formatorum
Aktif Üye
1.aşama başvuru süresi bitti. Bugün 2. aşama (ortaokullar) başvuruları başlar sanıyorum.
formatörüm' Alıntı:1.aşama başvuru süresi bitti. Bugün 2. aşama (ortaokullar) başvuruları başlar sanıyorum.
tomreader2010' Alıntı:2. asamanin olmama ihtimali varmi hocam
formatörüm hocam böyle bilgiye nereden ulaştınız? yoksa sizin kendi yorumunuz mu? 1. aşama başvuru süresi biteli 2 gün oldu herhangi bir gelişme yok. eğer olmayacaksa başka okuldan ders bakalım kendimize. kimse bir şey söylemiyor.formatörüm' Alıntı:
aynı yerden mi başvuru yapıyoruz hocam. bana hiç birşey görünmüyor. sadece hoş geldiniz yazısı var. başvuru formu bölümü açılmıyor.bidene' Alıntı:ortaokul başvuruları başlamış. listede kendi okulum çıktı. herkese hayırlı olsun.
siz hangi ilçe desiniz hocam. ilçeden ilçeye fark ediyor mu acaba? ben keçiören ilçesindeyim.bidene' Alıntı:ortaokul başvuruları başlamış. listede kendi okulum çıktı. herkese hayırlı olsun.
çankayadayım. posta adresinizi kontrol edin. ilçeyle alakalı olduğunu sanmıyorum..maki02' Alıntı:siz hangi ilçe desiniz hocam. ilçeden ilçeye fark ediyor mu acaba? ben keçiören ilçesindeyim.bidene' Alıntı:ortaokul başvuruları başlamış. listede kendi okulum çıktı. herkese hayırlı olsun.
hocam özelden size mail adresimi göndersem gelen maili bana iletebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.bidene' Alıntı:hocam mail atmışlar direk sayfa açılıyor ve kendi okulum çıkıyor.
http://ankara.meb.gov.tr/bilisim/sistem/sistem
bu adresten bana da sadece hoş geldiniz yazısı geliyor.
ModeXL' Alıntı:Arkadaşlar ilk aşama başvuruların sonuçları belli olmamış henüz. Belli oldu da onay mı bekliyor, ona göre okulda ders dağıtımı yapılacak dedim. Şu an sonuçlanmadı dedi konuştuğum kişi. İkinci başvuru alıncak mı dediğimde evet alınacak boş kalan okullarımız var onlar için yeniden başvuru alımı olacak dedi. Ortaokullar da olacak mı peki demek o an aklıma gelmedi. O konuda bilgi alamadım kusura bakmayın.