gülmeye ihtiyacım varmışşş ..entel köy efe köye karşıya gittim iyi geldim...bence sizde biraz gülün iyi gelecektir..
kaybil' Alıntı:3 salak (3 idiots) süperdi ya hem güldürüyor hem ağlatıyor.. Bide HD olarak indirip izlemenizi tavsiye ederim..
Ghajini de yine aynı adamın filmi, oda çok süper.. intikamın kralı var.. filmde olup kötü adamın kafasını ezmek istirsiniz
storm' Alıntı:kaybil' Alıntı:3 salak (3 idiots) süperdi ya hem güldürüyor hem ağlatıyor.. Bide HD olarak indirip izlemenizi tavsiye ederim..
Ghajini de yine aynı adamın filmi, oda çok süper.. intikamın kralı var.. filmde olup kötü adamın kafasını ezmek istirsiniz
hocam tavsiyen üzerine şuan indiriyorum ama izleme ancak haftasonu olur.. amir khan ın 4filmini izledik haftasonu hepsi birbirinden güzeldi, farklı kültürde farklı ülkelerin filmlerini de önyargısız izlemek gerekiyormuş ,bunu anladım
filmler şunlar:
tabiki *3 idiots
*my name is khan
*fanaa
*Taare Zameen Par
hepsi farklı konularda sizi etkliyor, seçin beğenin izleyin, biraz uzunlar zaman ayarlamasını iyi yapınız
by_katliam' Alıntı:Drive 2011
hckaya' Alıntı:sherlock (bbc yayıncısı) dizisi var arkadaşlar 5-6 bölüm oldu galiba. her bölüm yaklaşık 1,5 saat sürüyor. filminden daha güzel olduğunu düşünüyorum. bu tip filmlerden hoşlananlara dizi görünümlü. film tavsiye olunur
izlenecek film hocam,konusu güzel geldi bana,ölüm sahnelerini iyi çekmişler,film izlettirdi kendini,hele kürdanı ağzına alıp gizemli gizwemli dolaşması yokmu tam karizma :mrgreen:kadirkayabey' Alıntı:by_katliam' Alıntı:Drive 2011
nasıl buldunuz hocam
bana çok saçma gelmişti
final çok amatör olmuş
kisnorbo' Alıntı:bir zamanlar anadoluda...
kesinlikle katılıyorumTim207' Alıntı:Geçen gece saat 2 ye kadar Umudunu Kaybetme-will smith izledim.İzlemeyenler mutlaka izlesin.Tamamen gerçek bir yaşam öyküsü ve hayata bakışınızı biraz olsun değiştirebilir.
ben de indirdim ama daha izleyememiştimozlem22' Alıntı:in time (zamana karşı) filmini izledim..çok saçmaydı ya, hele sonunda ne oluyo hiç bişey anlamadım..
toprak60' Alıntı:kesinlikle katılıyorumTim207' Alıntı:Geçen gece saat 2 ye kadar Umudunu Kaybetme-will smith izledim.İzlemeyenler mutlaka izlesin.Tamamen gerçek bir yaşam öyküsü ve hayata bakışınızı biraz olsun değiştirebilir.
ben de indirdim ama daha izleyememiştimozlem22' Alıntı:in time (zamana karşı) filmini izledim..çok saçmaydı ya, hele sonunda ne oluyo hiç bişey anlamadım..
demek ki çok da kaliteli bir film değil
:+1: hocama katılıyorum 3 aptal filmini kesinlikle3 idiots u izlemediyseniz kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız
3 idiots kesinlikle tavsiye ediyorum.edamnur' Alıntı:3 idiots u izlemediyseniz kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız
"ukonar' Alıntı:son 2 haftada izlediğim filmlerin hepsi hindistan yapımı ve tavsiye ederim.
3 idiots
fanaa
black
rang de basanti
taare zameen par
my name is khan
ghajini.
Bunlardan black ve taare zameen par'ı her öğretmenin izlemesi gerekir. Filmlerin çoğu yaklaşık 3 saat zamanınızı ona göre ayarlayın.