Bataryası alttan sarkan, benzinli araçtan devşirme verimsiz bir model. distribitörü de tekinsiz.Torres hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar. bu aralar onu inceliyorum. menzili uzun 10 yıl batarya garantisi
Hocam 1.2 hibritlerin trigeri zincirli vites de tam otomatik değil 6 vites edcs çift kavrama şanzıman var. Ben şahsen bu şanzıman yerine eat8 tercih ederdim kayış mevzusu abartıldığı kadar sorun değil adamlar 10 yıl garanti vermiş malına güveniyor demek kiTek kötü yanı 1.2 pure tech motoru. O motordaki o kayış yağ içinde çalışmasa psa gurubu harika olurdu. Hele bu araçta tam otomatik şanzıman varken.
Mesele garanti meselesi değil. Neden her 40-50 bin km'de karteri söküp filtreyi temizletmek zorunda olayım. Hele ikinci elde geçmişi nasıldır bilmediğim ve riskli araç alayım. Garantiyi servise yaptırırsan ya da TSE onaylı özel servislere yaptırır ve faturasını saklayıp ispatlarsan veriyor.Hocam 1.2 hibritlerin trigeri zincirli vites de tam otomatik değil 6 vites edcs çift kavrama şanzıman var. Ben şahsen bu şanzıman yerine eat8 tercih ederdim kayış mevzusu abartıldığı kadar sorun değil adamlar 10 yıl garanti vermiş malına güveniyor demek ki
Stellantisler baktığım araçlardan fiyatlarına göre makul denebilir 1.2 puretech riskli geliyorsa 1.2 hibrit alınabilir. Formentor bakıyorum kullanıcı yorumlarına bakıyorum şu ara vazgeçtim ondan da kullanıcılar dertli. Sokaklarda binlerce stellantis geziyor ben problemin sosyal medyada abartıldığı kadar büyük olduğunu çözülemez olduğunu düşünmüyorum. C sütununda kaportası yamulan göçen civic gördü millet kullandı bu ülkede distribütör arkasında durmadı malının yepyeni vag grubu araçlar şanzıman sorunu yaşadılar kialar hyundailer hepsinin kronikleri var bir problemi çıkabilir. Daha önceki mesajlarda yazılan modellerin de kronik sıkıntıları var kiminin şanzıman ısınır kiminin başka bir yeri elinde patlar biraz da şans işi.Mesele garanti meselesi değil. Neden her 40-50 bin km'de karteri söküp filtreyi temizletmek zorunda olayım. Hele ikinci elde geçmişi nasıldır bilmediğim ve riskli araç alayım. Garantiyi servise yaptırırsan ya da TSE onaylı özel servislere yaptırır ve faturasını saklayıp ispatlarsan veriyor.
Yeni C suvlar octavia dan sonra beklentinizi karşılamayabilir. Artık bagj hacmini küçük tutuyorlar. D suv yönelmeniz gerekir fikrimce.Arkadaşlar ben de de skoda octavia var.. Bn de 3 çocuk oldu ..suv araç almayı düşünüyorum bütçem 1.8 ile 2 arası ama faizsiz kredi olayı varsa daha da artabilir. Aklımda DS Croscback 7 var kulllanan bilen arkadaşlar var mı merak ediyorum açıkçası.. Bi de 2. el superb passat da var seçeneklerimin arasında ..tam karar veremedim..Sportage Tucson da olabilir. ?
stellantis grbunu çok tavsiye etmem.. peugeot 3008 sahibi olarak..Stellantisler baktığım araçlardan fiyatlarına göre makul denebilir 1.2 puretech riskli geliyorsa 1.2 hibrit alınabilir. Formentor bakıyorum kullanıcı yorumlarına bakıyorum şu ara vazgeçtim ondan da kullanıcılar dertli. Sokaklarda binlerce stellantis geziyor ben problemin sosyal medyada abartıldığı kadar büyük olduğunu çözülemez olduğunu düşünmüyorum. C sütununda kaportası yamulan göçen civic gördü millet kullandı bu ülkede distribütör arkasında durmadı malının yepyeni vag grubu araçlar şanzıman sorunu yaşadılar kialar hyundailer hepsinin kronikleri var bir problemi çıkabilir. Daha önceki mesajlarda yazılan modellerin de kronik sıkıntıları var kiminin şanzıman ısınır kiminin başka bir yeri elinde patlar biraz da şans işi.
evladiyeliikcıncık gibi tertemiz her yola gelir hiç yolda bırakmaz
Hocam avrupada tek tek tekrardan dizel araçlar çıkmaya başladı astra, 308 derken devamı geliyor acaba trend geriye mi dönüyor aklımda deli sorular.******TOOG al bence
; benzinli arabaya para vermeyin.
Sıfır benzinli araba alırsan garanti kapsamında yıllık bakım 16.000tl, 40 bin bakımda balata değiştirtirler size 25.000tl şuanki fiyatı, aylık benzin masrafınıda ekle.........Elektiriklinin böyle masrafları yok, her tarafı problem olsa ne olacak.
Kendi adıma konuşacak olursam mecbur kalmazsam şanzımanlı arabaya binmem artık. Düzgün çalışan, verimli, performanslı, bozulmayan şanzıman yok gibi bir şey. Bir tek Toyota hibritlerin e-cvt si nispeten iyi ama o da ara hızlanmalarda performansı iyi değil ve bağırıyor. 80 den 120 ye hızlanması yarım saat gibi geliyor insana. Yine de elektrikli almamış olsam e-cvt li araba aldırdım.******TOOG al bence
; benzinli arabaya para vermeyin.
Sıfır benzinli araba alırsan garanti kapsamında yıllık bakım 16.000tl, 40 bin bakımda balata değiştirtirler size 25.000tl şuanki fiyatı, aylık benzin masrafınıda ekle.........Elektiriklinin böyle masrafları yok, her tarafı problem olsa ne olacak.
bunu yapan sadece stellantis grubu, elektrikli işini pek beceremedilerHocam avrupada tek tek tekrardan dizel araçlar çıkmaya başladı astra, 308 derken devamı geliyor acaba trend geriye mi dönüyor aklımda deli sorular.
Elektrik işini beceremedikleri kısmınından emin değilim ama bu konuda büyük zarar ettikleri ve maliyette Çinle rekabet edemedikleri kesin. Avrupada çılgın gibi elektrikli satılmıyor hatta bence bizde daha fanatik bu konuda kullanıcılar. Elektrikli satışlarının pazar payı beklenen kadar yüksek değil. Benim yerinde gözlemlediğim kadarıyla Avrupada kuzeye çıktıkça daha yoğun elektrikli kullanımı var ama benelüks, orta avrupa hele de balkanlar falan baya baya eski düzen devam ediyorlar. AB emisyon kuralları gevşetildiği için dizelin hala avrupada satılabilirliği var bence Türkiye'de de filolar vb tercih edecektir pazar araştırması olmadan bu işe girmezler muhtemelen marka pazardaki dizel açığını kapatıyor.bunu yapan sadece stellantis grubu, elektrikli işini pek beceremediler