Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Ek görevlendirmedeki okullar görünüyor mu. Bende okul listesi ve başvuru formu aktif değil. Yoksa daha eklemediler mi? Gerçi çok yoğunlar kendileri.

Ben de sadece başvuru durumum var başka bişey yok okul listesi ve başvuru formu diye aktif olmayan bir link bile yok, siz de bole link ler mi var, ben de yok

bilisimcih' Alıntı:
Ben de sadece başvuru durumum var başka bişey yok okul listesi ve başvuru formu diye aktif olmayan bir link bile yok, siz de bole link ler mi var, ben de yok
Yok hocam aktif olan hiçbirşey yok demek istedim. sadece benim bilgiler var.

Her eylül böyle mi geçmek zorunda ya.. Bi kere olsun yeni eğitim-öğretim yılına mutlu başlamak imkansız sanırım.. Hele ki bizim branşta :(

Ek Başvuru açılmış ancak yine ortaokullar yok
Trabzon, Antalya, Tekirdağ........... ve nerdeyse bütün iller ortaokullara görevlendirme yaparken çok değerli!!!! şube müdürünün keyfi yetmiyo bi türlü
(madem önce liselere görevlendirme yapılacak 180 saat kurs alıp "ben btr rehber olup yatacam"!!! diyen diğer branşları göndersinler)

Evet kendi okulumuz dururken... Bizi orta okula görevlendir dersimize girelim. Arada bir de liselere bakalım . Çözüm çok ama nafile..

arkadaşlar özür grubundan il içi tayinim çıktı sistemde hala eski okulum gözükmekte bunun düzelmesini nasıl sağlayabilirim kime ulaşmam lazım

ben biraz önce başvurumu yaptım ilçemde 6 okul açıktı 3 tanesini seçtim..ve sonra bir onay belgesi çıktı..acaba bu belgeyi müdüre imzalattıp ilçeye vermem gerekiyormu yoksa başvuru yapmış sayılıyormuyum

Ben imalatıp verilecek diye okudum bize resmi yazı gelmiş

Arkadaslar bu ortaokullara açılacak mi açılmaya mi hala anlamadim

tomreader2010' Alıntı:
arkadaşlar özür grubundan il içi tayinim çıktı sistemde hala eski okulum gözükmekte bunun düzelmesini nasıl sağlayabilirim kime ulaşmam lazım
arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba

ozgur30m' Alıntı:
norm fazlaso olmayan basvuru yapamıyor mu bizim mdr yrd yapamazsın dedi.

BTR görevlendirmedir. Ona şunu sorsaydın. Norm fazlası bir öğretmeni o zaman hiçbir okula görevlendiremezler / görevlendiremezsin.

Hocam ben sayfayı göremiyorum da Altındağ` da hangi okullar açılmış yazabilir misiniz?

zafer_can' Alıntı:
ozgur30m' Alıntı:

BTR görevlendirmedir. Ona şunu sorsaydın. Norm fazlası bir öğretmeni o zaman hiçbir okula görevlendiremezler / görevlendiremezsin.
Bana dediği sen norm kadrodasın( norm fazlası değilim yani )15 saat dersim var okulda zaten..Başka okula göndermeyiz burda olursan olur dedi.Var mı böyle bi kural.

Arkadaşlar ben okulda hiçbir işe elimi sürmüyorum. Şuan herşey normal gibi ama kriz çıkmasına az kaldı. Siz de öyle yapın biraz değerimizi anlasınlar dersime girip çıkıyorum. Ortak hareket edelim kıymetimiz anlaşılır belki o zaman

ozgur30m' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
ozgur30m' Alıntı:

Bana dediği sen norm kadrodasın( norm fazlası değilim yani )15 saat dersim var okulda zaten..Başka okula göndermeyiz burda olursan olur dedi.Var mı böyle bi kural.

hocam başka okula imzalamam derse sen de paşa paşa 15 saat dersine girersin hiçbir işe elini sürmezsin..

Keçiören de tek okul var oda benim hem eve hem de okula baya uzak iki otobüsle gidebiliyorsun. kendi okulumuza görevlendirme yapılsa ne olacaktı yani. okulda 30 dan fazla bilgisayar var kim bakacak bunlara düşünen yok.

Arkadaşlar ortaokulda bt öğretmeniyim ancak çalıştığım okula formatörlükle ilgili ek başvuru yazısı gelmedi.Ama ben yine de başvuru yaptım.Başvuru yapacak arkadaşlarda da okula yazı gelmedi mi?

BBNET
Geri