maki02' Alıntı:Kaç sefer aradım hocam. Adamlar artık sesimden direk tanıyorlar benionları aramakla olacak iş değil, şube müdürüyle görüşemedikten sonra biraz zor.
erwaa' Alıntı:hocalarım ben şuan ki okuluma eş özrü ile geldim, geçen hafta başladım göreve. BTR olmak istiyorum ama sanırım başvuru zamanı geçmiş Ankara için. tekrar bi başvuru açılır mı acaba??
maki02' Alıntı:Arkadaşlar ortaokul başvurularının neden alınmadığını Bimer'e sorsak herhangi bir sonuç alabilirmîyiz? Şube müdürünün istememe sebebini bu yolla öğrenme ihtimalimiz var mı?
maki02' Alıntı:Bende Bimer'e yolluyorum şimdi. Bakalım nasıl bir cevap alarız. Diğer arkadaşlarında sorması iyi olur bence soru çok olunca cevaplamadı gerekir onlar açısından.
enestar' Alıntı:maki02' Alıntı:Bende Bimer'e yolluyorum şimdi. Bakalım nasıl bir cevap alarız. Diğer arkadaşlarında sorması iyi olur bence soru çok olunca cevaplamadı gerekir onlar açısından.
Hocam ortada yapılıp yapılmadığına göre resmi bir durum yok ki? Adamlar görevlendirmedi desek onlar da bize başvuru olmadı ki diyecekler.
önce bir başvuru yapmamız gerekmez mi? Linke açtığım konuyu inceleyebilir misiniz hocam.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ankara-gorevlendirme-icin-dilekce-verebilir-miyiz-t132873.html
Hocam nereden kontrol edeceğiz sizde görevlendirmenin tam listesi var mı hocam. varsa buraya yada özele atabilir misiniz? Teşekkür ederim.Bote0621' Alıntı:arkadaşlar tercih ettiğiniz okullara kimlerin görevlendirildiğini kontrol edin. eğer alandışı görevlendirilme olmuşsa idare mahkemesine kadar gidin. Ben böyle yapacağım.
formatörüm' Alıntı:Nihayet siteye açıklama yapmışlar
aak' Alıntı:formatörüm' Alıntı:Nihayet siteye açıklama yapmışlar
Hocam nereden baktınız ki? Sisteme girince sadece Hoşgeldiniz yazıyor
fanfatih' Alıntı:aak' Alıntı:formatörüm' Alıntı:Nihayet siteye açıklama yapmışlar
Hocam nereden baktınız ki? Sisteme girince sadece Hoşgeldiniz yazıyor
Ankara eğiticinin sayfasına bak hocam. Orda var.