Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Arkadaşlar bugün okula "ACELE" yazan, okulda BTS olup olmadığı, kaç bilgisayar olduğu, internet bağlantı durumu ile ilgili bir resmi yazı geldi. Doldurduk 24 üne kadar ilçeye verilmesi gerektiği yazıyordu. Boylece okullardaki BTS durumlarını güncellemiş oluyorlar. Muhtemelen de bir kaç hafta sonra ortaokullara da BTR verecekler diye düşünüyorum.

Başvuru ekranındaki liste değişmiş. Şereflikoçhisar yoktu şimdi iki tane lise gelmiş.

İçlerinde o ilçe merkezlerine o kadar uzak köy okulları var ki zaten o okulları kimse tercih etmeyeceğinden adım gibi eminim. Böylece fatih proje okulları dolmamış olacak. Dolayısıyla biz ortaokullara görevlendirilme umudumuz sıfır gibi birşey:(

ealtunbilek' Alıntı:
Arkadaşlar bugün okula "ACELE" yazan, okulda BTS olup olmadığı, kaç bilgisayar olduğu, internet bağlantı durumu ile ilgili bir resmi yazı geldi. Doldurduk 24 üne kadar ilçeye verilmesi gerektiği yazıyordu. Boylece okullardaki BTS durumlarını güncellemiş oluyorlar. Muhtemelen de bir kaç hafta sonra ortaokullara da BTR verecekler diye düşünüyorum.

Aynı yazı dün bize de geldi doldurduk

ealtunbilek' Alıntı:

Hocam aynı yazıyı bende doldurdum okulum için. Ancak ben o yazıyı Fatih öğretmen eğitimlerinde kullanmak için yolladılar diye düşündüm. Ama sizin dediğiniz amaç için de göndermiş olabilirler.

19 eylül de ek başvuru tamamlanmış olması lazım ama ben giriyorum hala tercih ekranı açılıyor. Çankaya da çalışıyorum 4 tane okul görünüyor Çankaya'daki.

adam gibi iş yapan yok ankarada tüm iller ortaokullar dahi bitirdi ankara sanki bir işden anlarmış gibi saçma sapan işler yapıyor.

Merhaba arkadaslar
bu gun mudur yardimcimizla ilden egitici bir arkadasla gorustuk
dedigine gore sene basinda karar almislar ortaokullara rehberlik dusunulmuyormus. Ancak sube muduruyle gorusmusler ve ortaokullarada gorevlendirmeye karar verilmis. Liselerin basvurular bittikten sonra muhtemelen onumuzdeki haftadan itibaren basvuru alinabilecegini soyledi. Tabiki kesin bir sey yok ama buyuk ihtimal bu sekilde olacakmis.

olur tabi işten anlamaz adamlar orada olursa 3 günde 300 fikir değiştirirler. böyle bir zihniyet oldukça hiç bir proje adam akıllı yürümez

bidene' Alıntı:
Merhaba arkadaslar
bu gun mudur yardimcimizla ilden egitici bir arkadasla gorustuk
dedigine gore sene basinda karar almislar ortaokullara rehberlik dusunulmuyormus. Ancak sube muduruyle gorusmusler ve ortaokullarada gorevlendirmeye karar verilmis. Liselerin basvurular bittikten sonra muhtemelen onumuzdeki haftadan itibaren basvuru alinabilecegini soyledi. Tabiki kesin bir sey yok ama buyuk ihtimal bu sekilde olacakmis.

Aynı ildeki eğitici arkadaşlar "şube müdürü uygun görmüyor" cümlesini kullanıyordu. perhiz ve lahanaya gel!!!

daha öncede yazdım madem liselere öncelik veriyorlar toplantılarda gördüğümüz 180 saat kurs alıp BT Rehberliği alan
diğer branşlara öncelik versinler (madem bu kadar BT'ye hevesliler), şu an için eminim ki kenara çekilmiş bekliyolar öncelikle bizim tercih yapıp iki okula birden gitmemizi
kendileri de ne ders ne bişey
bu durumda "deli bekir" biz oluyoruz.

Yaa arkadaş seçmeli dersler belli olacak bu hafta ortaokula görevlendirme olacak mı olmayacak mı ? neden resmi ağızdan bir açıklama olmaz Ankara gibi yerde, hem bütün iller yaparken Ankara neden yapmaz. Ayrıca 20 saat dersim var şuan ve 20 tane ölü bilgisayarım var onları ayaklandıracak olan kim eşşek gibi ben ders dışında okul kapanana kadar onlarla uğraşacağım sırf dersimi işleyebilmek için ama karşılığında hiçbirşey almayacağım, diğer branşların hangisinde dersinin dışında okulda tek bir saat kalırlarda karşılığını almazlar. Neden biz hep kullanılan adamlar oluyoruz. Hakkımı helal etmiyorum böyle hakkıma giren insanlara ....

ankarada sonuçlar anlık olarak açıklanıştı gören oldu mu arkadaşlar. arayıp sordum yanlışlıkla açık kalmış dediler. resmi onaylar 10 güne ancak gidermiş dediler haberiniz olsun. bunların yaptığı iş bu kadar olur ancak

Bakın benim BTR'siz güzel ortaokulum nasıl;[/b]

* Okulumda dersler tamamen 12 adet promethan etkileşimli tahta ile işleniyor.
* Her sınıfta projeksiyon ve bilgisayar mevcut.
* Toplam 35 adet aktif şekilde çalışan ! (sınıflar dahil) bilgisayar var.
* 1 Adet aktif bir şekilde derslerde, öğle arası ve tenefüslerde kullanılan (15+1) BT Sınıfı var.
* Sürekli güncel haberlerin akması gereken LED TV var.
* Her gün güncellenen 2 adet (ilkokul+ortaokul) web sitesi var.
* Tüm bunlara ek olarak etkinliklerde kullanmak üzere hazırda bekleyen 2 adet dizüstü var.
* Ve sürekli birşeyler soran öğretmen ve idare...

Ve benim toplam BT ve Yazılım dersim 8 saat, 12 saatte diğer dersler var.Ve 3 gün okuldayım.
Derslere girip çıkmaktan yukarıda saydığım Bilişim teknolojilerinin hiçbirine bakamıyorum...

BBNET
Geri