benim anladığım: yos olduğumuz gün nöbet görevi verilmez, o gün ful ders varsa yos olmadığımız için nöbet verilir. eskisiyle aynı yani.11 maddeye gore nöbet ve kişilik hizmetleri icin ek ders verilmez anlami mi cikiyor...
benim anladığım: yos olduğumuz gün nöbet görevi verilmez, o gün ful ders varsa yos olmadığımız için nöbet verilir. eskisiyle aynı yani.11 maddeye gore nöbet ve kişilik hizmetleri icin ek ders verilmez anlami mi cikiyor...
Haklısın hocam ama tepki verilip düzeltilen sınav ücretleri de oldu.Bir ara haberim yoktu sinav görevine gittim okulda müdür yardımcısı müdür hiç biri yoktu.osym yetkilisinin ensesinden ter attı tek basina herşeyi yapacam diye.Protesto ettiler bilsem bende o gun almazdım.İki yıldır sinav görevi almıyorum.Mecbur kalıp ücretli öğretmen görevlendiriyorlar ve sıkıntıda çıkıyor.hocam ösym bu sınav ücretlerine nasıl adam buluyorsa emin ol gene herkes bunada koşar
“YEĞİTEK Okul Sorumlusu Çalışma Bildirim Formu” nedir acaba?Yos görev ve sorumluluklar
10 saate 1 saat ek ders alınamaz anlamı mı çıkıyor artık acaba?Asli görevi derstir bence mesela 10 a 1 saat verilmesi gibi
Hocam onu zaten vermiyorlar. Bu görevlendirmede sadece 16. maddeye göre ek ders alırsınız. O da 18 saattir. Nöbet, kulüp (kişilik hizmetleri), belletmenlik, dyk, egzersiz ek derslerini bu 18 saatin üzerine alabilirsiniz.10 saate 1 saat ek ders alınamaz anlamı mı çıkıyor artık acaba?
“YEĞİTEK Okul Sorumlusu Çalışma Bildirim Formu” nedir acaba?
öğretmenin dersine gir derste rehberlik yap diyecekler mi?
4 - YEGITEK_Okul_Sorumlusu _Faaliyet_Formu
5 - YEGITEK_Okul_Sorumlusu_Aylık_Çalisma_Bildirim_Raporu
?
halen devam ediyor mu? maksadında sordumBunlar BTR için de vardı.
Öyle görünüyor.halen devam ediyor mu? maksadında sordum
Anlaşıldı. Müracaat etmeyeceğimBütün belgeleri bir dosya içinde topladım
Öğretmene önceden haber vererek teftiş maksatlı olmayan, derste bt araçlarının öğretmen tarafından kullanımıyla alakalı sınıfta gözlem yapıp raporlaştırabileceğiniz ve buna göre eğitim ihtiyacı olan öğretmenlere eğitim düzenleyip eksiklerini giderebileceğiniz bir "sınıf içi etkinlik" bölümü yeni yönergede görünmüyor ancak işin doğası gereği size bt konusunda danışılan her konuyu bu bağlamda raporlaştırıp belirtebilirsiniz. İlla ki sınıf içi etkinlik olması gerekmiyor.“YEĞİTEK Okul Sorumlusu Çalışma Bildirim Formu” nedir acaba?
öğretmenin dersine gir derste rehberlik yap diyecekler mi?
4 - YEGITEK_Okul_Sorumlusu _Faaliyet_Formu
5 - YEGITEK_Okul_Sorumlusu_Aylık_Çalisma_Bildirim_Raporu
?
Hocam bt ile alakalı proje ve etkinliklerde hep vardık zaten. Ders saatiniz 21'den azsa da zaten isterseler ders tamamlama için bir yere gönderecekler. Tabii karar yine de sizin.Anlaşıldı. Müracaat etmeyeceğim
Aynen hocam. Muhtemelen düzeltme gelir ona göre daha net belirtilir ama dediğim gibi aksinin olacağını düşünmüyorum eskisi gibi olacaktır yine.YEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirme Esasları PDF'sinde 8. ve 9. madde aynı, normalde 9. Maddede nöbet, kulüp vs belirtiliyordu iki defa yapıştırmışlar aynı maddeyi, bundan dolayı bu hususlardan bahsetmeyen bir belge ortaya çıkmış.
Anlaşıldı. Müracaat etmeyeceğim
Hocam bt ile alakalı proje ve etkinliklerde hep vardık zaten. Ders saatiniz 21'den azsa da zaten isterseler ders tamamlama için bir yere gönderecekler. Tabii karar yine de sizin.
Maddeyi biliyorsanız söyleyebilir misinizYEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirme Esasları PDF'sinde 8. ve 9. madde aynı, normalde 9. Maddede nöbet, kulüp vs belirtiliyordu iki defa yapıştırmışlar aynı maddeyi, bundan dolayı bu hususlardan bahsetmeyen bir belge ortaya çıkmış.
Maddeyi biliyorsanız söyleyebilir misiniz