Önce FATİH dolmadan görevlendirme açılmıyor Ankara'da
jacnkx' Alıntı:Dün il milli eğitimi aradım söylenen şu: Fatih projesi olan okulların dolması gerekiyor.
Ortaokullar için açılıp açılmayacağı kesin değil, müdürlük uygun görürse ancak açılır
("Yapılan toplantıda ortaokullara açılmayabileceği söylendi" dedi. İl'de görüştüğüm sorumlu)
yasarsahbaz' Alıntı:Fatihli ortaokullar başlayacak. Bence bu yıl ortaokul görevlendirmeleri olacak.
Hocam hangi ilçede çalışıyorsunuz? Okul müdürü onayladıktan sonra il milli eğitime elden kendiniz teslim edeceksiniz.her_dem' Alıntı:arkadaşlar başvuruyu yaptım. formu direk gönderdiğimiz bir adres mi var. ne yapmamız gerekiyor.
ben başvuru formunu çıktısını alıp okula verdim. onlar ilçe meme yolladı. yoksa direk ankarada bunu bakan bir birim mi var. yardımcı olursanız sevinirim.
ben gecen sene goturmedim görevlendirme yapmadılar ayrıca haziranda gelen yazıda zaten elden diyor sebep şu müdürün imaz atacak uygundur diye onu görmek istiyorlarnaiad1786' Alıntı:Arkadaşlar eldwn götürme diye bişey oldugunu nerdenn cıkarıyosunuz ya her sene
Bunun son başvuru tarihi yarın miogretmen006' Alıntı:ben gecen sene goturmedim görevlendirme yapmadılar ayrıca haziranda gelen yazıda zaten elden diyor sebep şu müdürün imaz atacak uygundur diye onu görmek istiyorlarnaiad1786' Alıntı:Arkadaşlar eldwn götürme diye bişey oldugunu nerdenn cıkarıyosunuz ya her sene
her_dem' Alıntı:ankara mem Beşevlerde mi. Oraya mi götürmemiz gerekiyor. Faxlayamiyor muyuz çıktıyi.
kelebeketkisi' Alıntı:Hocam ağzına sağlık. Bu nasıl bir değerlendirme şekli, bizlerin yaptığı onca çalışmayı saçma sapan yöntemle kağıt üzerinde ispatlamaya mı çalışacağız, tam klasik düz memur mantığı.Ayrıca ikinci dönem bizimle toplantı yapan ilçe Koordinatörü bu konuda daha önce gönderilen klasörleri değerlendirmediklerini zaten bunun fiilen mümkün olmadığını hele ki ildeki görevlilerden bu klasörlerle ilgili muhatap bile bulamadığını, kendisinin bile bu klasörü hazırlamayacağını söylemişti tabi toplantıdaki arkadaşlarda ikinci dönem klasör göndermeyeceklerini belirtmişti. Ben klasör göndermedim ama anlaşılan o ve orda bulunanların çoğu bu sözlerini yemiş olacak ki ben de başvurmayı düşünmediğim halde sırf forumda arkadaşların başına gelenlerden dolayı başvuru adresine baktım, benim için de aynı cümleler yazıyordu. Benim şahsen görev verilmemesi umrumda değil çünkü başvurmayacaktım ama sergilenen durum hiç şık değil. Btr görevi alan öğretmenlere karşı yapılmış bir saygısızlık.
yesimk06' Alıntı:Gecen sene btr olup da bu sene dosyasi begenildigi icin basvuru yapabilen varsa buraya yazsin lutfen.
Varsa da kac kisi cok merak ediyorum.
Ankaraya yeni gelen arkadaslar ve yeni btr belgesi alan arkadaslar basvurabilecek sadece sanirim.
Gorevlendirmenizin bulundugu okulda fatih projesi var miydi? Nasil bir dosya hazirladiniz bizimle paylasir misiniz?gazi2006' Alıntı:yesimk06' Alıntı:Gecen sene btr olup da bu sene dosyasi begenildigi icin basvuru yapabilen varsa buraya yazsin lutfen.
Varsa da kac kisi cok merak ediyorum.
Ankaraya yeni gelen arkadaslar ve yeni btr belgesi alan arkadaslar basvurabilecek sadece sanirim.
Benim başvuru ekranı açık.