Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Herkes burayı takip edip bekliyor sanırım. Bence herkes bizler gibi arasa hiç değilse biraz oralarıda zorlarız.

Kaç sefer aradım hocam. Adamlar artık sesimden direk tanıyorlar beni :) onları aramakla olacak iş değil, şube müdürüyle görüşemedikten sonra biraz zor.

maki02' Alıntı:
Kaç sefer aradım hocam. Adamlar artık sesimden direk tanıyorlar beni :) onları aramakla olacak iş değil, şube müdürüyle görüşemedikten sonra biraz zor.

hocam olsun onlarda ne kadar tepki alındığını görsünler. hiç kimsenini aramamasından iyidir. ayrıca beni de sesimden tanıdılar bende dedim ki mecbur arıyorum. siz görev verecekseniz netleştirin biran önceki bizimde okulumuzda ders programımız yada başka okullara gideceksek onları ayarlayalım. bizde ders saati durumundan madur olmayalım dedim. mecbur sizden haber bekliyoruz diyorum. onlarda illa ki bizim bu dert yanmalarımızı problemleri şube müdürüne yansıtırlar. yeterki biz her gün bastıralım ne oldu ne olacak diye soralım.

hocalarım ben şuan ki okuluma eş özrü ile geldim, geçen hafta başladım göreve. BTR olmak istiyorum ama sanırım başvuru zamanı geçmiş Ankara için. tekrar bi başvuru açılır mı acaba??

erwaa' Alıntı:
hocalarım ben şuan ki okuluma eş özrü ile geldim, geçen hafta başladım göreve. BTR olmak istiyorum ama sanırım başvuru zamanı geçmiş Ankara için. tekrar bi başvuru açılır mı acaba??

hangi ilçedesiniz hocam. önümüzdeki hafta açılma iltimali varmış. ama öncelik fatih projesi kapsamında ki okullarda ortaokul iseniz durum belli değil 2. başvuru açılsa bile ortaokullar görünmeyebilir.

Ben alabileceğim en az dersi alayım diyorum. Gerekirse dilekçe de vereyim ders istemiyorum diye. Ek ders de onların olsun. Az bi BT öğretmeni arasınlar. Okulun işleri bi yapılmasın. Ben de işim biter bitmez eve geleyim yatayım. Bir sürü dizi birikmiş onları izleyeyim. LOL oynayayım. Artık fırsat bu fırsat güzelllll bir keyif yapayım

Paranız sizde kalsın, bir lahza huzur bulayım...

Arkadaşlar ortaokul başvurularının neden alınmadığını Bimer'e sorsak herhangi bir sonuç alabilirmîyiz? Şube müdürünün istememe sebebini bu yolla öğrenme ihtimalimiz var mı?

maki02' Alıntı:
Arkadaşlar ortaokul başvurularının neden alınmadığını Bimer'e sorsak herhangi bir sonuç alabilirmîyiz? Şube müdürünün istememe sebebini bu yolla öğrenme ihtimalimiz var mı?

evet hocam soralım bence de. ayrıca sorarken şunu da belirtelim ortaokullarda fatih projesi daha başlamadı diye görevlendirme yapılmayacaksa oradaki bilgisayarlar altyapı ne olacak bunlarla kim ilgilenecek. bu iş sadece fatih projesiyle bitmiyor ortaokullarda bilgisayarlarda bakım ve onarım gerektiriyorsa oradaki bilişim öğretmenleri dışındaki kim bunlarla ilgilenecek. biz görev alarak ilgilenmezsek nasıl olacak. diye sormak da fayda var diyorum ve ben şimdi bimer e yolluyorum sizde yollayın.

Bende Bimer'e yolluyorum şimdi. Bakalım nasıl bir cevap alarız. Diğer arkadaşlarında sorması iyi olur bence soru çok olunca cevaplamadı gerekir onlar açısından.

maki02' Alıntı:
Bende Bimer'e yolluyorum şimdi. Bakalım nasıl bir cevap alarız. Diğer arkadaşlarında sorması iyi olur bence soru çok olunca cevaplamadı gerekir onlar açısından.

Hocam ortada yapılıp yapılmadığına göre resmi bir durum yok ki? Adamlar görevlendirmedi desek onlar da bize başvuru olmadı ki diyecekler.

önce bir başvuru yapmamız gerekmez mi? Linke açtığım konuyu inceleyebilir misiniz hocam.

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ankara-gorevlendirme-icin-dilekce-verebilir-miyiz-t132873.html

enestar' Alıntı:
maki02' Alıntı:

Hocam ortada yapılıp yapılmadığına göre resmi bir durum yok ki? Adamlar görevlendirmedi desek onlar da bize başvuru olmadı ki diyecekler.

önce bir başvuru yapmamız gerekmez mi? Linke açtığım konuyu inceleyebilir misiniz hocam.

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ankara-gorevlendirme-icin-dilekce-verebilir-miyiz-t132873.html

hocam iyide başvuru olması için okulunun açılması lazım. adamlar ortaokulları açmamış sen kendi okuluna başvuramıyorsun o yüzden başvurmadım dersin. bunda birşey yok bence haklıyız yani.

üstüne birde ortaokulları alacaklar mı belli değil yada 2. başvurular olacak herhalde o ne zaman sonuçlanacak oda belli değil. altı üstü bir liste yayınlayacaklar 1 haftadır bekliyorlar. ne iş bilmez insanlar bunlar arkadaş ya. bir günde işini vaktinde yapan insanlar göremeyecek miyiz bu ülkede

Başvuru sonucunu görmek için sisteme girince menüler çalışmıyor. Durumu farklı olan, sonucu görebilen var mı?

arkadaşlar tercih ettiğiniz okullara kimlerin görevlendirildiğini kontrol edin. eğer alandışı görevlendirilme olmuşsa idare mahkemesine kadar gidin. Ben böyle yapacağım.

arkadaşlar benim başvuru sayfasında hoşgeldiniz yazıyor başka bir şey yok. görevlendirmelerin listesini nerden alacağız?

Evet başvuru sayfasında oturum açınca Hoş geldiniz ekranından başka birşey yok. Sisteme girişi tam yapmamışlar da sanırım birkaç saate belli olur.

Bote0621' Alıntı:
arkadaşlar tercih ettiğiniz okullara kimlerin görevlendirildiğini kontrol edin. eğer alandışı görevlendirilme olmuşsa idare mahkemesine kadar gidin. Ben böyle yapacağım.
Hocam nereden kontrol edeceğiz sizde görevlendirmenin tam listesi var mı hocam. varsa buraya yada özele atabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar henüz başvurular başlamadığı için sadece hoşgeldiniz yazısını görüyoruz. 17 sinde başlıyor

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Görevlendirmeleri

Bilindiği gibi BTR görevlendirmeleri Fatih Projesi KApsamında Etkileşimli Tahta kurulumları gerçekleşmiş yada kurulum için keş,f işlemleri tamamlanmış okullarımıza yapılmaktadır.

Bu kapsamda 1. başvurular sonrasında görevlendirme yapılamayan 56 okulumuza 17.09.2014-19.09.2014 tarihleri arasında yeniden başvuru alınacaktır.

Görevlendirme talep eden öğretmenlerimiz başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

1. başvuru sonucunda görevlendirmeleri yapılan/yapılamayan öğretmenlerimiz kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıklarında görevlendirmeleri hakkında bilgi edinebileceklerdir.

sayfa aktif hale gelmiş ama görevlendirme kaydı yok diyor. arkadaşlar görevlendirme listelerini göremiyormuyuz

BBNET
Geri