newfalconix' Alıntı:ademola' Alıntı:newfalconix' Alıntı:Hocam Okuldaki Faz 1 lere bu imajı yükledim.
Sınıfın birinde öğrenci outlook hesabıyla kullanıcı oluşturmuş. et tah. açıldığı zaman bunu görüyor. bunu iptal edip normal girişi nasıl yapmalıyım. Ayrıca bunu engellemek mümkün mü? diğer tahtalarada yaparlarsa....
bir tahtada imaj yüklerken söyle bir sorun çıktı. tahtanın hardiski (c ) tek parça. ve yönetici girişi yok. imajı atmaya çalıştım hata verdi. ne yapmalıyım?
Şimdiden Allah sizden razı olsun.
hocam bu microsoft hesabıyla oturum açmayı ben devredışı bıraktığımı sanıyordum siz ilk imajı mı yuklediniz bunu mu, geri almanın da yolu o outlook hesabıyla oturum açtıktan sonra microsoft hesabını yerel hesaba dönüştür demelisiniz. bunu engellemek için ben mağaza vs devre dışı bırakmıştım.
sadece C olan tahtaya normal kurulum yapılmış sanırım orjinal hali öyle değil çünkü. orjinal faz imajını atın disk yapısı düzelir ardından bunu atarsınız daha kolay olur sizin için.
hocam yenisini yükledim.
orjinal faz imajını verebilir misiniz?
fatih-etkilesimli-tahta-f279/2-faz-w8-1-imaji-administrator-acik-upload-bitti-t137265.html
sistem hazır nasıl olsa bunun içinden faz2 tib imajını alın usb ye atın yeter.
ebadaki de orjinal faz2 imajı.