Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Dün il milli eğitimi aradım söylenen şu: Fatih projesi olan okulların dolması gerekiyor.
Ortaokullar için açılıp açılmayacağı kesin değil, müdürlük uygun görürse ancak açılır
("Yapılan toplantıda ortaokullara açılmayabileceği söylendi" dedi. İl'de görüştüğüm sorumlu)

jacnkx' Alıntı:
Dün il milli eğitimi aradım söylenen şu: Fatih projesi olan okulların dolması gerekiyor.
Ortaokullar için açılıp açılmayacağı kesin değil, müdürlük uygun görürse ancak açılır
("Yapılan toplantıda ortaokullara açılmayabileceği söylendi" dedi. İl'de görüştüğüm sorumlu)

Çok da tın...

KENDİ KAYBEDER...

ortaokul ve ilkokulun bir arada olduğu iki okulun web sitesini yönet yükünü taşı sabah akşam çalış hazırladığım klasör beğenilmemiş başvuru yapamazmışım ben yıllardır zaten devletin okullarında gece gündüz bu belgem olmadan çalıştım hiç bir işten kaçmadım ha buda bana arkadaşın dediği gibi KAPAK olsun artık okullardaki işleri de kendileri gelip hallederler herhalde oluşturulan klasöre gelince bence btr ile alakası olmayan bir çok iş yükü kendim bilgisayarcı değilim ama bu işe 16 yılımı verdim 15 yıl boyunca devletin okullarında hiç görev almadan okulların her türlü bilişim işini ailemi bir kenara iterek yaptım sadece geçen yıl mecburi sebeplerden görev aldım bu yılda görev almayı düşünmediğim halde başvuru ekranına bir bakayım dedim süprizle karşılaştım klasör çalışması değerlendirmesinden geçememişim başvuru yapamazmışım yazık meb çalışkan bir öğretmenini kaybetti artık okullardaki bilgisayarları gelir formatlarlar öğretmenin ders esnasında çalıştıramadığı projeksiyonları açarlar , okul sitesini yönetirler okullardaki kopan arıza yapan hatları tamir ederler sayamadığım birçok işi klasör değerlendirmesiyle yaparlar değişen Türkiye'nin başkentinde teknoloji alanında yapılan değerlendirmeye bak email ile btr değerlendirmesi ya öğretmen okulunda hiç bir iş yapmasa altı ay boyunca sadece bu evrakları düzenleyip gönderse demek ki değerlendirmeyi geçecek daha dün bilgisayar öğretmeni bana sen teknik servistemi çalıştın diyordu bugünkü duruma bak neyse benim için çok ta önemli değil görev alıp almamak zaten görev almayı düşünmüyordum da o kadar emekten sonra bu güzel KAPAK oldu

Hocam ağzına sağlık. Bu nasıl bir değerlendirme şekli, bizlerin yaptığı onca çalışmayı saçma sapan yöntemle kağıt üzerinde ispatlamaya mı çalışacağız, tam klasik düz memur mantığı.Ayrıca ikinci dönem bizimle toplantı yapan ilçe Koordinatörü bu konuda daha önce gönderilen klasörleri değerlendirmediklerini zaten bunun fiilen mümkün olmadığını hele ki ildeki görevlilerden bu klasörlerle ilgili muhatap bile bulamadığını, kendisinin bile bu klasörü hazırlamayacağını söylemişti tabi toplantıdaki arkadaşlarda ikinci dönem klasör göndermeyeceklerini belirtmişti. Ben klasör göndermedim ama anlaşılan o ve orda bulunanların çoğu bu sözlerini yemiş olacak ki ben de başvurmayı düşünmediğim halde sırf forumda arkadaşların başına gelenlerden dolayı başvuru adresine baktım, benim için de aynı cümleler yazıyordu. Benim şahsen görev verilmemesi umrumda değil çünkü başvurmayacaktım ama sergilenen durum hiç şık değil. Btr görevi alan öğretmenlere karşı yapılmış bir saygısızlık.

Ayrıca bu yapılan değerlendirmenin yönetmelikte hiç bir yeri yok btr görevlendirmesinin nasıl yapılacağı hangi sıralamanın izleneceği açık ve net yazmaktadır.Görev isteyipte böyle bir durumla karşılaşan varsa dilekçe versin eminin geri adım atarlar çünkü bu değerlendirmenin ne bir oluru nede yönetmelikle alakası var tamamen keyfi

yasarsahbaz' Alıntı:
Fatihli ortaokullar başlayacak. Bence bu yıl ortaokul görevlendirmeleri olacak.

eylülde bitmesi gereken ortaokul fatih tahtaları eylül geldi bitmedi ama büyük ihtimalle yine son anda yapacaklar, yapılınca ne olacak bu okullar ilk dönem BTR'siz mi kalacak?

arkadaşlar başvuruyu yaptım. formu direk gönderdiğimiz bir adres mi var. ne yapmamız gerekiyor.

ben başvuru formunu çıktısını alıp okula verdim. onlar ilçe meme yolladı. yoksa direk ankarada bunu bakan bir birim mi var. yardımcı olursanız sevinirim.

her_dem' Alıntı:
arkadaşlar başvuruyu yaptım. formu direk gönderdiğimiz bir adres mi var. ne yapmamız gerekiyor.

ben başvuru formunu çıktısını alıp okula verdim. onlar ilçe meme yolladı. yoksa direk ankarada bunu bakan bir birim mi var. yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam hangi ilçede çalışıyorsunuz? Okul müdürü onayladıktan sonra il milli eğitime elden kendiniz teslim edeceksiniz.

naiad1786' Alıntı:
Arkadaşlar eldwn götürme diye bişey oldugunu nerdenn cıkarıyosunuz ya her sene
ben gecen sene goturmedim görevlendirme yapmadılar ayrıca haziranda gelen yazıda zaten elden diyor sebep şu müdürün imaz atacak uygundur diye onu görmek istiyorlar

ogretmen006' Alıntı:
naiad1786' Alıntı:
Arkadaşlar eldwn götürme diye bişey oldugunu nerdenn cıkarıyosunuz ya her sene
ben gecen sene goturmedim görevlendirme yapmadılar ayrıca haziranda gelen yazıda zaten elden diyor sebep şu müdürün imaz atacak uygundur diye onu görmek istiyorlar
Bunun son başvuru tarihi yarın mi

ankara mem Beşevlerde mi. Oraya mi götürmemiz gerekiyor. Faxlayamiyor muyuz çıktıyi.

kelebeketkisi' Alıntı:
Hocam ağzına sağlık. Bu nasıl bir değerlendirme şekli, bizlerin yaptığı onca çalışmayı saçma sapan yöntemle kağıt üzerinde ispatlamaya mı çalışacağız, tam klasik düz memur mantığı.Ayrıca ikinci dönem bizimle toplantı yapan ilçe Koordinatörü bu konuda daha önce gönderilen klasörleri değerlendirmediklerini zaten bunun fiilen mümkün olmadığını hele ki ildeki görevlilerden bu klasörlerle ilgili muhatap bile bulamadığını, kendisinin bile bu klasörü hazırlamayacağını söylemişti tabi toplantıdaki arkadaşlarda ikinci dönem klasör göndermeyeceklerini belirtmişti. Ben klasör göndermedim ama anlaşılan o ve orda bulunanların çoğu bu sözlerini yemiş olacak ki ben de başvurmayı düşünmediğim halde sırf forumda arkadaşların başına gelenlerden dolayı başvuru adresine baktım, benim için de aynı cümleler yazıyordu. Benim şahsen görev verilmemesi umrumda değil çünkü başvurmayacaktım ama sergilenen durum hiç şık değil. Btr görevi alan öğretmenlere karşı yapılmış bir saygısızlık.

http://www.bte.org.tr/belge/bilgilendir ... meleri.pdf

Gecen sene btr olup da bu sene dosyasi begenildigi icin basvuru yapabilen varsa buraya yazsin lutfen.

Varsa da kac kisi cok merak ediyorum.

Ankaraya yeni gelen arkadaslar ve yeni btr belgesi alan arkadaslar basvurabilecek sadece sanirim.

ortaokullar ile ilgili herhangi bir gelişme yok mu? ona göre seçmeli dersler seçilecek.nasıl iş arkadaş ya. her sene bu sıkıntıyı yaşıyoruz. illallah geldi artık.

yesimk06' Alıntı:
Gecen sene btr olup da bu sene dosyasi begenildigi icin basvuru yapabilen varsa buraya yazsin lutfen.

Ankaraya yeni gelen arkadaslar ve yeni btr belgesi alan arkadaslar basvurabilecek sadece sanirim.

Benim başvuru ekranı açık.

Benim tayinim ankara altındağ ilçesine çıktı..yarın ilişiğimi kesip perşembe günü başlayacam yeni okuluma..Acaba son gün ne zaman yetişebilecekmiyim başvurulara.

Başvuru ekranı kapanmış
Temennimiz Liselerin dolup ortaokulların açılması
ancak durum tam MUALLAK

gazi2006' Alıntı:
yesimk06' Alıntı:

Benim başvuru ekranı açık.
Gorevlendirmenizin bulundugu okulda fatih projesi var miydi? Nasil bir dosya hazirladiniz bizimle paylasir misiniz?

Fatih projesi olmayan okullara yani ortaokullara gorevlendirme yapilmayacakmis dedi bir arkadas ne kadar dogru bilemiyorum.

Ben bu sene cocuklarin okulu nedeniyle basvurmayacaktim zaten. Benim icin sorun yok

Ortaokullara görevlendirme yapılmazsa okullardaki bilgisayarlar ne olacak. Onu geçtim yarın Fatih kurulursa bu okullara ne olacak. O zaman gel btr ol diyecek ortaokula çok saçma. O zamanda başvuruya açmasın ortaokulları.her sene bu saçmalığı yaşıyoruz. Birilerinin ağzının içine bakıyoruz o evet derse oluyor hayır derse olmuyor. Keyfiyete dayalı eğitim sitemi çok yaşa paşam.

BBNET
Geri