Suv araç tavsiyeniz nedir? 1.900.000 bandında

Kodla Büyü
3008 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bir daha Peugeot almayı düşünmüyorum..
işin içine girince öğrendim gerçeklerini..
psa grubunun dizellerindeki kronik ad blue arızasını hala çözemediler..
bu yüzden millet ecu'cularda ad blue hatta egr ve dpf iptali yaptırıyor çoğunlukla..
çünkü ad blue arızasıyla servise gittiğinizde 50 60lardan başlayıp 150ye kadar çıktığı oluyormuş arızanın..
ayrıca peugeot grubunda elektrikli koltuk arızası da kronikleşmiş bir arızaymış..
instagramda elektrikli koltuk arızası emniyet kemerci diye aratırsanız çıkıyor..
benim aracımda da ayrı ayrı zamanlarda 2 kere elektrikli koltuğun sigortası atıp değiştirdikten sonra şu an sürekli atıyor, komple koltuk soyulacak ve 4 motor, kablolar da kontrol edilecek 1 günlük işi var takribi 5bin TL tutar dendi..
ayrıca sol kapıdaki cam düğmeleri yağmur değdiği için sanırım tam çalışmıyor, bir kere de onu temizlettim düzeldi..
şimdi tekrar yapmaya başladı..
daha sayayım isterseniz..
haa derseniz olumlu yanları;
eat şanzımanından çok memnunum.. müthiş geçişleri hisstettirmiyor (sanırım japon firmasıymış)
çok güçlü bir motoru var bastı mı yokuş yukarı iyi uzuyor..
yol tutuşu da suv'a göre gayet iyi..
uzun yol gidişi çok rahat..
i cockpite çok alıştım çok rahat..
donanım olarak bir çok arabadan iyi..
(toyota corolla cross'ların sıfır olan bir çok modellerinde bile ön arka park sensörleri ve 360 kamera olmadığını duyduğumda çok şaşırmıştım)
peugeot da byd de plug in hibrit getirmiyormuş artık..
MG var sanırım plug in hibrit bir tek..
qashqai nin hibriti var bir de bana mantıklı gelen..
belki austral yeni hibritine bakabilirim..
karasızım..

Son düzenleme:
3008 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bir daha fransız arabası almayı düşünmüyorum..
işin içine girince öğrendim gerçeklerini..
psa grubunun dizellerindeki kronik ad blue arızasını hala çözemediler..
bu yüzden millet ecu'cularda ad blue hatta egr ve dpf iptali yaptırıyor çoğunlukla..
çünkü ad blue arızasıyla servise gittiğinizde 50 60lardan başlayıp 150ye kadar çıktığı oluyormuş arızanın..
ayrıca peugeot grubunda elektrikli koltuk arızası da kronikleşmiş bir arızaymış..
instagramda elektrikli koltuk arızası emniyet kemerci diye aratırsanız çıkıyor..
benim aracımda da ayrı ayrı zamanlarda 2 kere elektrikli koltuğun sigortası atıp değiştirdikten sonra şu an sürekli atıyor, komple koltuk soyulacak ve 4 motor, kablolar da kontrol edilecek 1 günlük işi var takribi 5bin TL tutar dendi..
ayrıca sol kapıdaki cam düğmeleri yağmur değdiği için sanırım tam çalışmıyor, bir kere de onu temizlettim düzeldi..
şimdi tekrar yapmaya başladı..
daha sayayım isterseniz..
haa derseniz olumlu yanları;
eat şanzımanından çok memnunum.. müthiş geçişleri hisstettirmiyor (sanırım japon firmasıymış)
çok güçlü bir motoru var bastı mı yokuş yukarı iyi uzuyor..
yol tutuşu da suv'a göre gayet iyi..
uzun yol gidişi çok rahat..
i cockpite çok alıştım çok rahat..
donanım olarak bir çok arabadan iyi..
(toyota corolla cross'ların sıfır olan bir çok modellerinde bile ön arka park sensörleri ve 360 kamera olmadığını duyduğumda çok şaşırmıştım)
peugeot da byd de plug in hibrit getirmiyormuş artık..
MG var sanırım plug in hibrit bir tek..
qashqai nin hibriti var bir de bana mantıklı gelen..
belki austral yeni hibritine bakabilirim..
karasızım..
Şuan PSA grubu ya da daha geniş ifade ile Stellantis grubu en uzak durulması gereken grup haline geldi.
Benzinli 1.2 puretech meselesini duymayan kalmamıştır
Doğuştan elektrikli modelleri yok, devşirme modelleri menzil ve motor arızası konusunda çok şikayet alıyor.
Yine en başarılı oldukları dizel motordu onu da kaldırdılar , haberlere göre yeniden dizel motor yapmayı planlıyorlarmış.

ilksms
Geri