Re: Bilişimcilerin dertleşme başlığıt-tek başlık
Salla hocam, bak adam olacak eninde sonunda bu kadar korkak olmayın. Siz bir öğretmensiniz bırakın ayağınıza gelsin rica etsin.crescent_86' Alıntı:Dün malum öğretmen rehber öğretmenimizin yanına gitmiş,o da durumu bildiğinden açmış okulun sitesini"H*** Hocam da ne güzel hazırladı sitemizi"demiş.Öbürü atlamış esmiş gürlemiş galiba ama tabi rehberlikte gizlilik olduğundan o kısmı pek açıklamadı hocamız"Bu işler gönüllülük esasıyla olur,hocamız da o şekilde yapıyor" demiş.O da "yapmak zorunda" falan demiş heralde,o da "değil" demiş.Şimdi beni görüyor ama "attın mı?atmamışsın." falan die daha yanıma gelmedi,cevabını aldı heralde.

"Bu işler gönüllülük esasıyla olur,hocamız da o şekilde yapıyor" demiş.O da "yapmak zorunda" falan demiş heralde,o da "değil" demiş.Şimdi beni görüyor ama "attın mı?atmamışsın." falan die daha yanıma gelmedi,cevabını aldı heralde.
açık açık yazasanızsda derdinize derman olmaya çalışsak
o kadar kişi sesimizi duyurmaya çalışıyoruz birşey olmuyor,tek başıma direnmekle bişey elde edemem,soğudum işimden gücümden...
ne kadar bilinç altına işlediyse hocam artık rüyalara giriyor ama rüya bu ya azcık pembe olsaydı dimi