bilisimcih
Aktif Üye
Bugün 17 si ayin, hani yeni görevlendirme başlayacakti ben mi göremiyorum baslamadimi
Yok hocam aktif olan hiçbirşey yok demek istedim. sadece benim bilgiler var.bilisimcih' Alıntı:Ben de sadece başvuru durumum var başka bişey yok okul listesi ve başvuru formu diye aktif olmayan bir link bile yok, siz de bole link ler mi var, ben de yok
ealtunbilek' Alıntı:Anlaşılan bu btr başvurusu da bittikten sonra ortaokullar açılacak..
arkadaşlar bilgisi olan yok mu acabatomreader2010' Alıntı:arkadaşlar özür grubundan il içi tayinim çıktı sistemde hala eski okulum gözükmekte bunun düzelmesini nasıl sağlayabilirim kime ulaşmam lazım
ozgur30m' Alıntı:norm fazlaso olmayan basvuru yapamıyor mu bizim mdr yrd yapamazsın dedi.
ozgur30m' Alıntı:norm fazlaso olmayan basvuru yapamıyor mu bizim mdr yrd yapamazsın dedi.
Bana dediği sen norm kadrodasın( norm fazlası değilim yani )15 saat dersim var okulda zaten..Başka okula göndermeyiz burda olursan olur dedi.Var mı böyle bi kural.zafer_can' Alıntı:ozgur30m' Alıntı:norm fazlaso olmayan basvuru yapamıyor mu bizim mdr yrd yapamazsın dedi.
BTR görevlendirmedir. Ona şunu sorsaydın. Norm fazlası bir öğretmeni o zaman hiçbir okula görevlendiremezler / görevlendiremezsin.
ozgur30m' Alıntı:Bana dediği sen norm kadrodasın( norm fazlası değilim yani )15 saat dersim var okulda zaten..Başka okula göndermeyiz burda olursan olur dedi.Var mı böyle bi kural.zafer_can' Alıntı:ozgur30m' Alıntı:norm fazlaso olmayan basvuru yapamıyor mu bizim mdr yrd yapamazsın dedi.
BTR görevlendirmedir. Ona şunu sorsaydın. Norm fazlası bir öğretmeni o zaman hiçbir okula görevlendiremezler / görevlendiremezsin.