HEM-BÖTE/BT?

Kodla Büyü
Alıntı yapmamışım. Aak hocam sizin mesajınıza yazdım.

Siz de atama kararnamenizi onayladınız mı? Yani sizin alan bilgisayar ve öğretim teknolojileri olmamış daha. Olunca ikinizde norm fazlası görüneceksiniz. Eğer müdür yardımcılığına farklı bir durum yoksa...

Kendisi otomatik onaylamıştı hocam

Yönetici olan öğretmenin alan değişikliği yapılmamış. BÖTE olan öğretmen norm fazlası olmuş.
1746783020664.webp

Yok hocam atama alanı değişikliği yapılmış ama bence norm fazlası yapılmamış

Ekli dosyayı görüntüle 79030

Ekli dosyayı görüntüle 79028
ARKADAŞLAR GÜNCELLEME OLDU GÜNCEL HALİ YUKARIDAKİ GİBİ.

Hala arkadaş norm fazlası görünüyor ama bende bir değişiklik yok. Kurumumuzdaki diğer müdür yardımcısı ve müdürde olduğu gibi bizde de norm görünmüyor. Sanırım böt lerde yönetici olabilecek. Ama öğretmen işini bilmiyorum.

Biz iki BÖTE ciyiz. Ben Md Yardımcısıyım arkadaş ta öğretmen. Şimdi ikimiz de norm fazlası mı görünüyoruz anlamadım. norm fazlası menüsüne girince sadece öğretmen arkadaş fazla görünüyor.
Böte öğretmeni norm fazlası;
Böte Yönetici norm fazlası değil.
BT 1 ihtiyaç.

• Beğen
Tepkiler: aak
İlçe MEM Özlükteki arakadaş deneyip dönecek bakalım hocam.
Bence önemli olan bu kısım güncelleme yapılacakmı bakalım. Norm güncellemeleri en son nisan ayında olmuş okullarda. HEM lerde tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama güncellerken yeni atama alanımız olmadığı için o süreçte seçme şansları zaten yoktu. Şuan bir güncelleme ekranı açarlar mı acaba il içi sonuçlanana kadar.

İl içi kılavuzunda halk eğitimlerin bazı bölümleri başvuruya yansıtılmayacak diye yazılmış, bilişim teknolojileri de yansıtılmayacak yazıyor. Başvuru kısmı 18. madde.

18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1 bu duyuru kapsamı dışındadır.

İl içi kılavuzunda halk eğitimlerin bazı bölümleri başvuruya yansıtılmayacak diye yazılmış, bilişim teknolojileri de yansıtılmayacak yazıyor. Başvuru kısmı 18. madde.

18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1 bu duyuru kapsamı dışındadır.
Bilişim teknolojileri diyor. Bu da kesinleştiriyor herhalde BT olduğunu.

Arkadaşlar bu olayı biz yanlış yorumladık hayat boyu öğrenmeye bizzat gidip konuşanlar olmuş mevcut öğretmene dokunulmayacagi soylenmis

Birisi artık duruMu aydınlatabilir mi? Birisi derken yetkili bir ağız.

Bu kadar yasini basini almis coluk
Cocuk sahibi ogretmen 2 haftadir ne olacagini bilmeden diken ustunde en kotusune hazirlanarak bekliyor.

Cok mu zor bu duzenlemeyi yapanin aciklamasi?illa kamuoyu oluşturup son dakikaya kadar karar değiştirme mücadelesi mi verecez?

Arkadaşlar biraz mantıklı düşününce hemler de bote mezununun okutabileceği dersler olduğu için şu an bote norm fazlası olsada yarın öbür gün bir güncelleme ile isteyen hem BT yerine bote seçebilir. Ne yapacaklar bu kadar öğretmeni nerede degerlendirecekler her yer dolu yukarda bir arkadaş paylaşılan bir yazıda bilişim teknolojileri yazıyor demiş doğrudur ama daha düne kadar bote diye öğretmen branşı yoktu bunu da unutmayalım. Ben bu yazdıklarımı bote mezunu hem veya bilseme atanamaz yazısı görmediğim için paylaştım. Varsa böyle bir bilgi sahibi paylaşsın benimki sadece bir yorum yoksa bu konuda resmi bir bilgi sahibi değilim

Arkadaşlar biraz mantıklı düşününce hemler de bote mezununun okutabileceği dersler olduğu için şu an bote norm fazlası olsada yarın öbür gün bir güncelleme ile isteyen hem BT yerine bote seçebilir. Ne yapacaklar bu kadar öğretmeni nerede degerlendirecekler her yer dolu yukarda bir arkadaş paylaşılan bir yazıda bilişim teknolojileri yazıyor demiş doğrudur ama daha düne kadar bote diye öğretmen branşı yoktu bunu da unutmayalım. Ben bu yazdıklarımı bote mezunu hem veya bilseme atanamaz yazısı görmediğim için paylaştım. Varsa böyle bir bilgi sahibi paylaşsın benimki sadece bir yorum yoksa bu konuda resmi bir bilgi sahibi değilim
Hemlerde böteciler norm fazlası oldu kadro bt'ye verildi.Genel müdürlük bununla ilgili çalışma yapıyor sanırım herkesin yerinde kalması için yani kadroda kim varsa ona göre norm belirlenebilir. salı günü bence netleşir durum.

Hemlerde böteciler norm fazlası oldu kadro bt'ye verildi.Genel müdürlük bununla ilgili çalışma yapıyor sanırım herkesin yerinde kalması için yani kadroda kim varsa ona göre norm belirlenebilir. salı günü bence netleşir durum.
Bende aynısını düşünerek yazdım teşekkürler verdiğin bilgi için yoksa ne olacak bu kadar öğretmen nerede değerlendirilecek okullarda ders yok

Muhtemelen norm değişiklik için ekranı aktif ederler. Diğer türlü çok sayıda mağduriyet olabilir. Müdürler mevcut normu seçerler ve şimdilik sorun düzelir ama sonraki dönemlerde ne tür kararlar alınır bilinmez.

Atama yonetmeliginin 18. Maddesine gore hemler il ici tayinlere acilmayacak galiba. Bu konu hakkinda bilgisi ilan var mi? Yarindan sonra yeni tanimlanan BOTE alanlarina bizi sistemmi gecirecek yoksa idareye bu hakki taniyacaklar mi? Yoksa hicmi norm olmayacak?

Hem lerin BT ye verildiği nerde yazıyor? Resmi bir yazı mı var?

Hem lerin BT ye verildiği nerde yazıyor? Resmi bir yazı mı var?
Aynı olay ortaokullardada geçerli ttkb nin öğretmen alan ve okutabileceği derslere bakılırsa BT öğretmeni nasıl ortaokulda norm fazlası olacak anlayamadım. Sadece yeni bir öğretmen alanı oluşturulmuş bote diye okutabileceği dersler belirtilmiş incelenirse bote bölümünün dersleri BT bölümünde de var farklı olarak meslek lisesi derslerinde var BT de benim düşüncem artık yanlışlıkla bile olsa meslek liselerine bote mezunu alan değişikliği sonrası tayin olamayacak. Bakalım hafta içi belli olur herşey.

BT-BÖTE aynen Türkçe ve Edebiyat gibi 2 farklı alan oldu. Edebiyat öğretmeninin okutabileceği dersler arasında Türkçe dersi var. Ama ortaokula atanamazlar. BT öğretmeni de artık BÖTE normu olan okula atanamaz. Sadece ihtiyaç halinde görevlendirilebilir.

Aynı olay ortaokullardada geçerli ttkb nin öğretmen alan ve okutabileceği derslere bakılırsa BT öğretmeni nasıl ortaokulda norm fazlası olacak anlayamadım. Sadece yeni bir öğretmen alanı oluşturulmuş bote diye okutabileceği dersler belirtilmiş incelenirse bote bölümünün dersleri BT bölümünde de var farklı olarak meslek lisesi derslerinde var BT de benim düşüncem artık yanlışlıkla bile olsa meslek liselerine bote mezunu alan değişikliği sonrası tayin olamayacak. Bakalım hafta içi belli olur herşey.
PGM nin yazısı var ne olacağı ile ilgili

Kurumda 2 böt olarak çalışmaktayız, bt yok.
İlçe mem bizim kurumdan norm istedi, bugün kurumumuz normu gönderirken,
Bt-0
Böt-2 olarak yolladı.
Bu duruma göre hem böt hemde bt halkeğitimde çalışabiliyor anlamına geliyor.

Kurumda 2 böt olarak çalışmaktayız, bt yok.
İlçe mem bizim kurumdan norm istedi, bugün kurumumuz normu gönderirken,
Bt-0
Böt-2 olarak yolladı.
Bu duruma göre hem böt hemde bt halkeğitimde çalışabiliyor anlamına geliyor.
Sistemden göremiyorlar mı? Neden okuldan istiyorlar? PBS.eba da norm fazlası görünüyoruz.(Böt)

BBNET
Geri