xxltc' Alıntı:
Arkadaşlar az önce bende barış bayburtlu ile görüştüm. hafta ya 2. başvuruların alınacağını fakat ortaokulların açılmayacağını söyledi. öncelik fatih projesi kapsamında ki okullarda dedi. bende o okullar dolduktan sonra ortaokullar açılır mı dedim. bilmiyorum dedi. o zaman ne olacak bu okullarda ki bilgisayarlar ben derse girip çıkacam bu bilgisayarlara kim bakacak dedim. bilmiyorum şef mi şube müdürü mü ney ise o ortaokullara açılmayabilir dedi diyor. bende dedim ki fatih projesi kapsamında ki okullar dolmadığı için 2. başvuruda da o okullar açıldı diyelim. sonra o okullar doldu. sonra 3. bi başvuruda ortaokullara kendi okullarında btr verilir mi dedim yine bilmiyorum dedi. ne yapacaklar belli değil.
Arkadaşlar bence arayıp topluca tepki gösterelim.rahatsızlığımızı ortaya koyalım sadece bir kaç kişi değilde onlarca insanın bu konuda mağdur olduğunu görsünler. çünkü ben 2 dir arıyorum hangi okuldan ilçeden diye soruyorlar kendi durumu mu öğrenmek için mecburen nereden aradığımı söylüyorum siz daha önce aramıştınız diyor. herkes ararsa topluca bir rahatsızlık olduğunu iyice görürler.
ankaraegitici.net den numarasını alın
0312 212 61 85 arayın dahiliyesi 191 barış bayburtlu (konuyu bilen bu arkadaş) veya 195 önder bey. bunları arayıp sıkıştıralım. ortaokulların açılması için tepkimizi koyalım. açılmazsa neler olabileceğini anlatalım. maaaş karşılığını bile dolduramadığımızı söyleyelim. Ama bu işler bir kaç kişinin araması ile olmaz. gerçekten bir çok insanı mağdur ettiklerini görsünler. lütfen durmadan biri çıkıncaya kadar arayın sürekli. aldığımız bilgileri de burada paylaşalım.
bence yaklaşımlar yanlış. mağdur olduğumuzu söylersek bunlar ekders için yapıyorlar düşüncesi gelişecek. oysa ki okullardaki ihtiyaç bizim mağduriyetimizden daha önemli. yola çıkılacaksa bu düşünce ile hareket edilmeli. biz bu işi maaş karşılığı dolmadığı yada ek dersimiz gelmediği için değil okulların bu yönde ihtiyacı olduğundan dolayı istediğimizi belirtmeliyiz.