1. i bulmuştum arkadaş söylemiş zatenEynelMefer' Alıntı:beyazgolge' Alıntı:ne diyim kolay gelsin işiniz çok zor![]()
http://oyun.tzv.org.tr/2012/?sayfa=katilim
zor demişken sayın hocam , aramızda katılacak olan zeki arkadaşlarımız var mı acaba![]()
bibucuk' Alıntı:O kadar puzzle resmi yukledim. Kimse bakmadan ana sayfadan dusmesin ama ya![]()
hocam siz gerçekten olayı aşmışsınız, tek kelime, tebriklerbibucuk' Alıntı:O kadar puzzle resmi yukledim. Kimse bakmadan ana sayfadan dusmesin ama ya![]()
bunlar kaçlık hocam, yada 2000lik olan varmı bunlarda?bibucuk' Alıntı:bunlarda benimkiler![]()
EynelMefer' Alıntı:bunlar kaçlık hocam, yada 2000lik olan varmı bunlarda?bibucuk' Alıntı:bunlarda benimkiler![]()
bibucuk' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:bunlar kaçlık hocam, yada 2000lik olan varmı bunlarda?bibucuk' Alıntı:bunlarda benimkiler![]()
yan duran içecek kutuları 2000 lik hocam
bibucuk' Alıntı:O kadar puzzle resmi yukledim. Kimse bakmadan ana sayfadan dusmesin ama ya![]()
genelde zaten fiyatlar aynı hocam, iki binliği 40 liraya aldım, binliğide 30 lira falan, belki çok kaliteliler biraz daha fazla olabilir olsun 50 lira...yapıştırıcı ve halısı, kartonu çıkmıyor çoğunda, onlara da ekstra para vermen gerekecek ama en zevkli harcamanda çerçeveletme parası olacaktır sanırımygencay' Alıntı:arkadaşlar istanbulda uygun satan bir yer var mı?
gakkosgirl' Alıntı:ne kadar cok boş vakti olan varmış yaa ben evdeki 3-5 dağınıklığı bile yerlerine koymaya vakit bulamazken sizler 1000parca 2000parca "dağınıklıgı" nasıl bu hale getirebiliyosunuz?![]()
designbote' Alıntı:go oyunu aldım fakat biraz kuralları inceledikten sonra tam oturup oynama fırsatım olmadı. müsait bir zamanda üzerine düşeceğim.