Re: DOĞUM İZNİ ALTI AY OLSUN
doğru ya bu ülkede sadece doğum izninde bulunan anneler için ücretli öğretmen çalıştırılıyor.sadece anneler izinde olunca eğitim aksıyor nesiller yok oluyor.bayanlar çalışmasa eğitimimiz mükemmel olur.dünyayı yıkar geçeriz...
evet ben bu saatten sonra eşim ve çocuğum için çalışıyorum ya siz...????
nefbote' Alıntı:hakand77' Alıntı:ne kadar sığ bir bakış açısı olduğunu söylemem lazım.çalışan anneler kimin için çalışıyor acaba.çocukları daha iyi bir yaşam sürsün diye değilmi?geldiğimiz son nokta bu mu şimdi.işsizliğe çözümünüz de budur allah bilir.bayanlar çalışmasın işssizlik kalmaz.tekrar söylüyorum ilerde inşallah kızınız ya da eşiniz çalışır o zaman anlarsınız belki...gakgoskentli' Alıntı:o kadar çocuğunuzu seviyorsanız çalışmayın.binlerce tek maaşla geçinen arkadaş var.ne şiş yansın ne kebap oh ne rahat.
lisedeyken bir hocamız vardı 3 yıl boyunca 3 çocuk doğurdu iki kere yüzünü gördüm.kesinlikle karşıyım bu sisteme.
lise hocanız nasıl bir insandır bilemem ama şimdi anlatmaya başlasak herkes bahsedeceği bir öğretmenini bulur.bu anlamda herkesi bu genellemeye dahil etmemeniz daha iyi olurdu...
Bu söyleminizle sadece ben çocuğum için çalışırım diyorsunuz herhalde. Ya eğitimini yarım bıraktığınız çocuklar onların yardımına kim koşacak. Ücretli öğretmenler mi...
doğru ya bu ülkede sadece doğum izninde bulunan anneler için ücretli öğretmen çalıştırılıyor.sadece anneler izinde olunca eğitim aksıyor nesiller yok oluyor.bayanlar çalışmasa eğitimimiz mükemmel olur.dünyayı yıkar geçeriz...
evet ben bu saatten sonra eşim ve çocuğum için çalışıyorum ya siz...????