YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
ders tamamlamak için başka okula göndereceklerse yos luk kendilerinin olsun.ayda fazladan 4000 için bunların kahrını çekemem derse girer çıkarım boş günüm bile olur.çok değil arkadaşlar 1 sene kimse görev almasa istediklerimizi kabul etme ihtimali doğar. tek maaş olanlar var borcu olanlar var ama emin olun 4000 lira eksik almanız ilerisi için daha hayırlı olur

Başvuru formunda kendi okulunda 21 saat üzeri dersi olanlar başvuru yapamayacaktır yazıyor. Ancak görevlendirme esaslarında 21 saat üzeri dersi olanlara Kendi okulu dışında yegitek Okul Sorumlusu görevi verilmeyecektir yazıyor burada bir çelişki yok mu?
Hocam o madde *** seklinde yazilmis. *** olan yere baktiginizda baska bir okul için satırında yer aliyor. 21 saatten fazla dersiniz varsa baska bir okul verilemeyecegi icin görevlendirme yapilmayacaktir diyor. Örneğin 22 saat dersiniz var ve 7 tane akil tahtaniz var. Bu durumda size görev verilemez.

Hocam o madde *** seklinde yazilmis. *** olan yere baktiginizda baska bir okul için satırında yer aliyor. 21 saatten fazla dersiniz varsa baska bir okul verilemeyecegi icin görevlendirme yapilmayacaktir diyor. Örneğin 22 saat dersiniz var ve 7 tane akil tahtaniz var. Bu durumda size görev verilemez.
Öğretmenin okuldaki ders saati sanki farklı sütunda hocam.Bulundugu okuldaki ders saatini soruyor diye anladım ben.Yanlis da düşünüyor olabilirim tâbi

Elife hanım nöbet, kurs, egzersiz vs durumları için değişiklik olabilir diyordu. Sanki bilerek başka görev verilmez ibaresini kaldırmışlar gibi geldi bana. Umarım yanılırım 9. maddeyi unutmuş olsunlar. Yoksa sınıf öğretmenliği, nöbet, sosyal kulüp, egzersiz, kurs vs işleri idarenin insiyatifine kalır.

9. maddeyi düzelttiler mi acaba yazının aslını nereden indirdiniz tekrar bakalım oraya. Ya da Elife Hanım burayı okuyorsanız bir güncelleme yaparsanız size zahmet olacak ama bizim nöbet vs işleri ne oldu merak içindeyiz 😄

Başvuru formunda kendi okulunda 21 saat üzeri dersi olanlar başvuru yapamayacaktır yazıyor. Ancak görevlendirme esaslarında 21 saat üzeri dersi olanlara Kendi okulu dışında yegitek Okul Sorumlusu görevi verilmeyecektir yazıyor burada bir çelişki yok mu?
Hocam sanırım hızlı bir şekilde hazırlandığı için sehven bu şekilde yazılmış olabilir. 8 ve 9. maddelerde aynı şekilde copy paste yapılmış belli ki. Siz başvurunuzu yapın hocam.

b) Etkileşimli tahtası bulunan ancak aktif şube sayısı sekizden (8) az olan okullar doğrudan
sorumlu okul kapsamına alınmaz; bu okulların sorumluluğu, aynı ilçe içerisinde görevlendirilen
öğretmenler arasında ders yükü daha az olanlardan başlanarak, okul mesafesi de dikkate
alınmak suretiyle dağıtılır.

Eğer bu madde ilçe memler tarafından uygulanırsa okul okul gezer bir çok btr. Özellikle köy okulu olan ilçelerde tahta sayısı az olan okullara diğer okullardan görevlendirme olursa vay halimize. Ayrıca birde o okula gitmişken orda ki derslere de gir denilirse kimse YOS olmak istemez herhalde. Okul okul gezdikten sonra derse girerim 3-5 bin ek ders için uğraşmam şahsen

b) Etkileşimli tahtası bulunan ancak aktif şube sayısı sekizden (8) az olan okullar doğrudan
sorumlu okul kapsamına alınmaz; bu okulların sorumluluğu, aynı ilçe içerisinde görevlendirilen
öğretmenler arasında ders yükü daha az olanlardan başlanarak, okul mesafesi de dikkate
alınmak suretiyle dağıtılır.

Eğer bu madde ilçe memler tarafından uygulanırsa okul okul gezer bir çok btr. Özellikle köy okulu olan ilçelerde tahta sayısı az olan okullara diğer okullardan görevlendirme olursa vay halimize. Ayrıca birde o okula gitmişken orda ki derslere de gir denilirse kimse YOS olmak istemez herhalde. Okul okul gezdikten sonra derse girerim 3-5 bin ek ders için uğraşmam şahsen
Beni gecen sene 2 okula Btr yaptilar baska bir okulada maas karsiligini doldurmaya yolladilar. 3 okula birden gittim. İkinci dönem görev almadim o halde telefonum susmadi. Numara değiştirdim 😅

Bu maddeyi göremedim arkadaşlar Bizim için en önemli maddeydi ;
Rehber Öğretmenliği görevi olduğu günlerde, eğitim öğretim saatleri içinde Ek-2'de belirtilen görevlerin dışında başka bir görev verilemez.

Bu değişiklik sadece isim değişikliği değil arkadaşlar,özellikle belirttiğim maddenin kaldırılması bizim için büyük bir dezavantaj oluşturuyor. Bu madde bizi bi nebze koruyordu özellikle sınıf öğretmenliği veya daha başka başka sorumluluk vermek için bekleyen idareciler sevinir artık..

**Görevlendirme Başvurusu Yapılan Okul öğretmenin kendi kadrosunun bulunduğu okul olacaktır. Kadrosunun olduğu okulda en az 8 aktif şube ve bu dersliklerde 8 etkileşimli tahta varsa görevlendirme başvurusu kendi okuluna yapılacaktır.

Başvuru formunda yazan bu maddeden dolayı okulumuzda 4 veya 6 saat dersimiz olsa bile isteğimiz halde sadece kendi okulumuzda görevli olabiliyoruz değil mi? Ders saatin az veya başka okulda da sana ihtiyaç var diye bundan dolayı buraya gitmek zorundasın diye bir şart koşamazlar sanırım değil mi?

Yoksa görevlendirme esasları 1-c ye göre bize başka okul verebilirler mi?

**Görevlendirme Başvurusu Yapılan Okul öğretmenin kendi kadrosunun bulunduğu okul olacaktır. Kadrosunun olduğu okulda en az 8 aktif şube ve bu dersliklerde 8 etkileşimli tahta varsa görevlendirme başvurusu kendi okuluna yapılacaktır.

Başvuru formunda yazan bu maddeden dolayı okulumuzda 4 veya 6 saat dersimiz olsa bile isteğimiz halde sadece kendi okulumuzda görevli olabiliyoruz değil mi? Ders saatin az veya başka okulda da sana ihtiyaç var diye bundan dolayı buraya gitmek zorundasın diye bir şart koşamazlar sanırım değil mi?

Yoksa görevlendirme esasları 1-c ye göre bize başka okul verebilirler mi?
Yegitek Okul Sorumlusu Görevlendirme Esasları
1. Madde
c) Ders yükü az olan YEĞİTEK Okul Sorumlusuna ek okul sorumluluğu verilebilir.

Söyle bir ibare var hocam ikinci bir okul kesin verilir bence.

Hocam sanırım hızlı bir şekilde hazırlandığı için sehven bu şekilde yazılmış olabilir. 8 ve 9. maddelerde aynı şekilde copy paste yapılmış belli ki. Siz başvurunuzu yapın hocam.
bize en çok zarar veren bizim branştan yönetici olanlar çıkardıkları maddelere bak hele ama unuttukları bir şey var gün gelir devran döner mutlaka döner öyle de olsa döner böylede olsa döner o zaman görürler keser sapını

ilksms
Geri