EynelMefer' Alıntı:A101 den aldığım 1000 lik...
hocam bitmiş hali güzel görünüyor boşluk bulabilirsem bende hemen başlayacam...
EynelMefer' Alıntı:A101 den aldığım 1000 lik...
vizeler nasıldı hocam, baktınız mı cevaplara -stop-sinerjique' Alıntı:mesaj alındı -stop-
sinerjique' Alıntı:vizeler iyiydi ama çalışmama rağmen bissürü hata yaptım ortalama 75-85 arası gelecek notlar , seninkiler nasıldı?
ysncey' Alıntı:ben de küçükten başlamak adın 500lük almıştım, onu yapıyordum (bugün biter) bikaç gündür, başlığı gördüm. bi mukavva aldım, üzerine döktüm, önce kenarlardan başladım, bir kenarı düz oluğu için bulması ve yerleştirmesi daha kolay. Orta ve karışık renkli kısımlarda zorlandım baya ama kısa sürede bitiyor.
aşama aşama çektim fotoğraflar zaten, bitince de çeker paylaşabilirimEynelMefer' Alıntı:resmini çeker paylaşırsanız sevinirizilk deneyiminiz sonuçta..
EynelMefer' Alıntı:sinerjique' Alıntı:vizeler iyiydi ama çalışmama rağmen bissürü hata yaptım ortalama 75-85 arası gelecek notlar , seninkiler nasıldı?
ben kitap açamadım hatta daha kitapları alamadım, bi iki dersten son iki yıl sorularına baktım, düşük notta olsa hepsinden geçerim diye baktım![]()
EynelMefer' Alıntı:toplamda aynı gidiyoruz desenizeokse2818' Alıntı:hocam geçen hafta 5. 1000 parçalık puzzlemı bitirdim. boş vaktiniz varsa gayet eğlenceli..... tabiki çerçeeletmek puzzledan daha pahalıya geliyor)))9
2*2000
1*1000 =5000 bitti
geçen gün A101 den 2000lik aldım ona başladım ama felaket zor nasıl bitecek bilmiyorum...
bibucuk' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:toplamda aynı gidiyoruz desenizeokse2818' Alıntı:hocam geçen hafta 5. 1000 parçalık puzzlemı bitirdim. boş vaktiniz varsa gayet eğlenceli..... tabiki çerçeeletmek puzzledan daha pahalıya geliyor)))9
2*2000
1*1000 =5000 bitti
geçen gün A101 den 2000lik aldım ona başladım ama felaket zor nasıl bitecek bilmiyorum...
Hocam ben o 2000 liklerden mavi olanını bitirdim bile diğerine de ders çalışmam lazım diye baslamıyorum![]()
ysncey' Alıntı:500'lük ilk puzzle mın aşamaları
bitter' Alıntı:Eğlenmenin de kafa dağıtmnın da mukemmel yolu... 1500 luk puzzle yapıp cerceveletmiştim hem de bir haftadaiki tane de 1000lik yapmıstım ama cerceveltme işi sıkıntı olunca internet üzerinden yapmaya basladım.
sevdiceğim' Alıntı:tüm mesajları tek tek okudum ve sonuç hemneb bugün internetten bi puzzle ve puzzle halısı siparişi vereceğim.
sinerjique' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:tüm mesajları tek tek okudum ve sonuç hemen bugün internetten bir puzzle ve puzzle halısı siparişi vereceğim.
hocam seçiminiz süpermiş.
:+1:EynelMefer' Alıntı:hocam siz gerçekten olayı aşmışsınız, tek kelime, tebriklerbibucuk' Alıntı:O kadar puzzle resmi yukledim. Kimse bakmadan ana sayfadan dusmesin ama ya![]()
darısı bizlerin başına en kısa zamanda eklemek ümidiyle benim puzzle ı...
teşekkür ederim hocam alıcam diyorum inşallah sonu gelirsinerjique' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:tüm mesajları tek tek okudum ve sonuç hemneb bugün internetten bi puzzle ve puzzle halısı siparişi vereceğim.
hocam ilk bu siteye baktım aynı siteEynelMefer' Alıntı:sinerjique' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:tüm mesajları tek tek okudum ve sonuç hemen bugün internetten bir puzzle ve puzzle halısı siparişi vereceğim.
hangi siteden alış veriş yapıyorsunuz,(beğendiğiniz puzzle nerede)
http://www.puzzledepo.com
ben buradan baktımda alayım diyorum şimdi, halı ve yapıştırıcı uygun geldi...