görüntü ayarlarında %150 yakınlaştırma var onu kapatabilirsiniz. driver güncelleme yapıyor olabilir. geçici birşeycyberyahya' Alıntı:Arkadaşlar imajı 3 makineye kurdum ama ilk kurduğum makinede aynen ilk sayfadaki image resmindeki gibi aynen kuruldu.ama diğer kurduğum 2 makinede sayfadaki ikonlar büyük ve duzenli bir şekilde değilde sıralanmış şekilde geliyor. Makinelerdeki Çözünürlükler aynı ama diğer makinelerde ki sıkıntı neden acaba. Acil yardım arkadaslar.
GÖZDEMSİN' Alıntı:FAZ 2 İÇİN İMAJ ATTIM FAKAT MASAÜSTÜ ARKA PLANI DEĞİŞTİREMİYORUM.NEDEN DEĞİŞMEZ
şifre yok hocam boş.ayhankesicioglu' Alıntı:hocam usb disk security ayarları şifreli mi. şifre nedir
bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/netsupport-school-professional-11-41-07-turkce-full-t133773.htmldjsabay' Alıntı:Faz 1 bilgisayar için hazırlanmış olan sistemi WIN 10 ile güncelledim. Lab dan veya idaredeki bir bilgisayardan diğer sınıflardaki bilgisayarları kontrol etme şansım var mı.
bilgisayarlarda tooltime freeze aktif durumda ama öğrenciler ultrasörf programları ile istenmeyen içeriklere rahatlıkla ulaşabiliyor. bunu nasıl engelliyoruz.
(Not: Engellemelere karşıyım ama sınıf 35 kişi herkes bir öğrencinin sevdiği müziği sevmek zorunda değil)
ademola' Alıntı:bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/netsupport-school-professional-11-41-07-turkce-full-t133773.htmldjsabay' Alıntı:Faz 1 bilgisayar için hazırlanmış olan sistemi WIN 10 ile güncelledim. Lab dan veya idaredeki bir bilgisayardan diğer sınıflardaki bilgisayarları kontrol etme şansım var mı.
bilgisayarlarda tooltime freeze aktif durumda ama öğrenciler ultrasörf programları ile istenmeyen içeriklere rahatlıkla ulaşabiliyor. bunu nasıl engelliyoruz.
(Not: Engellemelere karşıyım ama sınıf 35 kişi herkes bir öğrencinin sevdiği müziği sevmek zorunda değil)
bununla kontrol ediyorum ben w10 da.
nss de uygulama engelleme de mevcut. white list blacklist var.
images klasörü altına ati16.iso yu attınız mı ???smile52' Alıntı:ademola hocam imajı indirdim. usb olaylarını falan hallettim. flash bellekten bilgisayarı başlattım. yalnız ne acronisi ne mini win8.1 hiç bir programı çalıştıramadım. İsmini tam hatırlayamadım ama bazı dosyalar eksik diye. acil hocam !!! :!:
ademola' Alıntı:hocam w10 da tüm driverlar windows update üzerinden alınıyor. amd nvidia intel farketmiyor.
hesaplar için bilgisayarım sağ tık yönet, yerel kullanıcılar ve gruplardan kullanıcı ekleyebilirsiniz parola verebilirsiniz.
sınırlı (user) kullanıcının otomatik oturum açması için http://8.enpedi.com/2012/11/windows-8-p ... arola.html
dosya kopyalamayı engellemeniz biraz zor, özel yazılımlar kullanmanız lazım netsupport protect gibi.okoyun' Alıntı:ademola' Alıntı:hocam w10 da tüm driverlar windows update üzerinden alınıyor. amd nvidia intel farketmiyor.
hesaplar için bilgisayarım sağ tık yönet, yerel kullanıcılar ve gruplardan kullanıcı ekleyebilirsiniz parola verebilirsiniz.
sınırlı (user) kullanıcının otomatik oturum açması için http://8.enpedi.com/2012/11/windows-8-p ... arola.html
hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. bir de sınırlı hesap, standart kullanıcı ile aynı yetki de mi, sınırlı kullanıcı dosya kopyalayabiliyor bunu nasıl engelleyeceğiz.?
Ademola hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Ben normal masaüstü pc'de denedim açmadı ama akıllı tahtada açtım imaj yükledim. Faz1 tahtaya imajı yükledim. genius ticket ile etkinleştirdim. Diğer verdiğiniz serial öğrenme programı uyumsuz dedi çalışmadı. Başka bir program ile serial öğrenip o yolu da deneyeceğim. Ayrıca 2 sorum olacak;ademola' Alıntı:qemu üzerinden açmaya çalışmayın orası sadece menüyü test etmek için. bilgisayarı yeniden başlatıp normal boot da deneyin. klasör adlarını kontrol edin. IMAGES ATI16.ISO olacak.
mümkünse foto cekin bakalım.
smile52' Alıntı:Ademola hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Ben normal masaüstü pc'de denedim açmadı ama akıllı tahtada açtım imaj yükledim. Faz1 tahtaya imajı yükledim. genius ticket ile etkinleştirdim. Diğer verdiğiniz **** öğrenme programı uyumsuz dedi çalışmadı. Başka bir program ile **** öğrenip o yolu da deneyeceğim. Ayrıca 2 sorum olacak;ademola' Alıntı:qemu üzerinden açmaya çalışmayın orası sadece menüyü test etmek için. bilgisayarı yeniden başlatıp normal boot da deneyin. klasör adlarını kontrol edin. IMAGES ATI16.ISO olacak.
1) Tahtaların birinde windows başlatılıyor yazısından ileri geçmiyor. Dolayısıyla gatherostate.exe programını çalıştıramadım. Ne yapmalıyım?
2) Tahtanın birinde de ticket oluşturmadan imaj yükledim nasıl etkinleştirebilirim?
hocam etkullanıcı nın hangi kısıtlamaları varsa bunda da o var özel bişey yokbbur_us' Alıntı:adem öğretmenim bu imajda flash bellekteki uygulama dosyalarının çalışmaması için kısıtlama var sanırım. yönetici olarak çalıştırmak gerekiyor. bu ayarı nerden yapabiliriz.
ademola' Alıntı:smile52' Alıntı:Ademola hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Ben normal masaüstü pc'de denedim açmadı ama akıllı tahtada açtım imaj yükledim. Faz1 tahtaya imajı yükledim. genius ticket ile etkinleştirdim. Diğer verdiğiniz **** öğrenme programı uyumsuz dedi çalışmadı. Başka bir program ile **** öğrenip o yolu da deneyeceğim. Ayrıca 2 sorum olacak;ademola' Alıntı:qemu üzerinden açmaya çalışmayın orası sadece menüyü test etmek için. bilgisayarı yeniden başlatıp normal boot da deneyin. klasör adlarını kontrol edin. IMAGES ATI16.ISO olacak.
1) Tahtaların birinde windows başlatılıyor yazısından ileri geçmiyor. Dolayısıyla gatherostate.exe programını çalıştıramadım. Ne yapmalıyım?
2) Tahtanın birinde de ticket oluşturmadan imaj yükledim nasıl etkinleştirebilirim?
2 tahtaya da orjinal faz1 imajı atmalısınız ticket oluşturup tekrar w10 imajı.
ilk sayfada anlatıldığı şekilde dosyaları atın, burdaki acronis de dokunmatik.merazi' Alıntı:Öncelikle ellerinize sağlık, FAZ1'de denedim hiç bir sıkıntı yok.
Acronis true image 2016 dokunmatik destekli (https://cloud.mail.ru/public/JvZM/DFFvT3PtK) ISO dosyasını menüsüz direk olarak başlayacak şekilde flash diske nasıl yazdırabiliriz?
Windows 10'un ATAK sorunu Administrator hesabı ile çözüldüğüne göre amacım bu WIN10 imajı, FAZ1'de denedim hiç bir sıkıntı yok, dokunmatik acronis ile birlikte 16 GB'lik bir flasha atıp tüm tahtalara hızlıca imaj atmak.
Şimdiden teşekkürler..
ademola' Alıntı:ilk sayfada anlatıldığı şekilde dosyaları atın, burdaki acronis de dokunmatik.
menüsüz kullanmak istiyorsanız, acti16.iso yu rufus ile usb ye yazdırabilirsiniz. kalan kısma imajı atarsınız. ama menü ile kullanmak daha avantajlı.