hocam Okul Yeğitek Sorumlusu olsun daha anlamlı olurKeske yegitek egitim sorumlusu olsaydi YES yazan tshirtlerle gezerdik![]()
" OYES "
hocam Okul Yeğitek Sorumlusu olsun daha anlamlı olurKeske yegitek egitim sorumlusu olsaydi YES yazan tshirtlerle gezerdik![]()
Gerçekten böyle bir şey olacağını düşünüyor musunuz?maalesef artık hiçbir meslektaşım branş ile bir değişiklik haberi geldiğinde olumlu bir şey olacağını düşünmüyor , muhtemelen bu ünvan değişikliğinde yetkilerimiz,sorumluluklarımız artacak gibi görünüyor direk yeğiteğe bağlı olarak çalışılıp denetim yetkiside olacak gibi , bir çok arkadaşın norm sıkıntısı yaşadığı şu dönemde kadro gelir ek derste en azından 20 saate çıkarsa bir çok kişi tercih edebilir
Mesajımın başlangıcını okursanız anlarsınız ne düşündüğümüGerçekten böyle bir şey olacağını düşünüyor musunuz?
Şu aşamada yönergede norm kadro sayıları ya da kadroya dair doğrudan düzenleyici bir madde bulunmuyor.Hayırlı olsun, BTR değişmiş yeni ismimiz YEĞİTEK Okul Sorumlusu olmuş ilçe koordinatörü tarafından iletilen mesaj, bakalım kadro norm durumu vs etkilenecek mi ?
Nasıl aklımıza gelmedi toplantıda bunu söyleseydik keşkehocam Okul Yeğitek Sorumlusu olsun daha anlamlı olur
" OYES "
Muhtemelen olmayacakta zira görevlendirme mantigiyla bakiliyorsa norm gelmez bol bol angarya gelir egerki ayni anda birden fazla okula vermek gibi bir maceraya kacarlarsa zaten ekdersin maas karşısında eridiğini su günlerde adam bulamazlar, meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim kimse uyanıklık pesinde koşmaz inşallahŞu aşamada yönergede norm kadro sayıları ya da kadroya dair doğrudan düzenleyici bir madde bulunmuyor.
Açıkçası artık ben de bu düşüncedeyim:Muhtemelen olmayacakta zira görevlendirme mantigiyla bakiliyorsa norm gelmez bol bol angarya gelir egerki ayni anda birden fazla okula vermek gibi bir maceraya kacarlarsa zaten ekdersin maas karşısında eridiğini su günlerde adam bulamazlar, meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim kimse uyanıklık pesinde koşmaz inşallah
Derse girecek okul bulabilirsek dediğin doğru hocamAçıkçası artık ben de bu düşüncedeyim:
"meslege basladigim günden beri hep aldigim formatir btr vs gorevlendirmesini bende almam dersime girer is bitimi eve giderim"
zaten öyle birşey olmadığında da işler bitmediğinden bazen 5 değil 7 de çıkıyoruz hatta cumartesi pazarda geliyoruz sırf iş yetişsin devlete katkımız olsun diye8 5 gelirse istemem görev
Haftasonu gelecek kadar önemli ve acil ne işiniz oluyor acabazaten öyle birşey olmadığında da işler bitmediğinden bazen 5 değil 7 de çıkıyoruz hatta cumartesi pazarda geliyoruz sırf iş yetişsin devlete katkımız olsun diye
eğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.Haftasonu gelecek kadar önemli ve acil ne işiniz oluyor acaba
eğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.
72 mi hay maşallah. Aslında böyle okullara 2. Btr gerek 10 e.t olan okula da bir görevlendirme 72 olan okula da bir btreğitim öğretim aksamasın diye her dönem başında okulumda bulunan 72 adet et nin hepsini temizlerim güncellerim kontrollerini tamamlarım yapamadığım bir sorun varsa rapor tutarım idareye teslim ederim, gerekirse arıza kayıtlarını açmalarını sağlarım. dönem içinde yetişir dersem zaten dönem içnde yetişmez bunu sallaya sallaya da yapabilirim o zaman dönem sonuna en az 5-10 tanesi kalır onlarda 2.dönem'e anca bakılır.
tasarruf tedbirleri sigorta fonu dolayısıyla derler.... zorla verilmiyor bla bla istersen olma ile kapatırlar72 mi hay maşallah. Aslında böyle okullara 2. Btr gerek 10 e.t olan okula da bir görevlendirme 72 olan okula da bir btr
Kurs açılsa formatör eğitimi almak için can atan dünya kadar öğretmen var.Btr veya yeni adı her neyse zorunlu bir görev değil. Görev almayın ki MEB in aklı başına gelsin
MEB in de işine geliyo bu durumKurs açılsa formatör eğitimi almak için can atan dünya kadar öğretmen var.
Her ne kadar haklı olsanız da, ekderse ihtiyacı olanlar var. Norm sıkıntısı olanlar var.Btr veya yeni adı her neyse zorunlu bir görev değil. Görev almayın ki MEB in aklı başına gelsin