Arkadaşlar bu sabah aklıma bir fikir geldi. Başımızdan geçen KOMİK olayları bu başlık altında toplayalım. Sonra bunları derleyip bir e- kitap oluşturalım. Bu kitabıda öğretmer arkadaşlara, MEB 'e , öğretmenler odasına koyarız.
Sizce nasıl gikir.
İlk bomba benden.
Hatta ilk iki diyeyim
Sabah 8:50 de okuldan içeri girdim. Okulumuz resim öğretmeni beni kapıda sekliyor. Daha günaydın demeden "Hocam sabah arabayla gelirken CD sıkıştı, bir bakabilirmiyiz" sorusunu sordu. Bu soruya ne cevap verilebilir?
bende
-"Hocam yağ değişimide yapılacakmı ?" deyince bozuldu birşey demeden döndü gitti
uhaha:
Tabi bukadar değil.
Çay almak için öğretmenler odasına gittim. Okulumuz beden eğitimi öğretmeni çantayı bana doğru uzatmış "Hocam nerdesin hasta ACİL seni bekliyor" ( Sabah 9:00 bu arada)
-bende ACİL HASTAYI koy oraya bir ara bakarım dedim
bu günlük bu kadar.
Sizce nasıl gikir.
İlk bomba benden.
Hatta ilk iki diyeyim

Sabah 8:50 de okuldan içeri girdim. Okulumuz resim öğretmeni beni kapıda sekliyor. Daha günaydın demeden "Hocam sabah arabayla gelirken CD sıkıştı, bir bakabilirmiyiz" sorusunu sordu. Bu soruya ne cevap verilebilir?
bende
-"Hocam yağ değişimide yapılacakmı ?" deyince bozuldu birşey demeden döndü gitti

Tabi bukadar değil.
Çay almak için öğretmenler odasına gittim. Okulumuz beden eğitimi öğretmeni çantayı bana doğru uzatmış "Hocam nerdesin hasta ACİL seni bekliyor" ( Sabah 9:00 bu arada)
-bende ACİL HASTAYI koy oraya bir ara bakarım dedim

bu günlük bu kadar.