Suv araç tavsiyeniz nedir? 1.900.000 bandında

Kodla Büyü
MG Yeni HS Phev öneririm. Bu ay Türkiye'ye geldi. Evinizde şarj etme şansınız varsa mantıklı bir seçenek olacaktır.

hibrit ve elektrikli araçlara sıcak bakmıyorum hocam şimdilik
MG Yeni HS Phev yakıt konusunda da ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Konforlu bir araç, düşen ötv ile full pakete o fiyat BENCE çok başarılı. Tiguan Dizel Highline aracımızı satıp bu modele geçtik. Biz gayet memnunuz. Size de hayırlı alışverişler dilerim.

MG Yeni HS Phev yakıt konusunda da ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Konforlu bir araç, düşen ötv ile full pakete o fiyat BENCE çok başarılı. Tiguan Dizel Highline aracımızı satıp bu modele geçtik. Biz gayet memnunuz. Size de hayırlı alışverişler dilerim.
339hp nasıl hocam o kadar güçlü geliyor mu yoksa çift motor olunca güç hissiyatı nasıl birde yol tutuşu viraj hakimiyeti nasıl hocam arabayı begendiniz sanırım fiyat performansta en iyisi gibi görünüyor

339hp nasıl hocam o kadar güçlü geliyor mu yoksa çift motor olunca güç hissiyatı nasıl birde yol tutuşu viraj hakimiyeti nasıl hocam arabayı begendiniz sanırım fiyat performansta en iyisi gibi görünüyor
Evet hocam o kadar güç geliyor ve gaza bastığında araç performansı hissettiriyor. Aracın yol tutuşu da gayet iyi, ağırlığın ve genişliğin verdiği avantajla güven veriyor. Donanımı, iç hacmi, sürüş konforu gayet iyi. Fiyat performans diyorum. Test etme imkanınız varsa bir bakın derim.

sıfır olarak karoq veya kuga derim. İkinci elde ise seat tarraco derim. Çin mallarını ise yok saymaya devam ederim.

Bence yakinlardaysa değerlendirin .
Kampanyalı fiyat. Muhtemelen otv muaf satmayı planlıyorlar ama ellerinde kaldı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250109_193445_Facebook.webp
    Screenshot_20250109_193445_Facebook.webp
    66.3 KB · Görüntüleme: 224
  • Screenshot_20250110_130243_Facebook.webp
    Screenshot_20250110_130243_Facebook.webp
    75.8 KB · Görüntüleme: 226
Aynı fiyat bandında aynı seçenekler arasından sıfır formentor aldım. bir tane kızım var hacim olarak yeterli geliyor. 1.5 etsi motor ve ıslak kavrama dsg şanzıman güzel bir motor seçeneği bu segmentte diye düşünüyorum. donanım ve tasarım olarak da hoşuma gittiği için tercih ettim. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.

2018 Tucson arabam vardı onu 4 sene kullanıp satmıştım. 2024 model yine Tucson aldım ben memnunum güzel konforlu araba.

2 milyon para veriyosan sıfır al bence.Piyasa arabası bak.yeri gelir acil satılabilir olsun.Ha uzun süre bineceğim dersen tipi hangisi hoşuna gidiyorsa onu al

Piyasası olan tucson
Bana kalsa honda hrv alırım
Sen bak artık pejo,c5 aircros bunlarında piyasası var.Ama sıfır al derim

sıfır olarak karoq veya kuga derim. İkinci elde ise seat tarraco derim. Çin mallarını ise yok saymaya devam ederim.
Chery si olan sefasını sürüyor, olmayan derdine düşüyor, Ford bayine git bir Kuga incele, sür bir de Chery bayisine git tiggo 7 test et, farkı anlarsın, sonra dersin ki insanlar neden 2 tiggo parasına bir Kuga alsın ki...

1600 tl ye vw tiguandan daha geniş daha donanımlı sıfır km ID4 alabilirsin hocam

Geri