Şu anda bt... Bence böyle kalacak ama bazı arkadaşlar hala değişeceğini düşünüyor.Hem BT mi BÖTE mi kesin bilgi var mı ?
Biraz önce ihtiyaç listesi açıklandı hemler BT görünüyoril içi başvuru ekranı acılan var mı hemlerde açık görünüyor mu
hemleri atama ekranına yansıtmamışlar bende bt yimil içi başvuru ekranı acılan var mı hemlerde açık görünüyor mu
tercih yapamayacak mı bt ler o zaman. bulunduğum yerde klavuzda birçok HEM boş ama tercih ekranında gözükmüyor.klavuzda hemlerin bazı alanlarının atama ekranına yansıtılmayacağı yazıyordu bt de dahil. bu sene yansıtmadılar galiba
HEM leri açmamışlar hocam bt olanlara da böt olanlara daHemleri normda öğretmen olmasına rağmen mi açmışlar
Normda kimse yoksa bt olarak ihtiyaç görünüyor ama tercih hakkı yok.Halk eğiitmler il içinde açılmayacak.İliçi tayin listesinde hem gözüken il var mı acaba? Görebilen varsa yazarsa sevinirim.
HEM ler BT alanında ihtiyaç olsa da listeye yansıtılmayacak bu tayin döneminde.İliçi tayin listesinde hem gözüken il var mı acaba? Görebilen varsa yazarsa sevinirim.
İl içinde açık gözüken hem varmı ki hocam bildiğiniz şehir hangisiNormda kimse yoksa bt olarak açılıyor.Normda biri varsa açılmıyor.
Sebep?Sayın Hocam bazı iller ihtiyaç listesi yayınladı, buradaki listelerde halk eğitim kadroları bilişim teknolojileri olarak belirtilmiş. Fakat il içi tercihlerinde bilişim teknolojileri de dahil olmak üzere halk eğitimlerin bazı bölümleri tercih edilemiyor.
Ben bilmiyorum, sizce ne olabilir?Sebep?
acaba ne var yaBen bilmiyorum, sizce ne olabilir?
Bakanlığın takdiri böyle. Sadece BT değil başka alanlarda da halk eğitimlerin tercih edilemeyeceğini belirtmiş kılavuzda bakanlık.Sebep?
Size bir soru sordum, Recep İvedik bağlantısı nedir?acaba ne var yaiyice Recep İvedik'e bağladı iş
hocam iyi geceler. soruyu ilk soran benim ki gerçekten sordum sonra da siz bana sordunuz şimdide tekrarSize bir soru sordum, Recep İvedik bağlantısı nedir?
bu durumda halk eğitimler bt'ye verildi haberi tamamen uydurma ve dedikodu. halk egitimlerin tef'e verildiği filan yok yani. kaldık mı meslek liselerine.Bakanlığın takdiri böyle. Sadece BT değil başka alanlarda da halk eğitimlerin tercih edilemeyeceğini belirtmiş kılavuzda bakanlık.
---
18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitimkurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program veproje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçmedeğerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlıeğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, sporliselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1bu duyuru kapsamı dışındadır.
1 Almanca, Arapça, Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri, Biyoloji, Coğrafya, Çince, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi,Felsefe, Fizik, Görsel Sanatlar, İlköğretim Matematik, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri, İngilizce, İspanyolca,İtalyanca, Matematik, Müzik, Okul Öncesi, Özel Eğitim, Rehberlik, Rusça, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler,Tarih, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe
Mersin Mezitli var , il sayfasında norm listesi mevcut , hem bilişim teknolojileri normu verilmiş.İl içinde açık gözüken hem varmı ki hocam bildiğiniz şehir hangisi
Uydurma veya dedikodu değil. Resmi olarak BT şu anda. Mersin, urfa, kocaeli web sitelerinden ihtiyaç listeleri var, inceleyebilirsiniz. Listelerdeki tüm Halk eğitimler BT görünüyor. Ancak bu tayin döneminde yer değiştirmeye kapalı. Sonradan MEB başka bir yönde karar alır mı bilemem.hocam iyi geceler. soruyu ilk soran benim ki gerçekten sordum sonra da siz bana sordunuz şimdide tekrar
bu durumda halk eğitimler bt'ye verildi haberi tamamen uydurma ve dedikodu. halk egitimlerin tef'e verildiği filan yok yani. kaldık mı meslek liselerine.
Anladım sayın hocam, bakanlık kimseyi mağdur etmemek için süre almış açıklaması bu bence.hocam iyi geceler. soruyu ilk soran benim ki gerçekten sordum sonra da siz bana sordunuz şimdide tekrar
bu durumda halk eğitimler bt'ye verildi haberi tamamen uydurma ve dedikodu. halk egitimlerin tef'e verildiği filan yok yani. kaldık mı meslek liselerine.
Arkadaşlar hem de çalışmayan işleyişi tam anlayamayabiliyor.Mersin Mezitli var , il sayfasında norm listesi mevcut , hem bilişim teknolojileri normu verilmiş.
Böte'de de görünmüyor hocamAlanlar arasında bilişim teknolojileri var. peki böte olup görebilen var mı iliçinde hem?