masci' Alıntı:bu hafta 2. 1000 lik pazıla başladım.
2 haftada bitirmesi normal hocam zor bir puzzlerepocket' Alıntı:ben baldıza bundan almıştım 500 parça iki haftada zor yaptı
![]()
hocam biz 8 günde bitirdik ama arada yapmadığımız gün oldu ya da fazla uğraşamadığımız zamanlar oldu. ben arada baktım eşim halletti. %10u bana %90u ona ait diyebilirim :+1:EynelMefer' Alıntı:@agd85 şimdi bende terbiyecinin poşetini açıyorum A101 den almıştım bakalım kaç güne bitecek![]()
boteakif' Alıntı:Eşimle birlikte 3000 parçalı puzzle yaptık. Daha önceden 1000 er parçalı 2 puzzle yaparak başlamıştım. Puzzle bitince arka yüzünden koli bandıyla yapıştırınca dağılmıyor.
Puzzlelar öyle bantlı bir şekilde bekliyor bakalım, belki bir gün çerçeveletirim.
spring' Alıntı:boteakif' Alıntı:Eşimle birlikte 3000 parçalı puzzle yaptık. Daha önceden 1000 er parçalı 2 puzzle yaparak başlamıştım. Puzzle bitince arka yüzünden koli bandıyla yapıştırınca dağılmıyor.
Puzzlelar öyle bantlı bir şekilde bekliyor bakalım, belki bir gün çerçeveletirim.
özel puzzle yapıştırıcları kullanın hocam bence beklemeyin çerçeveletmek için..duvarda çok hoş duruyorr benim salonumdaa her gelen misafirim bayılıyor ..küçük bir tavsiye..naçizane..
EynelMefer' Alıntı:@agd85 şimdi bende terbiyecinin poşetini açıyorum A101 den almıştım bakalım kaç güne bitecek![]()
EynelMefer' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:@agd85 şimdi bende terbiyecinin poşetini açıyorum A101 den almıştım bakalım kaç güne bitecek![]()
şimdi bitti, yaklaşık 12 saat...
EynelMefer' Alıntı:yarın A101 de 2000 lik 2 çeşit puzzle olacak, ilgilenenler için çok uygun fiyat, ben aldım (sağolsunlar çalışanlar vs için çarşamba kapatmadan önce ürünleri satışa sunuyorlar
http://a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=33
EynelMefer' Alıntı:bence şuana kadar yaptıklarım arasında en güzeli
2000 lik