YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
maalesef artık hiçbir meslektaşım branş ile bir değişiklik haberi geldiğinde olumlu bir şey olacağını düşünmüyor , muhtemelen bu ünvan değişikliğinde yetkilerimiz,sorumluluklarımız artacak gibi görünüyor direk yeğiteğe bağlı olarak çalışılıp denetim yetkiside olacak gibi , bir çok arkadaşın norm sıkıntısı yaşadığı şu dönemde kadro gelir ek derste en azından 20 saate çıkarsa bir çok kişi tercih edebilir

maalesef artık hiçbir meslektaşım branş ile bir değişiklik haberi geldiğinde olumlu bir şey olacağını düşünmüyor , muhtemelen bu ünvan değişikliğinde yetkilerimiz,sorumluluklarımız artacak gibi görünüyor direk yeğiteğe bağlı olarak çalışılıp denetim yetkiside olacak gibi , bir çok arkadaşın norm sıkıntısı yaşadığı şu dönemde kadro gelir ek derste en azından 20 saate çıkarsa bir çok kişi tercih edebilir
Gerçekten böyle bir şey olacağını düşünüyor musunuz?

Yine de olumlu düşünmekte fayda var. Yıllardır arada derede yaşayıp durduk. Kimi ders buldu kimi btr oldu vs . Yani ortada ciddi bir sorun yoktu. Artık var. Şimdi çoğumuz norm fazlası olduk. Maalesef ki sorun olmayınca çözümde olmuyor. Ben ilk defa biraz umutluyum. Bu sefer yeğitekin devreye girip bunlar benim okul sorumlularım demesi beni biraz düşündürdü. Btr de bt rehber öğretmeni diyorlardı. Öğretmen tabiri gitmiş. Şimdi ne diyor "sorumlusu" . Valla kendi adıma ben sıkıldım. Öğretmenmi yapıyorlar, teknisyenmi neyse ne artık yapsınlarda yolumuza bakalım. Her sene norm muhabbeti

Şu aşamada yönergede norm kadro sayıları ya da kadroya dair doğrudan düzenleyici bir madde bulunmuyor.
Muhtemelen olmayacakta zira görevlendirme mantigiyla bakiliyorsa norm gelmez bol bol angarya gelir egerki ayni anda birden fazla okula vermek gibi bir maceraya kacarlarsa zaten ekdersin maas karşısında eridiğini su günlerde adam bulamazlar, meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim kimse uyanıklık pesinde koşmaz inşallah

Muhtemelen olmayacakta zira görevlendirme mantigiyla bakiliyorsa norm gelmez bol bol angarya gelir egerki ayni anda birden fazla okula vermek gibi bir maceraya kacarlarsa zaten ekdersin maas karşısında eridiğini su günlerde adam bulamazlar, meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim kimse uyanıklık pesinde koşmaz inşallah
Açıkçası artık ben de bu düşüncedeyim:
"meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim"

-Ne oluyor hanım no oluyor?
-fiberliyorlar bey fiberliyorlar.
Ülke de İnternet altyapısı çogu yerde yok:)
Telefonlar çoğu kırsalda g bile çekmiyor.
Fiberleniyoruz..

Yüksek lisans veya doktora yapan rehber öğretmen ve idarecilerin ek dersleri artırımlı ödenecek ama Btr ya da Yos için böyle bir madde yok. Yine bize yok.

Haftasonu gelecek kadar önemli ve acil ne işiniz oluyor acaba
eğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.

eğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.

Bence, genel kontrol ve bakım işlerini; dönem sonunda yapmak daha mantıklı. Son hafta, zaten pek öğrenci ve dolayısıyla ders olmuyor.
Sorunları idareye bildirmem. Kendim gideremiyorsam, servis çağırırım. Sadece garantiye girmeyen, para verilip yapılacak işleri bildiririm.

72 mi hay maşallah. Aslında böyle okullara 2. Btr gerek 10 e.t olan okula da bir görevlendirme 72 olan okula da bir btr

Böyle bir planlama varsa neden son dakikaya bırakıyorlar anlamış değilim. Önceden gerekli işlemleri tamamlamaları gerekmiyor muydu?

ilksms
Geri