğretmen Burcu Yılmaz yazıyor. BT Eğitimcileri Derneği Başkanı olan kişi ile aynı mı kişi mi acaba?

Yegitek Özel Büroyu aradım. "Yönergeyi Burcu hanım biliyor" dedi. Şuan burada yok size telefondan dönüş yapsın dedi.
Özel Büroda ismi Uzman Öğretmen Burcu Yılmaz yazıyor. BT Eğitimcileri Derneği Başkanı olan kişi ile aynı mı kişi mi acaba?
Eğer Burcu yapıyorsa hiç dert etmeyin. Bilgisayar öğretmeninin sıkıntılarını ondan iyi bilen ve savunacak kişiyi bulamazsınız.

Eğer Burcu yapıyorsa hiç dert etmeyin. Bilgisayar öğretmeninin sıkıntılarını ondan iyi bilen ve savunacak kişiyi bulamazsınız.
Arkadaşlar Yeğitek Okul Sorumlusu yönergesine dair Burcu Hocanın hiç bilgisi yokmuş. GençTek yönergesi olarak anlamış arkadaş sanırım. O sebeple Burcu Hanım demişler.

Elife Yeşilyurt -Koordinatör
Yönergeyle ilgilenen kişiymiş.
03122969440

Aradım, telefon açılmıyor.

Elife Hanımla konuştum yönergenin kısa zamanda çıkacağını sorumlulukların biraz daha artacağını ve BT Rehber Öğretmen kursu alanlarında görevlendirileceğini söyledi

Sorumluluk ile ekdersin doğru orantılı olması gerekir, ters orantılı olursa bu maceranın yeni sezonu tutmaz.

Arkadaşlar burada konuşulan şeyler muhtemelen bu yönergeyi çıkaracak arkadaşlar tarafından da takip ediliyor, o yüzden burada kimseye yeni sorumluluklar noktasında fikir vermeyecek olursak hepimiz için daha iyi olur

Şuan btr olan farklı branştaki arkadaşlar o kursları aldılar. Btr görevlendirmesinde ki diğer branşlar zaten bilişimci sayısından daha fazla çoğu yerde.

Sorumluluklar artıyor demek. Durun bir tahminde bulunalım ozaman. Ücretler artıyor mu? Cevap: Tabiki hayır. Özlük haklarında,çalışma koşullarında ve sürelerinde iyileşme var mı? Cevap:Tabiki hayır.

ilksms
Geri