foreverone
Üye
aytekincetin' Alıntı:Yasaklı sitelere yaklaşık 15 dakika önce bağlanmayı başardım bravo bana![]()
Acaba nasıl yapılıyor.
aytekincetin' Alıntı:Yasaklı sitelere yaklaşık 15 dakika önce bağlanmayı başardım bravo bana![]()
hocam zaten öğrenciler de bulacaktır. 2.si tableti kurunca zaten youtube uygulaması geliyor ama dns meselesinden dolayı bir türlü giremiyoruz.bayram840' Alıntı:Arkadaşlar DNS değiştirmeyi buldum gayet basit oluyor. Ancak burada paylaşmak doğrumu yarın birgün öğrenci tabletleri geldiğinde onlarda buradan okumazlar mı?
Birde sorum olacak ben USB kabloyla tableti pc ye bağladığımda ne şarj oluyor nede pc tableti usb olarak görüyor sizde de durum aynı mı?
:alkis: :+1:geceyolcusu2002' Alıntı:ipucu verin bari...
barisim' Alıntı:pil ayarlarından kablosuzu bulun. oradaki kablosuzlar yazan butona tıklayın. bağlı olduğunuz ağı üstünde BASILI TUTUN. küçük menü çıkacak ağı değiştiri tıklayın. gelişmiş ayarları tıklayın. ip kısmını statik yapın. dns1 8.8.8.8 dns2 8.8.4.4 girin. orada pasif çıkıyor zaten numaralar siz yazın. sonra kaydedin. google playdeki resimler de göünür face twitter da açılır
madlion' Alıntı:http://youtu.be/8Rev46L4vNs adresinde video olarak hazırladım yalnız izlemek isteyen arkadaşların youtube üyeliği e-postalarını PM atmaları gerekmektedir. Yalnızca BTR ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri lütfen.
direneuraka' Alıntı:ÇÖZÜLDÜ BUNLAR
MEB tabletinden Facebook'a giremiyorum
MEB tabletinden Youtube'a giremiyorum
MEB tabletinden watsapp'a giremiyorum
Milli Eğitim Bakanlığının dağıttığı General Mobile Tabletlerinde başta FACEBOOK, WHATSAPP olmak üzere birçok siteye erişim, hangi tür İnternet kullanırsanız kullanın, size kapalıdır. ROOT-DNSS ayarları ile uğraşmanız GARANTİSİNİ bozar ve tabletler elinizde kalır. Benim bulduğum yöntem tamamen yasaldır. Bu yöntemle garanti bozulmaz. İstediğiniz vakit istediğiniz siteye girmek bu yöntemle çok kolay;üstelik sizi takip etmeleri de mümkün olmayacak; Milli Eğitim Bakanlığının dağıttığı General Mobile Tabletlerin garantisine de asla zarar vermeyecektir. İlgililer aşağıdaki mail ile iletişime geçebilirler.
direneuraka@gmail.com
madlion' Alıntı:http://youtu.be/8Rev46L4vNs adresinde video olarak hazırladım yalnız izlemek isteyen arkadaşların youtube üyeliği e-postalarını PM atmaları gerekmektedir. Yalnızca BTR ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri lütfen.
biltek99' Alıntı:direneuraka' Alıntı:ÇÖZÜLDÜ BUNLAR
Milli Eğitim Bakanlığının dağıttığı General Mobile Tabletlerinde başta FACEBOOK, WHATSAPP olmak üzere birçok siteye erişim, hangi tür İnternet kullanırsanız kullanın, size kapalıdır. ROOT-DNSS ayarları ile uğraşmanız GARANTİSİNİ bozar ve tabletler elinizde kalır. Benim bulduğum yöntem tamamen yasaldır. Bu yöntemle garanti bozulmaz. İstediğiniz vakit istediğiniz siteye girmek bu yöntemle çok kolay;üstelik sizi takip etmeleri de mümkün olmayacak; Milli Eğitim Bakanlığının dağıttığı General Mobile Tabletlerin garantisine de asla zarar vermeyecektir. İlgililer aşağıdaki mail ile iletişime geçebilirler.
direneuraka@gmail.commadlion' Alıntı:http://youtu.be/8Rev46L4vNs adresinde video olarak hazırladım yalnız izlemek isteyen arkadaşların youtube üyeliği e-postalarını PM atmaları gerekmektedir. Yalnızca BTR ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri lütfen.
Dünyayı yeniden keşfetmiş havalarını bırakın arkadaşlar.DNS değiştirerek bu porblemler çoktan çözüldü.
Dogukan36' Alıntı:Bir insanoğlu anlatacak mı şu dns değiştirmeyi ?
biltek99' Alıntı:Dogukan36' Alıntı:Bir insanoğlu anlatacak mı şu dns değiştirmeyi ?
Kısaca şöyle anlatayım hocam.Cihaz yöneticisinden tüm ağları UNUT yapınız. Daha sonra Tabletiniz sağ üst köşede "Kablosuz ağlar var" uyarısı geldiğinde o uyarıya tıklayınız. Ekrana gelen listeden bağlanmak istediğiniz ağ ismine tıklayınız. Şifreyi yazdıktan sonra gelişmiş ayarları açarak statik IP ve DNS leri belirttikten sonra "Bağlan" Tıklayınız. Hepsi bu kadar. Bana PM falan atmanıza da gerek yok![]()
:alkis: :++: :tr:biltek99' Alıntı:direneuraka' Alıntı:ÇÖZÜLDÜ BUNLAR
direneuraka@gmail.commadlion' Alıntı:http://youtu.be/8Rev46L4vNs adresinde video olarak hazırladım yalnız izlemek isteyen arkadaşların youtube üyeliği e-postalarını PM atmaları gerekmektedir. Yalnızca BTR ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri lütfen.
Dünyayı yeniden keşfetmiş havalarını bırakın arkadaşlar.DNS değiştirerek bu porblemler çoktan çözüldü.