Başka bir okulun web sitesini yayına aldık 3 hafta önce. okul iki öğretmenli köy okulu . CD içerisinde bir kaç resim göndermişler onları da yükleyiverdim iki hafta önce. şu anda 3-4 haber ve duyuru ve 2 fotoğraf galerisi ile siteleri yayında.
geçtiğimiz hafta ilçeden yazı gitmiş bunlara , okul web adreslerinizi bildirin kontrol edeceğiz diye.
beni aradılar, hocam bizim okulun adresi neydi diye. kalem kağıt aldırdım ellerine, noktasından virgülüne tek tek kodlayarak söyledim.
5 dakika sonra bir telefon daha , hocam yanlış söylediniz herhalde açmıyor adres. Bilgisayardan giriyorum bende açıyor diyorum , inat ediyor yanlış diye

o an aklıma geldi google arama kısmına yazıyorlar galiba diye, ısrarla belirttim ondan sonra, hocam Google arama kısmına yazıyorsanız oraya değil, yukarıda adres satırı var . www,google,com şeklinde yazıyordur onu sileceksiniz benim dediğim adresi yazacaksınız diye. tamam diyor, bekliyorum müjde gelecek diye, ama hocam girmedi diyorlar ısrarla. telefonda baktım olmayacak link olarak okul mail adresine yolladım buna tıklayın diye. outlook express te gönder/al yaparak maile ulaşamadılar.
en son tak etti , hocam aç dedim google ı, harf harf kodladım Teamviewer programını indirttim. oradan bağlandım.
bir baktım ne göreyim. site adresini Google Arama kutusuna yazmışlar sonuç bulunamadı diyor. bunlar da site yok diyor. istisnasız 10 kere tekrar etmişimdir hocam arama satırına değil diye

:x :verymad:
güler misin , ağlar mısın , kızar mısın bilemedim...
Ama sonunda açtık adresi =)