Hasari Hocam ben de tam Nissan Qashqai nasıl diye soracaktım aklımda biraz o varNissan Qashqai alıp satması kolay. Birde ford Kuga var onun yakıt tüketimi fazla diye duydum.
Ben 3 yıldır kullanıyorum genel anlamda memnunum etrafındaki plastik parçaları sevmiyorum. Yakıt tüketimi çok iyi eğer yakıt tüketimi az olsun dersen dizel 1.5 motorlar çok iyi yok ben biraz daha güç istiyorum yakıtı az biraz daha yüksek olsun dersen 1.6 motor. Yenilerinde de dizel motor yok bildiğim kadarıyla 1.3 benzinli motor var. Geçen bir arkadaş 2024 sıfır aldı biraz inceledim onda alaşım jant ve kapak vardı dokundum birazda kapak gevşemişti hoşuma gitmedi. Bu araca çelik jant dışında jant takmak doğru olmamış belkide maliyetten kaçıyorlar. Belki başka versiyonuna koymuşlardır. Kolay alır kolay satarsın konforlu ve belli bir kalitesi var alınır yani. Kugada çok güzel ama yakıt tüketimi yüksek. O açıdan soğudum yakıt benim için kırmızı çizgi. Kugada malzeme kalitesi çok iyi.Hasari Hocam ben de tam Nissan Qashqai nasıl diye soracaktım aklımda biraz o var
Lastik kaynaklı olabilir hangi marka lastik var altında?Corolla cross alan birisi şikayetçi olmuş, araba arıza verdi ilgilenmemişler.
Ben de bir soru sorayım. Benim de bir suv alma düşüncem var.
Ben de şu an toyota corolla 2023 dream paketi var (2.paket) İçeriye çok ses alıyor.
Toyota’nın suv modellerinde de aynısı oluyorsa hiç toyota işine girmeyeceğim çünkü.
Toyota suv modelleri içeriye çok ses alıyor mu?
yok hocam ya toyota genelinde var bu sorun kendileri bile kabul ediyor.Lastik kaynaklı olabilir hangi marka lastik var altında?
Araç altına yalıtım malzemesi yapıyorlar belki öyle azalır bende 2009 modeli vardı çok iyiydi yenileri biraz farklılar.yok hocam ya toyota genelinde var bu sorun kendileri bile kabul ediyor.
kimse de TOGG yazmamış bence kredi kampanyası çok cazip.
Hocam baktım para biriktirerek araba almam imkansız.çok temiz jetta aracımı satacağım, altın bozduracağız biraz da kredi çekeceğiz oğlum çok hevesleniyor en çok ta onun için şartları zorlayacağım yoksa bekle bekle hiçbir zaman alamamO kadar paraları; nereden buluyorsunuz, nasıl kazanıyorsunuz? Söyleyinde biz de yapalım. Kıskandığımdan değil; cahilliğimden soruyorum.
bu olaylar soğutuyor evet hocam haklısın ama, dizüstü bilgisayardan telefona birçok bataryalı ürünle dolu evimiz arabamız etrafımız...Elektrikli Araçlar, ıslandığı zaman, yangın çıkabiliyor diyorlar. Aslı var mıdır acaba? Bir de Lübnan'daki çağrı cihazı ve telsizlerin uzaktan patlatılması olayından sonra, bazı ülkelerin araçlarını almayı, asla düşünmem bile... SUV araçlar; yüksek, inip binmesi çok rahat, konforlu, at gibi araçlar.