YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
Daha bu ne ki. Pandemide pazartesi okul başlayacak, pazar akşam belli oluyordu okul uzaktan mı olacam yüz yüze mi olacak.

eğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.
Sizin bu dediğiniz döneme hazırlık olarak belki senede bir kerelik bir şey ama yukarıda 8-5 çalışmayı destekler şekilde okulda sürekli uzun saatler çalışmaktan bulunmaktan bahsetmişsiniz.

Bu sene okulda Asmalarda Üzüm şarkısını söyleyen olursa dövebilirim :D

Ne zaman yazı geleceği ne skeikde bir değişiklik olacağı hakkında bir bilgi var mı. Yani yegitek acaba sahip çıkar da olumlu birşey olur mu. Ben de olumsuz olacağını düşünüyorum da Umut iste

Yeni yönetmelik yayınlanacak, tekrar bir sürü soru olacak; ekders, nöbet, kulüp, mesai saati, maaş karşılığı, başka okulda ders görevi....
Görevlendirme ile alakalı tereddüt edilen hususlar
Tereddüt edilen hususlar hakkında tereddüt edilen hususlar...
İnşallah yeni yönetmelik, en en en ....... amirlerin bile anlayabileceği kadar net ve anlaşılır olur, yoruma açık kapı bırakmaz. Bıcımıcık ekders ekdert olmasın.

ilksms
Geri