Cuma günü ilçe Mem ile görüşmeden birkaç not aktarayım değerli hocalarım. Okulda tek öğretmenim. Plana göre 61 saat ders var. Hafta içi 45, hafta sonu 16. Gidip Fatih koordinatörü ile daha sonra şube müdürüyle konuştum. Fahih koordinatörüne bu kadar saat çalışmanın zor olduğunu, bu görevi bu şekilde kabul etmeyeceğimi, hatta kimsenin kabul etmeyeceğini söyledim. Şu an kesin birşey yok, belki btr görevi olan öğretmenlerden bir ya da daha fazla kişi görevlendirebiliriz dedi. Hafta sonu görevleri için de dyk gibi yazılması konuşuldu ama kesin birşey değil dedi. Daha sonra şube müdürüne de gidip saat konusunda sıkıntımı dile getirdim. Bu görevi bu şekilde kabul etmediğimi söyledim. Ancak en az bir kişi daha görevlendirmelerirlerse kabul edeceğimi söyledim. Ayrıca hafta sonu dyk ek dersi olarak düzenlenmesini istedim. "Hocam daha herşey kesin değil, öğrenci gelecek mi gelmeyecek mi belli değil. Gelmezse zaten oturacaksınız. " dedi. Ben orada otursam da mesai yapacağım dedim. Taviz vermedim hiç. Durumlar belli olunca dysden yazı gönderip açıklama yaparız dedi.
İlçede tek eba destek noktası bizim okul. Bu sebeple kimse btr olmak istememiş. Yaygınlaşacağını söyleyip personel yeterli olmazsa btr görevi olmasa dahi bilişim öğretmenlerinden resen görevlendirme yapma durumlarının olduğunu söyledi.
Siz de bu durumda kalırsanız hakkınızı arayın arkadaşlar. Çalışma saatleri konusunu idare ile değil şube müdürünüzle çözün. Daha rahat edersiniz.