Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Bu nasıl iştir arkadaş sadrazamın sol şube müdürünün keyfinin yetmemesinden görevlendirme yapılmayacak, nasıl bi kafadır kocaman bi AFERİN alır artık
işin diğer bir tarafı seçmeleri ders dağıtımları herşey ayarlandı bundan sonra ders saati okula girip etliye sütlüye karışmadan çıkıp gitmek lazım
kim napıyosa yapsın
:verymad: :verymad: :verymad: :verymad:
(forum kurallarına aykırı olmasa diyecek çok şey var. düşüncelerimi hayal güçlerine bırakıyorum)

Hocalarım bunun resmiyette bir karşılığı yoktur diye düşünüyorum..
Tüm illerde mi bu uygulama yapılacak sadece Ankaraya has bir durum mu yoksa?
Kişini keyfine göre bu dönem görevlendirme yok şeklinde bir düşünce çok komik gerçekten..
Birşey yapamaz mıyız ki?

Arkadaşlar aşağıdaki ifadeyi kayseri btr görevlendirme yazısından aldım. Sanırım bu sene fatih kurulumu yapılmayan okullarda genel olarak bir görevlendirme yapılmayacak. Bilginize,

Benim okulumda her sınıfta promethan etkileşimli tahta var, tahtalar çalışmayınca ders işlenemiyor, ancak fatih olmadığı için bizede görevlendirme yok...Artık tahtaların her takılmasında servis çağırırlar....

Pardon arkadaşlar, yanlış anlamışım galiba bu ifade fatih projesi kurulumu olmayıp, laboratuvarıda olmayan veya faal olarak kullanılmayanları kapsıyor galiba, kusura bakmayın

Arkadaşlar bu iş maille olmaz. Toplantı isteğinde bulunacağız. Bu sefer de biz talepte bulunalım, çünkü bu büyük bir sorun. Murat Bayrak ve diğer eğitimcilerin katıldığı bir toplantı talebimiz olmalı. Mail ile iş hallolduğunu hiç görmedim.

Yeni geldiğim okulda 25 tane ölü bilgisayar var ve 26 saat dersim var, şimdi bu kadar bilgisayarla kim uğraşacak o kadar ders bir yandan, sanki yattığımız yerden ek ders alıyormuşuz izlenimi mi var anlamıyorum. bu bilgisayarları düzeltmesem yine ben işleyemeyeceğim, herşeyden zamandan fedakarlık edip afedersiniz ama bedavadan ameleliğini mi yapacağım bu işin :( yeter artık yaa, her yeni gittiğim okula korkarak giderek başladım artık. tayinler bizim için eziyete dönüyor, karşılığıda stres sinir .(maddi karşılığı da bu şekilde engellenir) vurun abalıya ne diyim. emeği olan kimseye hakkımı helal etmiyorum ...

Kesinlikle katılıyorum. Bir toplantı yapılmalı.. Eğer BTR görevlendirmesi olmasa okullardaki işlerin nasıl aksayacağının farkına varmalılar.. O zaman 15 saat dersime girerim birşeye elimi sürmem bilgisayar arızalanınca da idareye götürürüm

Evet arkadaşlar, birlikte hareket ile bu sorun çözülebilir, şube müdürüne isteklerimizi topluca iletirsek, muhtemelen sonuç alabiliriz

Arkadaşlar az önce bende barış bayburtlu ile görüştüm. hafta ya 2. başvuruların alınacağını fakat ortaokulların açılmayacağını söyledi. öncelik fatih projesi kapsamında ki okullarda dedi. bende o okullar dolduktan sonra ortaokullar açılır mı dedim. bilmiyorum dedi. o zaman ne olacak bu okullarda ki bilgisayarlar ben derse girip çıkacam bu bilgisayarlara kim bakacak dedim. bilmiyorum şef mi şube müdürü mü ney ise o ortaokullara açılmayabilir dedi diyor. bende dedim ki fatih projesi kapsamında ki okullar dolmadığı için 2. başvuruda da o okullar açıldı diyelim. sonra o okullar doldu. sonra 3. bi başvuruda ortaokullara kendi okullarında btr verilir mi dedim yine bilmiyorum dedi. ne yapacaklar belli değil.

Arkadaşlar bence arayıp topluca tepki gösterelim.rahatsızlığımızı ortaya koyalım sadece bir kaç kişi değilde onlarca insanın bu konuda mağdur olduğunu görsünler. çünkü ben 2 dir arıyorum hangi okuldan ilçeden diye soruyorlar kendi durumu mu öğrenmek için mecburen nereden aradığımı söylüyorum siz daha önce aramıştınız diyor. herkes ararsa topluca bir rahatsızlık olduğunu iyice görürler.

ankaraegitici.net den numarasını alın

0312 212 61 85 arayın dahiliyesi 191 barış bayburtlu (konuyu bilen bu arkadaş) veya 195 önder bey. bunları arayıp sıkıştıralım. ortaokulların açılması için tepkimizi koyalım. açılmazsa neler olabileceğini anlatalım. maaaş karşılığını bile dolduramadığımızı söyleyelim. Ama bu işler bir kaç kişinin araması ile olmaz. gerçekten bir çok insanı mağdur ettiklerini görsünler. lütfen durmadan biri çıkıncaya kadar arayın sürekli. aldığımız bilgileri de burada paylaşalım.

Bende birkaç kez hem barış bey ile hem kadir bey ile görüştüm. Söylenenler aynı maalesef:( ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Kesinlikle toplu olarak hareket etmeliyiz. Önceki yıllarda birkaç işini yapmayan formatör yüzünden belki de bu ön yargı.. Biz olmazsak okulda işlerin yürümesi mümkün değil.. Arkadaşlar kesinlikle sürekli arayıp mağduriyetimizi ifade etmeliyiz:(

bu durum en çok okul müdürlerinin canını sıkacak, ya bizlerle bilgisayarlara bakıp bakmamamız konusunda tartışacaklar yada bizim yaptığımız işi teknik servise yaptırmak için bir sürü paa verecekler. okul müdürleri baskı yapsa daha iyi olur.

Ankaradaki tüm formatörlerin 15 gündür takip ettiği web sitesinde bir açıklama yapmaktan bile aciz insanlar. Ne beklenebilir ki ? :-1:

formatörüm' Alıntı:
Ankaradaki tüm formatörlerin 15 gündür takip ettiği web sitesinde bir açıklama yapmaktan bile aciz insanlar. Ne beklenebilir ki ? :-1:

Yoook hocam olur mu öyle şey her toplantıda diyolar ya
"Gece 2'lere kadar çalışıyoruz" (hep aynı klişe Ankara İstanbul değişmiyor)
Çok yoğun olduklarından bize sıra gelmiyodur!!!!
Şube müdürüde 3e kadar çalışıyodur kesin !!!

xxltc' Alıntı:
Arkadaşlar az önce bende barış bayburtlu ile görüştüm. hafta ya 2. başvuruların alınacağını fakat ortaokulların açılmayacağını söyledi. öncelik fatih projesi kapsamında ki okullarda dedi. bende o okullar dolduktan sonra ortaokullar açılır mı dedim. bilmiyorum dedi. o zaman ne olacak bu okullarda ki bilgisayarlar ben derse girip çıkacam bu bilgisayarlara kim bakacak dedim. bilmiyorum şef mi şube müdürü mü ney ise o ortaokullara açılmayabilir dedi diyor. bende dedim ki fatih projesi kapsamında ki okullar dolmadığı için 2. başvuruda da o okullar açıldı diyelim. sonra o okullar doldu. sonra 3. bi başvuruda ortaokullara kendi okullarında btr verilir mi dedim yine bilmiyorum dedi. ne yapacaklar belli değil.

Arkadaşlar bence arayıp topluca tepki gösterelim.rahatsızlığımızı ortaya koyalım sadece bir kaç kişi değilde onlarca insanın bu konuda mağdur olduğunu görsünler. çünkü ben 2 dir arıyorum hangi okuldan ilçeden diye soruyorlar kendi durumu mu öğrenmek için mecburen nereden aradığımı söylüyorum siz daha önce aramıştınız diyor. herkes ararsa topluca bir rahatsızlık olduğunu iyice görürler.

0312 212 61 85 arayın dahiliyesi 191 barış bayburtlu (konuyu bilen bu arkadaş) veya 195 önder bey. bunları arayıp sıkıştıralım. ortaokulların açılması için tepkimizi koyalım. açılmazsa neler olabileceğini anlatalım. maaaş karşılığını bile dolduramadığımızı söyleyelim. Ama bu işler bir kaç kişinin araması ile olmaz. gerçekten bir çok insanı mağdur ettiklerini görsünler. lütfen durmadan biri çıkıncaya kadar arayın sürekli. aldığımız bilgileri de burada paylaşalım.

bence yaklaşımlar yanlış. mağdur olduğumuzu söylersek bunlar ekders için yapıyorlar düşüncesi gelişecek. oysa ki okullardaki ihtiyaç bizim mağduriyetimizden daha önemli. yola çıkılacaksa bu düşünce ile hareket edilmeli. biz bu işi maaş karşılığı dolmadığı yada ek dersimiz gelmediği için değil okulların bu yönde ihtiyacı olduğundan dolayı istediğimizi belirtmeliyiz.

bidene' Alıntı:
xxltc' Alıntı:

bence yaklaşımlar yanlış. mağdur olduğumuzu söylersek bunlar ekders için yapıyorlar düşüncesi gelişecek. oysa ki okullardaki ihtiyaç bizim mağduriyetimizden daha önemli. yola çıkılacaksa bu düşünce ile hareket edilmeli. biz bu işi maaş karşılığı dolmadığı yada ek dersimiz gelmediği için değil okulların bu yönde ihtiyacı olduğundan dolayı istediğimizi belirtmeliyiz.

Hocam sana katılıyorum çünkü okulda ihtiyaç doğacak, ancak katılmadığım nokta bu işi ek ders için de yapıyoruz.

bidene' Alıntı:
xxltc' Alıntı:

hocam dediklerini zaten söyle ama maaş karşılığını dolduramadığımız da bir gerçek burada buna da dikkat edilmesi lazım. adamlara okulda ders dağılımı yapılacak görev verilmeyecekse bizde ona göre kendimizi ayarlayalım demek de sorun yok.

Arayalım ama 212 61 85 çalışmıyor....çalıştığı zaman ise 191 dahiliyi açan yok...
..........sorunlar mı ne olacak, kapat gözünü geç..........

oktuns' Alıntı:
Arayalım ama 212 61 85 çalışmıyor....çalıştığı zaman ise 191 dahiliyi açan yok...
..........sorunlar mı ne olacak, kapat gözünü geç..........

hocam bende kaç gün aradım ama sürekli meşgule düşüyordu. ama aradım yinede sürekli yani bir kaç günde bi düşürseniz kardır. adamlar çalıyor açmıyor da olabilir. dediğim gibi bir kaç günde bir düşürseniz de olur. amaç düştüğünde tepkinizi koyun. birde dahiliyesi 195 olanda var. orayı da arayın.

Arkadaşlar ben liseler için başvurmayı düşnmedim ortaokulda olduğum için. Geçen hafta aradığımda 2 haftaya kadar ortaokullara formatörlük muhtemelen açılır liseler dolduğunda dediler. Bende böyle öğrendim sizlerle paylaşayım dedim

BBNET
Geri