HEM-BÖTE/BT?

Kodla Büyü
Halk Eğitim Merkezleri ve BİLSEM için bilgi alacağımı ve daha sonra paylaşacağımı söylemiştim. Bizzat şeften aldığım bilgi şu şekilde:

Okul müdürleri hangisine (BT-BÖT) ihtiyacı varsa ona göre norm girecek. Bu durumdan ben iki alanın da Halk Eğitim ve BİLSEM'e atanabileceğini anlıyorum. Mevcut durum için de normal kadrolar devam edecek diye düşünüyorum. Çünkü Halk eğitim ve Bilsemlerde (BT ve BÖT) iki branşın da okutabileceği dersler var.
Hangisine ihtiyac varsa derken kurumda olan öğretmene göremi yoksa müdür mü kadar verecek BT mi BÖT mü olacağını?

Tefliler sadece meslek lisesine atanacak diye sevinen böteciler şu an ne yapıyor acaba.
Ellerindeki halk eğitim ve bilsemlerde gitti.
Artık yıllar boyu sevinebilirler.

Alsın HEM leri ne yapiyorsa yapsinlar. Burda mesele ali cengiz oyunlariyla 2 haftada norm fazlasi olduk( bunu yasayan bi suru kurum var ornegin Ankara hizmetici egitimi kapatip akademi yaptilar ordaki butun dil ogretmenleri norm fazlasi oldu, onlar derdini kime anlatsin).
Ama biz hemde calisanlarda durum soyle oldu bir taraf kazandi bir taraf kaybetti. Orta okul lisede calisan tefliye tercih hakki sundular oyle yada boyle biz direk norm fazlasi olduk. Simdi bunu bilen tef mezunu arkadas puani iyiyse bir suru HEM secenegine sahip, puani az yeri iyiyse alan degistirme hakkina sahip her turlu kazan kazan. Sonucta hoslarina gitmese bile tercih hakkin olmasi iyidir. Bizim icin ise isler tam tersi atamaya basvursak hir dert basvurmasak norm fazlasi kalmak ayri dert. Bide hemde norm fazlasi olsunca bolgede kurs kurs gezdirirler.

hocalarım hem le ilgili resmi bişey yok hemdeki teflide bötecide borm fazlası gözükmüyor şimdilik yarın saat 4 ekadar tercih yapılcak bu hemdeki çalışanlar nasıl karar vericek

• Beğen
Tepkiler: aak
Arkadaşlar şuan tüm okulların normlarına ilçeden baktırdım hepsinde bilişim teknolojileri gözüküyor orta okullarda da bilişim teknolojileri yazıyor

Ankara'da hemlerde durum ne acaba, orada hemde böteci olan yok mu, gidip bhbö gm lüğe gidip bir yoklama yapacak, gelin derse toplanıp gidelim bir derdimizi anlatmaya

BBNET
Geri