Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Bu devirde başvuru dilekçesini "elden" taa Ankara'ya götürme fikri kimden çıkmış acaba? Gelen yazıda aynen öyle yazıyordu. Ben bu aşamada başvurmadım ama elden götürmek kadar saçma birşey yok. Madem öyle ilçe MEM'ler kalksın.

formatörüm' Alıntı:
1.aşama başvuru süresi bitti. Bugün 2. aşama (ortaokullar) başvuruları başlar sanıyorum.
tomreader2010' Alıntı:
2. asamanin olmama ihtimali varmi hocam
formatörüm' Alıntı:
formatörüm hocam böyle bilgiye nereden ulaştınız? yoksa sizin kendi yorumunuz mu? 1. aşama başvuru süresi biteli 2 gün oldu herhangi bir gelişme yok. eğer olmayacaksa başka okuldan ders bakalım kendimize. kimse bir şey söylemiyor.

ortaokul başvuruları başlamış. listede kendi okulum çıktı. herkese hayırlı olsun.

bidene' Alıntı:
ortaokul başvuruları başlamış. listede kendi okulum çıktı. herkese hayırlı olsun.
aynı yerden mi başvuru yapıyoruz hocam. bana hiç birşey görünmüyor. sadece hoş geldiniz yazısı var. başvuru formu bölümü açılmıyor.

maki02' Alıntı:
bidene' Alıntı:
siz hangi ilçe desiniz hocam. ilçeden ilçeye fark ediyor mu acaba? ben keçiören ilçesindeyim.
çankayadayım. posta adresinizi kontrol edin. ilçeyle alakalı olduğunu sanmıyorum..

Pursaklardayım. Benim ekranda da sadece hoşgeldin ekranı geliyor. an itibariyle herhangibir başvuru linki bulunmuyor.

mail adresinize bakın arkadaşlar. ankara eğiticinin bilgilendirme amaçlı gönderdiği mailler nereye geliyorsa başvuru linki de oraya atılmış..

bidene hocam baktım mail adresime. her hangi bir mail gelmemiş bununla ilgili. size zahmet olmazsa linki sizin özele attığım mail adresine gönderebilir misiniz? geçen senede böyle bir sıkıntı yaşadım onun için lütfen.

hocam mail adresimde benim başvurumun çıktı sayfası var sadece size bir faydası olmayacaktır. linkte sadece benim kişisel bilgilerim var

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    87.1 KB · Görüntüleme: 638
Hocam şu an itibariyle bir gelişme yok ama açılacak sabredin kişisel değil genel başvuru ekranı olacak.. Geçen yıl olduğu gibi.

Şifreleri sıfırlamışlar herhalde yine TCnin son 10 hanesi ile girdim. Fakat Hoşgeldiniz ve Parola Değiştir dışında herhangi birşey yok. Sizde de öyle mi?

Başvuruların olup olmayacağını bilen kimse yok mu arkadaşlar? Eğiticilerle görüşebilen, herhangi bir bilgi sahibi arkadaş yok mu? Başvuru sisteminde hala hoş geldiniz yazısı dışında bir şey yok.

Arkadaşlar ilk aşama başvuruların sonuçları belli olmamış henüz. Belli oldu da onay mı bekliyor, ona göre okulda ders dağıtımı yapılacak dedim. Şu an sonuçlanmadı dedi konuştuğum kişi. İkinci başvuru alıncak mı dediğimde evet alınacak boş kalan okullarımız var onlar için yeniden başvuru alımı olacak dedi. Ortaokullar da olacak mı peki demek o an aklıma gelmedi :). O konuda bilgi alamadım kusura bakmayın.

ModeXL' Alıntı:
Arkadaşlar ilk aşama başvuruların sonuçları belli olmamış henüz. Belli oldu da onay mı bekliyor, ona göre okulda ders dağıtımı yapılacak dedim. Şu an sonuçlanmadı dedi konuştuğum kişi. İkinci başvuru alıncak mı dediğimde evet alınacak boş kalan okullarımız var onlar için yeniden başvuru alımı olacak dedi. Ortaokullar da olacak mı peki demek o an aklıma gelmedi :). O konuda bilgi alamadım kusura bakmayın.
:D Canın sağolsun Hocam ortaokullar btr öğretmensiz kalmaz :wink:

BBNET
Geri