Hocam kategoriler bölümünde sadece menü ekleyebiliyorum. Örneğin Okullarımız menüsü altındaki Demo okulu silip başka okul yazmak istiyorum. Kategoriler bölümünde Kategori Adı, Sıra, Açılır menü (evet, hayır), Sol Menü seçeneği var. Başka bir detay göremedim.girdap08' Alıntı:@mystreous, kategoriler bölümünde ayarlıyorsunuz.
mystreous' Alıntı:Hocam kategoriler bölümünde sadece menü ekleyebiliyorum. Örneğin Okullarımız menüsü altındaki Demo okulu silip başka okul yazmak istiyorum. Kategoriler bölümünde Kategori Adı, Sıra, Açılır menü (evet, hayır), Sol Menü seçeneği var. Başka bir detay göremedim.girdap08' Alıntı:@mystreous, kategoriler bölümünde ayarlıyorsunuz.![]()
Teşekkürler hocam tamamdır..girdap08' Alıntı:mystreous' Alıntı:Hocam kategoriler bölümünde sadece menü ekleyebiliyorum. Örneğin Okullarımız menüsü altındaki Demo okulu silip başka okul yazmak istiyorum. Kategoriler bölümünde Kategori Adı, Sıra, Açılır menü (evet, hayır), Sol Menü seçeneği var. Başka bir detay göremedim.girdap08' Alıntı:@mystreous, kategoriler bölümünde ayarlıyorsunuz.![]()
Herhangi bir ketegoriyi açılır menü olarak ayarlayın, Haber eklerken o kategoriyi seçerseniz haber başlığı, o kategorinin açılır menüsünde listelenir.
girdap08' Alıntı:Bir de hosting sponsoru olabilecek olan var mı? :roll:
Demonun kurulu olduğu hosting çok kötü.
+hocam ek olarak manşet haberleri ayrı olarak görüntülenebiliyor, fakat o kısımda düzenle butonu yok,eklense hoş olacağı kanaatindeyimgirdap08' Alıntı:Arkadaşlar güncelleme sürümünde olması gereken özellikleri burada liste haline getirelim. Şuan için:
+ yazı editörünü değişmesi
+ duyurular bölümüne yazı editörü eklenmesi
+ FSO desteği ile resim ve dosya yükleme özelliği (Diğer bileşenleri MEB sunucularında çalışmıyormuş)
+ Manşet altındaki logoların yönetiminin admin paneline aktarılması
+ Sol menülerin sadece içerik taşıyıcı olarak değil, doğrudan bağlantı özelliğinin de olması
+ Haberlerin sırasının değiştirilebilmesi (Normalde tarihe göre listeleme yapıyor)
+ Haber detayında yer alan, yorum yap, worde aktar gibi özelliklerin bulunduğu toolbarın isteğe başlı olması
+ Puanlama sisteminin isteğe bağlı olması
+ Yorum sisteminin isteğe bağlı olması
--------
Şuan için öne çıkan gereksinimler bunlar sanırım. Çalışmalar başlamadan önce, sizlerin de dikkatini çeken eksiklik yada olmasını istediğiniz bir özellik varsa lütfen buradan iletin.
girdap08' Alıntı:@mystreous, kategoriler bölümünde ayarlıyorsunuz.
@alpi, onuda listeye ekliyorum.
@ufermis, belki bi sonrakinde, ama şuan diğer özelliklerin daha acil olduğu kanısındayım.
1.1 sürümü yayına girdikten sonra, MEB'in yayınlayacağı dinamik şablonun bundan daha fazla özellik barındıracağını sanmıyorum.
Son Şekli:
+ yazı editörünü değişmesi
+ duyurular bölümüne yazı editörü eklenmesi
+ FSO desteği ile resim ve dosya yükleme özelliği (Diğer bileşenleri MEB sunucularında çalışmıyormuş)
+ Manşet altındaki logoların yönetiminin admin paneline aktarılması
+ Sol menülerin sadece içerik taşıyıcı olarak değil, doğrudan bağlantı özelliğinin de olması
+ Haberlerin sırasının değiştirilebilmesi (Normalde tarihe göre listeleme yapıyor)
+ Haber detayında yer alan, yorum yap, worde aktar gibi özelliklerin bulunduğu toolbarın isteğe başlı olması
+ Puanlama sisteminin isteğe bağlı olması
+ Yorum sisteminin isteğe bağlı olması
+ Projeler yönetiminin admin panele taşınması
+ Sayacın görünürlüğünün admin panele taşınması
+ Video Albüm ve Foto Albüm Özellikleri
+ Haber yada içeriğe Video galeri veya foto galeri ekleyebilme özellikleri
+ Statik sol menülerin de isteğe bağlı olması
+ Haber Düzenlemedeki Kategori sorununun çözülmesi
1 : yazı editörünü değişmesi
2 : duyurular bölümüne yazı editörü eklenmesi
3 : FSO desteği ile resim ve dosya yükleme özelliği (Diğer bileşenleri MEB sunucularında çalışmıyormuş)
4 : Manşet altındaki logoların yönetiminin admin paneline aktarılması
5 : Sol menülerin sadece içerik taşıyıcı olarak değil, doğrudan bağlantı özelliğinin de olması
6 : Haberlerin sırasının değiştirilebilmesi (Normalde tarihe göre listeleme yapıyor)
7 : Haber detayında yer alan, yorum yap, worde aktar gibi özelliklerin bulunduğu toolbarın isteğe başlı olması
8 : Puanlama sisteminin isteğe bağlı olması
9 : Yorum sisteminin isteğe bağlı olması
10 : Projeler yönetiminin admin panele taşınması
11 : Sayacın görünürlüğünün admin panele taşınması
12 : Video Albüm ve Foto Albüm Özellikleri
13 : Haber yada içeriğe Video galeri veya foto galeri ekleyebilme özellikleri
14 : Statik sol menülerin de isteğe bağlı olması
15 : Haber Düzenlemedeki Kategori sorununun çözülmesi
16 : Manşet resminden de detaya yönlendirilmesi
17 : Admin panelde, Manşet haber listesinde de, düzenleme seçeneği olması
18 : Admin panelde, kategoriye göre haberleri süzebilme özelliği
Evet hocam mail attım 10 dk içinde düzeldimb1984' Alıntı:hocam hata mesajını internet@meb.gov.tr adresine gönderin,bende benzer bi hata almıştım.
burak13' Alıntı:ali hocam bu yönetilebilir şanlondan word pdf gibi dosyaları atmak istiyoruz.nasıl atabiliriz yardımcı olursanız seviniriz